16

Мен

преди 13 години

Как изобщо минават през границата тези хора ??? Нима става с:"Аз съм бежанец, в моята държава могат да ме убият, приемете ме, нахранете ме и т.н..." ?

15

gkfdg

преди 13 години

sarde4no ti pojelavam kato otide6 v druga darjava d atise sluchi tova ha dano

14

Анонимен

преди 13 години

В България ромите са около 700 хиляди, или 10% от населението

13

Аз

преди 13 години

Разликата е, че тези един милион души са напуснали България по собствено желание или поне повечето от тях, а не защото им е опрян пистолет в главата. И кой е казал, че не получават помощи?! Толкова много бълагри в чужбина ли познаваш, и то, които се нуждаят от подобна помощ, за да мислиш по този начин?А освен това никъде не се казва, че ще се осигури хотел на бежанците, а подслон. *** до ДАБ на бул. Монтенегро, където е "хотелът" и ще видиш сам колко невероятни удобства има и колко е лускозен!

12

manuelche

преди 13 години

Amenhotep, по-добре да се дават общински жилища на бежанци, готови да се трудят и да си плащат данъците и сметките, отколкото на ***. Лесно е: работиш, плащаш - имаш жилище. Не работиш - обратно в Танзания или откъдето си.

11

Amenhotep

преди 13 години

Какви хора сме ли? Ами за последните години от българия избягаха над 1 милион души ... Накой да ги е настанил в хотел и да им е отпуснал социални помощи? Не, даже от Франция ни ги върнаха по възможно най-бързия начин.

10

Аз

преди 13 години

Боже, колко сте зле! Бежанците не бягат от страната си, защото там си живеят прекрасно, ама просто са решили да изкрънкат някакви пари от нас, а бягат, защото техният живот, животът на децата, на родителите им е застрашен. Бежанците идват от Ирак, Афганистан и къде ли не, където, надявам се поне това сте забелязали, всеки ден биват убивани десетки! И вие бихте направили същия избор, ако бяхте на тяхно място! Що за хора сте?!

9

****

преди 13 години

Вече няма да затварят бежанците в Бусманци,направо ще ги разстрелват,така ще им се изпари желанието да идват тук.

8

Възмутен

преди 13 години

Политици некъдърни ,нямате мозъци в тез глави ,тез пари не можете ли да ги давате на всички българи ,които нямат какво да ядат ами сте хукнали тез некъдърници дето ако са хубави ще си стоят в страната или ще идат някъде в по развита страна ,ама като са чули че тук има за тях ще идват и все ще идват ,а нашите ще плащат за тях -абе връщайте ги таквиз още от границата бе ама кой да мисли !!!!!!

7

Amenhotep

преди 13 години

5Аз не искам Франция да храни "нашите" ***. Не искам и България да ги храни. Искам да се хванат на работа и с труд да си изкарват прехраната ... Искам, ама няма... та сега понеже храним 800 000 паразита, дайте да отворим вратите си и за още 200 000 та да ги закръглем на милионче!

6

Като

преди 13 години

няма да е в Бусманци, къде ще е? Ще ги хвърлят направо в морето ли като италианците

5

Анонимен

преди 13 години

Кво се жалите бе? Както искаме Франция да ги храни нашите български ***, така и ние трябва да ги храниме някои си

4

Анонимен

преди 13 години

вече в Шератон

3

Amenhotep

преди 13 години

Бежанци от всички континенти, идвайте у нас! На тая държава не и пука за собствения си народ и понеже постоянно го гони от тук, се отваря хранителна ниша за вас. Идвайте, държавата ще ви осигури жилище, пари за храна и дрехи, безплатен транспорт, безплатни ток, вода и парно. И най-хубавото е, че НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА РАБОТИТЕ! А и верските свободи у нас са на почит - сектанти, ислямисти-джихадисти, сатанисти, канибали, вуду магьосници - ВСИЧКИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ!

2

Amenhotep

преди 13 години

Давайте им общинско жилище и социални помощи! Сбъркана работа. Не стига че народа гладува, не стига че храним една камара политици и ***-***, а сега и някакви апапи-талибани да храним, дето не им е харесало в родната им пещера и са се дотътрили тук. НАРОДЕ !!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Не бе, настанете ги в Шератон...*** ....продажническа