IStockphoto

Дори и да сте готови за приключенски моден момент с изрязани дрехи, подобно на Дуа Липа, и високи цепки до бедрата, не всеки се чувства удобно да излезе сред хора, носейки прозрачно облекло. Но за щастие, живеем във време, в което разголените тоалети не са непременно рисковани – те могат да бъдат забавни и закачливи, като в същото време да вдъхват увереност без проблем. Всичко се свежда до това да знаете какво да носите под прозрачното облекло, което може да ви помогне да изглеждате и да се чувствате добре.

 
Както казва стилистът Данюл Браун, с правилното облекло и основни комбинации, прозрачните дрехи могат да имат място във всеки гардероб – дори и в този на хората, които клонят повече към скромните тоалети.
 
Според Браун, чиято клиентела включва Парис Джексън, Джон Леджънд, Бебе Рекса, Лоти Мос и Джо Джонас, това, което носите под прозрачното облекло, ще зависи от две неща – повода, за който се обличате, и вида на прозрачните дрехи, които сте избрали.
 
Какво да носим под прозрачни дрехи?
 
Под прозрачни блузи
 
Обикновено вталените потници или бельо (като дантелен или спортен сутиен) са най-добрият избор за прозрачна риза.
 
Основното облекло под прозрачните горнища наистина може да варира в зависимост от атмосферата, към която сте се насочили и дали блузата ви има множество детайли. Ако тя е детайлна, Браун предлага да се придържате към основното бельо – бежови или нюд сутиени и потници. По този начин ресните, панделките или пайетите, които обличате, ще могат да изпъкнат. Ако горнището обаче е прозрачно без детайли, облечете ярко бельо, което да придаде малко разнообразие към тоалета.

Под прозрачни панталони
 
Когато решите да излизате с прозрачни долнища, Браун казва, че изтънчеността е ключова. Слипове с висока талия са изборът на стилиста, тъй като така се гарантира, че коремът и интимните части са напълно покрити. Носенето на правилно бельо е от изключителна важност тук, така че не подценявайте тази част от облеклото.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase