Общ преглед

Отчетът за края на мандата на президента Росен Плевнелиев и вицето му Маргарита Попова не се размина без скандал.

Още по темата
Дори се наложи намесата на гардовете на НСО, които се оказаха доста по-бързи от тези, охраняващи пресконференцията на БСП в нощта след изборите за президент. Тогава журналистката Илияна Беновска подхвърли ябълка на новоизбрания президент Румен Радев, който я хвана.

Този път обаче номерът й на жонгльор не мина.

След като взе микрофона уж за да зададе въпрос на президента, тя го обвини, че е взел пари, за да нажежи до червено отношенията ни с Русия и да стане проводник на най-грозното соросоидно, според нея, влияние на САЩ.

"Понеже Вие сте една гнила ябълка...", продължи тя с плода в ръката си, но гардовете на президента светкавично я прекъснаха, хванаха я и тръгнаха с нея към изхода.

Гневна Беновска, все още с микрофон в ръка, крещеше, че иска да си вземе вещите. В крайна сметка се оказа с чанта в ръка и без микрофон, извън залата.

"Мисля, че уважаемите медии ще ме разберат, ако отговоря така - подобна провокация няма нужда от отговор. Тя говори сама за себе си", лаконично каза Плевнелиев и подкани репортерите да продължат с въпросите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар