Снимка: iStock

Внимание, зодиакални ентусиасти: Сатурн вече не е ретрограден! След няколко месеца ретроградност, тази планета стана директна в знака на Водолей на 4 ноември и ще продължи да е такава още цели шест месеца.

Сатурн пословично е известен с това, че е „суров“ и най-често е свързван с кармата и справедливостта. Често неразбрана заради зловредните си влияния, тази планета всъщност може да ви бъде много полезен съюзник, който да имате до себе си и който да внесе лека промяна в перспективата ви за живота. Сатурн има свой уникален начин да ни кара да осъзнаваме неща, за които сме си затваряли очите.

А по-долу са и уроците и благословиите, които директният Сатурн ще даде на различните зодии с директното си движение през следващите 6 месеца:

Овен

Сатурн напуска своя ретрограден цикъл с благословия върху вашите умения да се изразявате. Въпреки че последните няколко месеца може да са ви се сторили като чистилище, те са ви превърнали в чисто злато. Вие сте по-наясно с това, което искате от живота, така че започнете да избирате думите и мислите си разумно и гледайте как животът ви се трансформира по ваш вкус. Съсредоточете се върху това, което заслужава вниманието ви и преминете от хълцането и мънкането към по-директния изказ – няма  да съжалявате.

Телец

Последните няколко месеца бяха трудни за вас по отношение на вашите финанси и чувството ви за самоуважение. Обмислихте и научихте всичко, което трябва, и сега с движението си напред, Сатурн ви благославя с възможности, които не само ще ви помогнат да загребвате с пълни шепи от живота, но и да се почувствате по-изравнени с темпото на живот, за което тайно мечтаете. Най-накрая ще разберете какво е усещането да има изобилие около вас.

Близнаци

Близнаци, вие преминахте през студен, тъмен тунел през лятото на тази година, а сега най-накрая можете да видите светлината в края му. Може да се е случило дълбоко кармично прочистване в различни аспекти от живота ви, особено във вашите взаимоотношения. Сатурн ви благославя със самочувствие и осъзнаване на ролята ви на творец в собствения ви живот. През следващите няколко месеца се подгответе да се насладите на радостта си като майстор, заобиколен от подкрепящи енергии, които ви тласкат напред.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase