24

С акъл,

преди 1 година

ако изобщо ви се намира в кухата лейка!

23

Класическият модел

преди 1 година

Варианти са описани по-долу, но накратко казано, първо се облича рокля от плътна коприна или от ламе, а върху нея се облича още една рокля, ушита от воал или от прозрачна дантела.

22

Анонимен

преди 1 година

До Интересно, /17/ Ако има адекватни закони и те се спазват, няма нужда да се чудим какво мислят арабеските. Те ще трябва да си опичат акъла и да съобразяват, че на никого извън техния свят не му пука какво мислят, но ако предприемат нещо без да мислят, рискуват да им се случат определени видове случки. При мекокитковските закони обаче се налага ние, в собствената си държава, да се съобразяваме с нечии ФлинтСтоунски представи и чувства.

21

Анонимен

преди 1 година

Прозрачни дрехи - с какво да ги съчетаете? .... Ами с прозрачно бельо, разбира се ..... особено предпочитано от дами които не се срамуват от тялото си ... наподобяващо 250 килограмов морж . Въпреки споменаването на килограмите, всъщност имах предвид мустаците като основна прилика с моржа .....

20

Анонимен

преди 1 година

На снимката е украинка. Само те се обличат толкова безвкусно важното е да покаже какво има

19

Бъг

преди 1 година

това даже и за комарник не става. През тези големи дупки така ще я нажилят комарите че много бързо ще се откаже от тези дрешки.

18

бушмен назиров

преди 1 година

Не!Твърдо не!

17

Та около 2010 год.

преди 1 година

Се запознах с една много хубава 18/19 годишна варненчанка, жертва на "новата по онова време мода на голия кръст". Та това много хубаво момиче си бе докарало хроничен цистит и притичкваше до тоалетната на всеки 5-10 мин.

16

Интересно,

преди 1 година

арабеските какво мислят по този повод? После да няма разни емоции с обарвания и с изнасилвания? Ако ги нямаше арабеските, щеше да е по-различно!

15

Разбирач

преди 1 година

Прозрачни дрехи се съчетават най-добре с хубаво тяло !!!

14

Да ви подсетя

преди 1 година

В миналото са били ушивани рокли от материи като тази, от която е направена блузата на момичето от снимката. Обличали са прозрачната рокля върху друга рокля - в същия цвят и без ръкави, но от плътен плат, която е изпълнявала ролята на подплата. Който има градска прабаба, живяла преди Втората св. война, може би е виждал нейна рокля от мъниста - нещо като дантела, направена от нишки, върху които плътно са нанизани красиви лъскави черни мъниста. Облича се върху друга рокля от плътна черна коприна.

13

Анонимен

преди 1 година

Прозрачното облекло не топли, не закрива нищо и освен това е прекалено тънко, за да може да опази тялото от наранявания. Значи прозрачната дреха не може да изпълни функциите на облеклото изобщо. Тогава каква друга функция му остава? Декоративна.

12

Анонимен

преди 1 година

Основният въпрос е защо изобщо трябва да се носи прозрачно облекло? За да правим по-голям алъш-вериш на търговците на платове ли? Нали функцията на облеклото е да покрива тялото, като го пази от наранявания и простуди? С течение на времето е била изградена и представата, че моралът изисква някои части от човешкото тяло да бъдат покрити.

11

как с какво

преди 1 година

с прозрачно бельо !

10

Анонимен

преди 1 година

С други по прозрачни т.е. въздушни, които не се виждат! Нямате ли мъже в редакцията или са от меките китки, та ви трябват голи тела! Егати разврата в тази редакция!

9

Комуновирус

преди 1 година

С пица с кристали

8

Ааа неее

преди 1 година

Като видях снимката и заглавието, си помислих за момент че това е Зеленски. Но после се сетих че той направо си слага прашките на голо, когато носи дамски токчета. Виждал съм видето в уоутюб

7

Джоржио Армани

преди 1 година

Прозрачните дрехи винаги трябва да бъдат съчетавани с големи силиконови цицци и лъскави избръснати топки - това е новата либерална джендърска директива френдс :)))

6

Анонимен

преди 1 година

С висока цена.

5

Анонимен

преди 1 година

С яки напращели естествени цици!