Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова премиерът Бойко Борисов да подаде сигнал в прокуратурата и за самия себе си по случая с язовир "Цанков камък", т.к. проектът бил приключен по времето на управлението на първия кабинет Борисов.

Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобурготски, приключва при Вашето първо правителство. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

" Нещо повече: Вие прерязахте лентата на "Цанков камък" с думите: "Днес се открива един грандиозен проект с най-модерната язовирна стена и съоръжения в Югоизточна Европа", пита червената лидерка БОйко Борисов.

Корнелия Нинова настоява, че ако премиерът не подаде веднага сигнал до прокурорите, то няма смисъл. Тя настоява още да бъде изгонен и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е обвинен в неправомерно харчене на държавни пари за АЕЦ "Белене".

"И накрая: г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора? За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото", пита Корнелия Нинова.

"Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето", завършва червената лидерка.

Коментари Напиши коментар

147

1

преди 1 седмица

До Мечти а любимата ти тиква много суджук трябва да изяде за да стигне интелекта на Корнелия

146

Мечти

преди 1 седмица

Има доста хляб да изяде Курнелчето,докато се изравни с милиардера Боко.

145

teo

преди 1 седмица

Наглата Курнелия Нинова иска да се освободи от предишните си комунистически престъпления в Булгартабак, и още многото пладнешки грабежи, както и други те КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЧЕТА, КОИТО СЕГА НАГЛО КУПУВАТ РОМСКИ ГЛАСОВЕ И ТЪРСЯТ ДА ЗАМАЖАТ СВОИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ТЪРСЕНЕ НА КУСУРИ В УПРАВЛЯВАЩИТЕ И СЪЗДАВАНЕ НА КОНФЛИКТИ!!! НОО КОМУНИЗМА СИ ОТИВА И СЕГА СЕ МЪЧИ ДА ХАПЕ, НОООО , КАТО ЮСЕИН БОЛТ ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСАТ НА ФИНАЛА!!!