105

opala

преди 13 години

da vi imam i logikata

104

До пост № 107

преди 13 години

Никът "Грешите" е мой. Не издребнявам. Това е факт. Проф. Анка го каза пред стотина журналисти. Че е наивно и тъпо няма никакъв спор. Напротив, тук си прав.Нищо лично към теб. Повтарям, това е факт.

103

до Грешите

преди 13 години

Защо издребняваш? Нито на кръстовище,нито на разклон не може Мин.Председателя да си избере Министър. Просто е ултра наивно и тъпо.

102

Грешите

преди 13 години

И Мартин Димитров и някои от участниците във форума грешат, като пишат "кръстовищата". Сещам се , след като беше избрана за министър още в първото си интервю Анка отговаряше на всички въпроси с "усмихвам се, усмихвам се...". Но на един от въпросите тя отговори , че Бойко я открил на един разклон ( не на кръстовище) във Великотръновско.

101

Анонимен

преди 13 години

Какъв поитик, бе? Министър не е политик, това е експертна длъжност. Доган като е голям политик може ли да бъде министър на здравеопазването?

100

кавал

преди 13 години

БАБО ЯГО КАЧВАЙ СЕ НА МЕТЛАТА И КЪШ ДА ТЕ НЯМААААА , САМО ЗА БОСТАНСКО ПЛАШИЛО СТАВАШ

99

комунист

преди 13 години

Едно е да си професор,а съвсем друго да си политик.Съмнявам се,че Борисова ще разчисти Авгиевите обори на здравеопазването.

98

ь

преди 13 години

Така е като се избират министри на кръстовища...

97

х

преди 13 години

абе не е ли време някой да смени Боко и Цеко вече...аз не виждам и не осещам освен шано акциите си да правят нещо за държавата и народа !!!!

96

мИМИ

преди 13 години

А КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ЕВЕНТУАЛНО НОВИЯТ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР НЕ Е ЛЕКАР А ИКОНОМИЧЕСКИ МЕНИДЖЪР ДА РЕЧЕМ СЪС ЗАМЕСТНИК МИНИСТРИ ЛЕКАРИ?

95

Спонги

преди 13 години

97, ДСБ иска смяна на Дянков, но не превди вота на комунистите. Така тъмносините се разграничават от тях.

94

Анонимен

преди 13 години

А какво ще кажеш за становището на ДСБ че не е време за искане на оставката на Дянков защото по време на искане на вот на недоверие не е нормално да се иска оставка на министър.И затова те твърдо застават зад министъра.

93

леннин

преди 13 години

Напускам сдс веднага.

92

Geni

преди 13 години

И тяхната реформа е уникална.

91

Матейко

преди 13 години

Е, каква стана тя ? Двайсет и пет години си бачкам и си плащам всичко , а сега отново щото нема кадърни кадри да подредят системата ! Ми то ако се оправяха нещата само с реване , че пари нема и че все некой друг е виновен и за ради туй требе да одерат още една кожа от нас , то и аз и който да е друг може да стане министър и да продължава да си плачка !Аман и от оня вътрешнио ,как му беше името - физкултурник неккав и той ми омръзна !

90

аз

преди 13 години

да да да махайте и финансовия и на труда и т.н. и т. н. в условия на криза ще строим ЛУВЪР....боже тези, не слизайки от мерцедесите се забравиха, само да не надминат ГЕЯ И ДОГАН в омразата на народа към тях...

89

Анонимен

преди 13 години

КАТО Я ГЛЕДАМ ТАЗИ *** ПЪЧА ОТ СНИМКАТА, СИ МИСЛЯ, ЧЕ ЗАВАЛИЙКАТА ИМА ДОСТА СЕРИОЗНИ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ.

88

x

преди 13 години

da da se smeni i MINISTYR BOKO..........I TN.....

87

Анонимен

преди 13 години

stom sinite gi e strah ot Baba Iaga, zna4i iako sa se raboleli gorkite

86

Анонимен

преди 13 години

zdravnata ministyrka zdravoslovno se e razboliala ot zdrava bolest w glawata ot koeto perukata taki i se e nadignale 4e odma she zeme da litne naprao na vrht na pojarnikarskata kula w bankiaaa