220

муспи

преди 10 години

242 е напълно прав като възклицава "Какви открити бюлетини бе? Какво щяха да направят с тях?" - Но прав без да знае защо. Евреите бюлетини не броят, брояха ги даже през комунизма за да видят на какъв процент има написани псувни, - днес и това не ги интересува. Цялата шумотевица с бюлетини, покупки, подслушвания е от тях за да се разсейва тълпата, а правителствата те си ги назначават според своите нужди.

219

Анонимен

преди 10 години

ne sam komunist no sega NAGLITE GERBERI SHTE GO QDAT SUPER ZDRAV I GOLQM A CECO NAI MNOGO SHTE ......

218

Анонимен

преди 10 години

РАЙКОВ НЕ ОСИГУРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ. 350 000 укрити бюлетини, и още няколко по 30 000 по разни други избирателни райони говори най-малкото за небрежност на т.нар. служебно правителствоКакви укрити бюлетини бе,? Какво щяха да направят с тях? Как точно да подменят вота? Кааааак? Ако искаха да ги сгащят защо не го направиха на местопрестъплението? Точно както от новатв сгащиха Бсп да си купува ***. Говоря не за сигнал, а за репортаж!

217

Анонимен

преди 10 години

Няколко милиона българи се вързаха на елементарните трикове на БСП, АТАКА и ДПС. Плащат на общинския съветник от ГЕРБ едни 500 000 да напечата бюлетини и после ги "хваща" прокуратурата.

216

Анонимен

преди 10 години

Вчера гласувата 3 млн.и 500 хил.гласоподаватели. Напечатани са общо 8 млн.и триста хиляди бюлетина.Защо БСП, В ЛИЦЕТО НА мАЯ мАНОЛОВА не сезира прокуратурата за тези 4 млн.и 800 хил оставащи бюлетини.Къде отиде будната им съвест?

215

Анонимен

преди 10 години

Райков трябва да си подаде оставката. Той не изпълни основното, за което формално беше назначен, въпреки че беше НЕ ИЗБРАН от народа, а подбран от мафията. РАЙКОВ НЕ ОСИГУРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ. 350 000 укрити бюлетини, и още няколко по 30 000 по разни други избирателни райони говори най-малкото за небрежност на т.нар. служебно правителство. Но осигури три пъти повече полицаи срещу няколко стотин протестиращи пред НДК. А сега всички и нови, и предишни велики държавни мъже се крият като мръсни мишки.

214

Анонимен

преди 10 години

Всичко е игра и не е според мен случайно включително и намирането точно в този ден на тези бюлетини.В мутренска държава всичко е възможно като в банановите републики и подмяна на вота също независимо кой е сценарист на всичко а то едва ли ще се разбере.

213

ф-1

преди 10 години

БЪЛГАРСКИ ИЗБОРИ;Предлагат ти четири запъртъка а ти избирай!Това беше! За 24 год БКП окупира и ляво и център и дясно./ГЕРБ са мутрокомунисти/За който и да гласуваш, гласуваш за червената МАФИЯ.Само след 2-3 дни Сидеров/ортодоксален комунист/ ще се коалира с ГЕРБ и цирка продължава.

212

Ха-ха

преди 10 години

Сега се чувствам измамен от ГЕРБ, но:Да не се окаже, обаче, че сме двойно измамени. Като не показаха тези "бракувани" бюлетини, да не излезе, че сега, след изборите, "бракуваните" се сменят с тези, които са останали от изборите неизползвани. От БСП-то всичко може да се очаква.Не им вярвам. Ни на БСП, ни на ГЕРБ, ни на Прокуратура.След тази ДИВОТИЯ в последния момент, всичко може да се очаква.Искам ДРУГИ ИЗБОРИ!

211

Ha-ha

преди 10 години

Ченгетата от БСП се оказаха по-нахъсани от ченгетата от ГЕРБ. по-акттивни, по-дейни и т.н.Я вижте колко мероприятия проведоха?То не бяха записи. То не бяха прокурорски акции.Между другото Прокуратурата също мълчат като ***. Да бяха показали една поне от "бракуваните" бюлетини, да ги видим как изглеждат, имат ли някакви разлики с другите.Да си направим изводите. Не ни трябват "експерти" за да ни казват каквото и да било. То се вижда с просто око.

210

Анонимен

преди 10 години

долу мутрата

209

Анонимен

преди 10 години

prestapnicheski partii i parlament narecheni grypirovki silovi banditi mameshti s izbori naroda .

208

Пешо

преди 10 години

Аз се чудя защо тигаро от Банкя още не е гласувал ами то няма със какво вие сте му скрили бюлетините!Цветанов веднага да му върне часовника (менте),дето му го подариха на миналите избори!

207

Анонимен

преди 10 години

Как ли биха сложили на 350000 хиляди бюлетини по два печата .Това навежда надоста мисли

206

65

преди 10 години

НЯМА ПО-ЛОШО ОТ ГЕРБ. НА ТАЗИ ПАРТИЯ ЛИДЕРИТЕ СА СЛЕДСТВЕНИ

205

Анонимен

преди 10 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПРОВЕРИ СОБСТВЕНИКА НА ПЕЧАТНИЦАТА ДАЛИ Е АГЕНТ НА ДС ?АКО Е АГЕНТ - ЗНАЧИ Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА БСП И ДПС.

204

Анонимен

преди 10 години

ПРОТЕСТИРАТ, ЧЕ СА ИМ НАМЕРИЛИ БЮЛЕТИНИТЕ И НЕ МОГАТ ДА МАМЯТ.

203

Насран

преди 10 години

Сърбаме си диарийка от болничната ***... мммм че вкусно

202

5

преди 10 години

И тея ли излезнаха ***? Изборите си протичат добре, тия що щат там?

201

Анонимен

преди 10 години

До JoroА кой искаш да те управлява?Яне, Волен?Първия е създаден от БСП, а втория от ДПС.А ДПС е създадена о БСП.Или си много млад и не познаваш историята или вече не помниш.Доган какъв беше? За кого работише?