Снимка: Youtube

Познавам бегло момичетата, забравих си телефона в кафенето, а когато се върнах разбрах, ча са го използвали за клипа. Скарах им се и веднага го изтрих. Това разказа пред "24 часа" Борис, с чийто телефон е било записано скандалното събличане на тийнейджърка от други две момичета в София.

Междувременно едната от ученичките успяла да прехвърли записа на своя апарат. Борис също е бил разпитан от полицията. "Има достатъчно записи от камери, които потвърждават, че наистина не съм бил там", допълва ученикът, който през юли една не загина от ръката на приятел - Петър Русев-Пепо, който в момента е в ареста за опит за убийство.

Припомняме ви, че инцидентът стана на 8 юли в Китен, в малките часове на денонощието, когато и двете момчета вече са били пияни. Тогава 17-годишният Петър Русев умишлено намушкал с нож в областта на шията и гърдите 15-годишния Борис Минчев. 

Още по темата

След момичешкия бой в столицата, в социалните мрежи се завъртя и видео със скандал и меле близо до бургаска дискотека. Записът е с лошо качество, но става ясно как единият от младежите дава указания на приятеля си къде да удари другото момче. Чува се и звук от плесница. Най-вероятно хулиганската проява е станала на 11 септември, когато посещавана бургаска дискотека е закривала сезона.

На 13-ти септември пострада друг тийнейджър от Бургас. Той е станал жертва на все още неизвестни нападатели. Намерен и в безпомощно състояние от свои приятели, които помолил за помощ по телефона, близо до бул. "Стефан Стамболов". Момчето е от смесен брак. Прегледано е от дежурните неврохирурзи, скенерът е установил, че има счупена челюст и затова е преместен във Варна, където има специализирана клиника.

Припомняме ви, че любовната драма от последните дни избухва между жертвата и приятеля на една от побойничките. Изоставеното момиче и приятелката й се нахвърлят върху "прелюбодейката", а техен приятел снима с телефона си. Започват да я удрят, дърпат я за косата и дори се вижда как я ритат в главата.

"Събличай се, давай, събличай се веднага! Събличай се веднага, защото ще побеснея и ще те смажа от бой!", крещи П. на А., докато я удря. "Само че съм без гащи отдолу", плахо казва момичето, преди П. да връхлети със страшна злоба върху нея.

"Чуваш ли, бе? Имаш гащи, бе? Как ще ходиш ти без гащи, бе", крещи ядосаното 13-годишно момиче, докато налага съперницата си.

"Махни си сутиена да те видят всички, крещи тя, а момичето вече държи белия си сутиен на черни цветенца в ръка. Командите обаче не спират. "Ела и се съблечи гола. По-бързо, защото ще те накарам да ходиш гола по улицата", вика побойничката.

Накрая се чува и заплахата. "Нали знаеш, че това отива после във Facebook", казва агресорката и клипчето наистина се появява в социалните мрежи, за да разпали страшен скандал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase