Недоволство има в няколко града в страната. Снимка: Булфото

По повод намерените нелегални бюлетини се организира протест пред сградата на ЦИК, предаде Агенция "Фокус". Протестът е на представители на различни политически сили. Събрали са се и граждани. Недоволството е основно срещу ГЕРБ, но също така и срещу някои от институциите.

На протеста има представители на неправителствените организации. Тук са и членове и симпатизанти на ВМРО, заедно със заместник-председателя на партията Ангел Джамбазки.

Още по темата

Около 150 души блокираха движението на бул. „Цар Освободител” при площад Независимост. Събралите се скандират „Мафията вън!” и обидни изказвания към председателя на ПП ГЕРБ. Разпънато е огромното българско знаме, а протестиращи развяват по-малки. Протестиращите искат ГЕРБ да не участват в изборите утре. В протеста има представители на „Горда България”, ВМРО, Движение „Модерна България” и представители на движението на протестиращите от Орлов мост. В района има засилено полицейско присъствие. Движението се осъществява по бул. „Дондуков”.

Протестът продължава и извън София. Хора са затворили част от магистрала „Тракия” в района на Пловдив, предаде ТВ7. Насъбралите са от Пловдив, Пазарджик Стара Загора Ямбол и Сливен. Те излизат заради опита за фалшификация на вота утре. Протестът продължава половин час и се охранява се от полицията.
Има плакати, на част от които пише: „ГЕРБ = Мафия”.  Пред общината във Варна също има неводолни.

*Информацията е актуализирана

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase