Снимка: ТУ-София

За единадесета поредна година на територията на ТУ-София се провежда изложението на работодатели "Дни на кариерата".

Събитието е в рамките на два дни - 25 и 26 октомври и се провежда на територията на университета, съобщиха за Dnes.bg от академичното ръководствто и допълниха, че мероприятието е позиционирано в три учебни корпуса на ТУ – София– 1-ви, 2-ри и 12-и .

На събитието компаниите, заявили участието си, представят своята дейност пред студентите и преподавателите на ТУ-София – стажантски позиции, работни места и стипендиантски програми.

Фирмите участници са от различни бизнес сектори: телекомуникации, информационни и компютърни технологии, машиностроене, енергетика, авиационна техника и други.

Това са доказани в своята област големи и средни фирми от българския и международния пазар.

Изложението "Дни на кариерата" в ТУ-София е от особена важност за младите хора, тъй като дава възможност на студентите да разгърнат потенциала си, да направят своя старт в професионалния си опит и да планират кариерното си развитие.

Събитието предоставя и уникалната възможност – младите специалисти да бъдат интегрирани в процеса на бизнес културата и трудовите навици.

Броят на компаниите работодатели, регистрирани за участие е почти 100. Всички те ще могат да представят информация за своята дейност, за свободни работни и стажантски позиции, както и да се срещнат и разговарят със заинтересованите студенти.

Очаквайте още информация по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase