121

Аз

преди 13 години

Аз също нямам заем. Това не означава, че съм против заемите, когато са на разумна цена и ползата от последващите инвестиции е по-голяма от цената на заема. Като се има пред вид обаче, че заемът ще се дава на държава с изключително нисък БВП и 10 млд. натрупан до момента заем, цената на този едва ли ще е изгодна за нас. Освен това, парите едва ли ще се използват за инвестиции, които да донесат приходи за държавата. Това е все едно безработен *** да тегли пари за плазмен телевизор.

120

Аз без заем

преди 13 години

Аз, нямам заем, и спокойно мога да кажа, че когато сам теглиш за себе си само ти си потърпевш. Обаче после ти се съдира кожата, заради тези свежи пари и всъщност си прецакан! Пронципът е и тук, само дето тук цял народ е прецакан! Не се прави на знаещ нищо не разбираш!

119

Яз

преди 13 години

Тук има ли поне един човек, който да разбира малко от икономика и колко от плюещите по Дянков са без заем ??? Значи всеки може да тегли заем, но когато става въпрос държавата да го направи и вече не може. Бе вие забравяте 120 милиярда на Гория заем и плачете, че един истински икономист има намерение да направи нещо за вас. Преди да плюете искам да се запознаете с Ефект на мултипликатора. В икономиката е обяснено простичко, че вливайки свеж ресурс води до подобрение на стандарта ни.

118

angel

преди 13 години

Дянков вземи и си одай оставката, ако искаш наистина да направиш добро на тази държава. За къде Ви трябват тези пари ? Това са много пари. Ако наистина има такъв недостиг, то кражбите при това правителство бият всякакви рекорди. Кризата е измислена, за да прикрива кражби в световен мащаб. Некадърните Ви решения загробват България. Аз ще остана в България, но няма да допусна синът ми да направи тази грешка. Поколението след нас ще плаща. ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ - РОМЕН РОЛАН

117

Nerr

преди 13 години

По-некадърно правителство от това не сме имали. Колкото по-скоро се уметат тия ъолкова по-добре. В бюджета догодина още 5 милярда държавен дълг. Жалки смешници.

116

Ху да фак

преди 13 години

Егати некадърниците. Некадърниците от всички други партии взети заедно за 20 години са направили 10 м. а те за една година правят 5 !!!!!!! А ДО КРАЯ НА МАНДАТА ВИ ГОСПОДА????

115

Анонимен

преди 13 години

Министър Дянков най-добре ще прецени дали имаме нужда от заем, категоричен беше заместникът на Трайчо Трайков. .................................................................................Само като го прочетох това и ми настръхна косата.Дянков щял да прецени..........

114

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Добър ден Калино,дойдох да ти гледам панаира.Е оти ти не идваш ли сега от таме.Е що ще правя таме,они го свършиа.Браво г-н Дянков и баба знае така да бае.Вземаш,даваш и накрая друг плаща.Нема що ,ке търпиме до гробу.

113

g

преди 13 години

Всичко по-малките градове и села фалира,теглете не му мислете това е бъдещето винаги в мизерия.

112

Анонимен

преди 13 години

NEKA KAJA NA NEPROSVETENITE LUDE TUK,BOIKO DOIDE NA TOZI POST KA4EN OT AMERIKANSKI ILUMINATI .....PROSTO EDNO POSTAVENO LICE KATO VSI4KI NA TAZI POLITI4ESKA SCENA KOQTO E EDNA GOLQMA IZMISLICA DA VI HVARLQT PRAH V O4ITE.....IDVA NOVIQ SVETOVEN RED ,ZATOVA VSI4KI SME GLADNI SEGA IZ EVROPA I SVETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111

RADO

преди 13 години

AMI DA,DQNKOV E PROSTO EDNA PIONKA NA ILUMINATITE OT USA,TE MU NAREJDAT DA NI VZEME DU6ITE...DOKOGA 6TE GO TARPIM TOZI MASON !!!!????

110

rado

преди 13 години

MAI OTVARQ6 O4ITE NE NA KOGOTO TRQBVA,NQMA KOI DA TE RAZBERE OT TOVA STADO OVCE TUK V BG :)))) A PUK I NA INTELIGENTNI HORA KATO TEB I MEN NE IM E MQSTOTO TUK PRIQTELIU!!!!

109

МВФ се кефи

преди 13 години

Ще изтегли, ще изтегли - МВФ дава хартийки и срещу тях заробва заемополучателя който след това изплаща заема с ресурси /ако има/ или с робски труд. Сценария е отработен !

108

Мишо

преди 13 години

Много ми е неприятно, когато пишещтите тук мислят само за себе си и за технте деца! А за управниците и техните деца кой ще мисли?? Като свършиха парите за крадене, нормално е да се изтеглят нови- топли топли!

107

българино тъп

преди 13 години

теглете а тези които гласуваха за вас нека плащат.

106

Анонимен

преди 13 години

ЗАПИШЕТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ ЧУТУРИ!!!"Това го прогнозирах МИНАЛАТА ГОДИНА август!!!"Преговаряме с МВФ, резултатите ще са ясни през октомври"Ох баня ох кеф,селската баня голям кеф!!!1 ойро =3 лева"

105

Анонимен

преди 13 години

Хайде кажете го вече де! То е ясно че ще теглите! Да му мисли мършата,която ще плаща:) Аз се изнасям и благодаря на Бога затова:) Ще си дойдем когато ГЕРБ падне от власт!

104

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ официално въвежда доплащане в болницитеЗа да излекува здравеопазването до 2015 г., ГЕРБ смята да натовари още финансово гражданите. В "Концепция за по-добро здравеопазване в България 2010 - 2015 г." е записано, че ще се въведе официално доплащане на разликата между цените на болниците и на здравната каса.Ето още едно хубаво нещо сътворено от ГЕРБ

103

VeNiX

преди 13 години

абе няма ли да ги махат тия пари вече? валути, фондове, дългове... дългове към кого?! към рокфелер ли? към федералния резерв ли? към евреите ли? станали сме роби на някви хартийки! събуди се народе! на къде отиваш? обърнете се навътре към вас самите и събудете латентните си способности, ние сме повече от това което виждаме и знаем за себе си. нека да не похабяваме за глупости енергията, която ни е дадена за творене. телата и душите ни чисти ли са? готови ли сме за новия свят?

102

ужас

преди 13 години

Четете и пишете . Ама нищо нормално. Търсете вина, плюйте и ругайте. Пишете в тунела. Светлината не е от светлото бъдеще. Срещу нас идва парен локомотив с прожектор. Дизели и електрички никой не изпраща срещу нас. А Вие си пишете, пишете и ругайте. А аз вече съм песимистичен песимист.