Общ преглед

Тютюневият магнат и милионер Травърс Бейнон се превърна в сензация в социалните мрежи, след като бяха разпространени кадри от разгулния му живот. "Върхът" на неговите изцепки е кадър в Instagram, на който води на каишка съпругата си Таеша и още една жена.

Известният като "Австралийският Хю Хефнър" демонстрира лукс и охолен живот и споделя снимки от партита, най-често в имението на Голд Коуст, оценено на близо 4 милиона долара. Голи жени, скъпи питиета и храни описват ежедневието на Травърс, но "кучешката" разходка предизвика реакции и сред общественост, и в семейството.

Бабата и дядото на съпругата - Геъм и Ейвън Апълби, заявиха пред камери, че никога не са виждали правнуците си - две момичета, и не е нормално те да растат в тази среда. Тяхната надежда е, че внучка им и децата ще бъдат изведени от милионерския дом.

Осъзнал, че нещата са излезли извън контрол, самият Бейнон разпространи кадър със семейството си, под който твърди, че той ги цени повече от всеки един купон. И допълва, че техните сутрини са като на всички останали.

"Той може да мисли, че това е смешно, но аз не мисля така", заяви Греъм, цитиран от Daily Mail.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар