Източник: Reuters, архив

Така както във всеки спорт е нужно да имате треньор, за да постигнете желаните резултати, така и във фитнеса Ви е нужен треньор, за да постигнете целите си за красиво и/или атлетично тяло и добро здраве.

В следващите няколко теми ще Ви представя тренировки, с които ще демонстрирам разликата между това да тренирате сами или с фитнес инструктор.

Започваме с тренировка за гръб, която може да се използва както за мускулна маса, така и за изчистване на подкожни мазнини. Същевременно ще Ви давам информация кога и как е правилно да се взимат хранителни добавки, които по-скоро са полезни, с оглед възстановяването на тялото и леката инерция, която дават за постигането на търсения резултат.

Ако избирате да взимате хранителни добавки, препоръчвам да си осигурите Л-карнитин, който да приемате 30 минути преди тренировка. Образно представено, той ще накара мазнините да дадат повече от себе си, за да помогнат на мускулите да направят една по-пълноценна тренировка. Така и ще загубите по-голяма час от тях.

Тренировката за гръб, която подавам е на супер серии. С нея ще имате усещането наистина, че сте направили една тежка и пълноценна тренировка.

Целия материал относно значението да се тренира с инструктор във фитнес зала може да прочетете на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase