Снимка: БГНЕС

Кирил Петков беше в шок, много притеснен, разказа Камен Бойчев, който живее в непосредствена близост до мястото на трагичния сблъсък между кола на НСО, в която е пътувал Кирил Петков и друг автомобил.

Докато копаех в градината чух силен шум и аларма, излязох навън и като видях двете размазани коли, се втурнах да помагам. Шофьорът беше като замаян, предложих му вода. Кирил Петков не беше на себе си, много притеснен. Помогнах да извадим телата, вратата на другата кола беше като заварена, много трудно се отвори преди да извадят тялото на починалия мъж.

Още по темата
Линейки и екипи на пожарната се отзовали своевременно, жената не изглеждала много зле преди да я качат на носилката, пишат от "24 часа".

В колата на НСО имаше 4 души, мъже, със слушалки, спомня си Бойчев.

На това място, разказва Бойчев, често стават катастрофи.

Преди година един джип без малко да влезе в гаража ми. Удря се с кола, която излиза от същия път, от който са идвали и пострадалите в катастрофата, завърта се и се блъска в колоната на стената.

Знакът "Стоп" е малко навътре и няма добра видимост. През лятото е ужас, като тръгнат и моторите - засилени и в двете посоки. Има напрежение в участъка, допълва мъжът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase