265

До 267

преди 13 години

Голямо браво за така добре написаната Словестна Салата-много акъл е трябвало да се изръси за компота от нищоприказването- евала, аферим, машала, ашкулсум бе Драскачев, продължавай все така да твориш безмислици и ние ще продължаваме да ти се радваме.

264

2

преди 13 години

bravo na 267 tova se kazva komentar.

263

Ламбо Данаилов

преди 13 години

З-з-збогом, Кукумявке...

262

informator

преди 13 години

"Проф. Анна-Мария Борисова е подала оставка като министър на здравеопазването, а премиерът Бойко Борисов я е приел." Информация от zdrave.net.

261

утре до 260

преди 13 години

Кои сте вие?

260

Пора

преди 13 години

Що 30 бре - давайте направо на 100 % и се измитайте с цялата си здравна каса - работеща за здравето на 'бедните' ама само *** !

259

Ал

преди 13 години

Ако това недоразумение / здравния министър / има медицински умения като управленските си, то тогава не пожелавам и на най-големия си враг да попадне в ръцете и като пациент!

258

Пичай

преди 13 години

Аз с моя 7 годишен трудов стаж съм платил около 4000 - 4500 лв. само за здравни осигуровки. При това положение не разбирам защо миналата година платих 200 лв. на зъболекар (не частен) за две пломби. Не може аз да съм дал няколко хиляди лева на здравната каса и същата тая каса да не ми покрие лечение за 200 лв. Май ще трябва да се съберем повечко хора и да им строшим кокалите на тези нагли мародери... и да си съберем вересиите естествено.

257

анонимен

преди 13 години

шефа казва че нямало да има плащане щото идеята не му харесвала...подчинената пък казва че не само че няма да са 30% а 40.....абе що не направите оперативката че да знаете какво да говорите ...щото излагацията е много голяма

256

торбалан

преди 13 години

питали кучето : що оная работа ти е отзад , то рекло че кое ми е наред ,че и онова да ми е отпред та и със здравето е така кое ни е наред ,че здравеопазването да е най отпред преди това има по важни неща и най вече в ресор милиция сега като разкрият едни рпу-та като ще почнат да ни лекуват с ритници и шамари със акции и какво ли още не ...ай сиктир бе смотани ченгета

255

Майката на ББ

преди 13 години

ох от народната любов не мога да си вдигна гащите вече :))))

254

киро

преди 13 години

Бате БОЙКО що не ходиш на майка си в пу......та.Вие сте бетер ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ. МУРГИНА щеше да съдиш за над 2 милиарда ЕВРО откраднати !!????? Вземи си наври МАРКУЧА в УШИТЕ.......Всяко увеличавене на данъци и такси води до тяхното НЕПЛАЩАНЕ:))))

253

до 259

преди 13 години

А ако ние поискаме техните стандарти, вие какво ще кажете?!ч

252

утре

преди 13 години

Никога няма да се оправят нещата в гилдията ви, докато разсъждавате така. Вместо да поискате стандарта на кардиохирурзите да стане ваш, Вие искате кардиохирурзите да станат бедни като всички останали. То затова на българския казан в ада няма дявол.

251

Друг доктор

преди 13 години

Единственият свестен министър през последните 20 години беше проф. Гайдарски. Само той каза, че "царят е гол". Само той има смелостта да се опълчи на кардиохирургичната мафия и тя не му прости! Докато те точат огромни суми по техните "пътеки", пари няма да има!

250

утре

преди 13 години

Означава, че като имаш 3000 пациента, ти дават около 120 "направления" за месец, като имаш 1000 ти дават 50. Не разбра ли, че единственото смешно нещо е, че НЯМАШ ДОСТЪП до това, от което имаш нужда? Голям смях, а? И това е реалността! Ако ти харесва да си заравяш главата като щраус в пясъка, не забравяй, че задникът ти стърчи навън.На джипито е вменена функцията на "пазач на портата", и това е в основата на ИДЕЯТА за здравна реформа у нас. Т.е. да се дават по-малко пари, независимо от нуждите.

249

сс

преди 13 години

на кой му е ясна картинката във здравеопазването, май на никой , даже и на тая баба яга , народа по болен ще става не по здрав , не помалко хоспиализации ще има ,а повече , лекарите лекуват както е редно ,но за да се заплати едно лечение , по сега действащите норми ,трябва да се изпишат тонове хартия , защото здравната каса не лекува тя иска документи . аз искам да знам колко хора са на щат там ,колко им е заплатата колко са разходите на самата каса това са нашите пари и те не отиват за здраве!!

248

до утре от работника

преди 13 години

Какво означава лимит за прегледи при специалист,значи Джипито се е налапало с 5000 пациента обаче има лимит за 200 направления това е смешно меко казано и докато има такива като теб да мислиат така май ще ставаме още по зле

247

Българин

преди 13 години

Щом официално ще ме карат да си плащам, да ми върнат всички пари, които съм им набутал в прокажената здравна каса за 10-15 години - и то с лихвите да ми ги върнат !!!но знам, че вече са ги профукали за суперскъпото лечение на някой гнусен ***, обгорил се, крадейки жица.

246

Българин

преди 13 години

"Според нея, когато има социалнослаб пациент, който не може да си плати, разходите ще се поемат от държавния фонд, но ще се проверява дали наистина е социалнослаб."С една дума ние да плащаме двойно, а гнусните *** да ги лекуват безплатно. Досега това беше полулегално, вече го узаконяват. Ха да ни е честито !!!