Снимка: Bulgaria ON AIR

Международни експерти и лидери ще споделят идеи, проекти и иновативни тенденции на конференцията "Образование и бизнес: рЕволюция", организирана от национална телевизия Bulgaria ON AIR. На 16 ноември в "София Хотел Балкан" лектори от цял свят ще представят иновативни идеи и практики, чрез които образованието и бизнесът си партнират успешно. Конференцията ще предложи различни гледни точки с теми като иновациите и модата – изграждане на мостове между поколенията, либералния подход в образованието и скандинавския модел, ролята на компютърните игри като ключ към бъдещето, агресията в клас, киното като огледало на обществото и други.

Сред панелистите на "Образование и бизнес: рЕволюция" ще бъдат експерти в образованието и социалното развитие. Участие ще вземе Фабиен Флори - директор на Френския институт в София; Майкъл Форбс - посланик на Ирландия; Даниеле Фитоле - основател и президент на IFDA, италианска академия за мода и дизайн; Детелина Смилкова - вицепрезидент на ВУЗФ; Мартин Кадинов – регионален мениджър ЕSL, най-голямата световна организация в сферата на електронните спортовe; Хатем Атала -  изпълнителен директор на фондация "Анна Линд"; режисьорът Стефан Командарев и други. Всички лектори вижте тук http://edu-business.info/#speakers.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group да насърчава и разпространява проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: http://edu-business.info/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase