76

арее

преди 13 години

бла бла бла стига ме занимавахте с глупости бе да ви *** и тъпия сайт

75

Mitko 1982

преди 13 години

Много сили и приказки се хвърлят .... Несмятате ли , че с един закон за премахжане на ментето от пазара нещата ще се оправят ! Тряба само да се разчупи лобито отгоре и така !? Сложна работа може би !?

74

дасда

преди 13 години

Между другото, бях чел една книга за Ванга, където споменаваше, че пчелите съвсем скоро ще изчезнат, след тях доста видове плодове, зеленчуци, а накрая и водата. Естествено не беше формулирано точно както го написах, но като прочетох пчелите си спомних прочетеното отдавна.

73

manuelche

преди 13 години

Отново изказвания на недалновидни и непредприемчиви хорица, разчитащи, че от един панаир в Пловдив ще станат богати.Пчеларите с редовни клиенти не се оплакват, а работят. Другите мрънкат подобни мрачни прогнози, защото българинът лесно се плаши.

72

БАЙ МИНКО

преди 13 години

Това с изчезването на пчелите наистена е тревожно и е време да има защита на пчеларството.Трябва да има потпомагане от еврофонда за пчеларите.А човек който е ял чист натурален пчелен мед трудно ще го обърка с ментето.

71

Анонимен

преди 13 години

ми тя Ванга беше казала, че пчелите ще изчезнат...

70

Селянина

преди 13 години

63 не бъркай осите с пчели

69

Анонимен

преди 13 години

Ванга го е казала отдавна. Пчелите ще изчезнат, млякото ще стане отровно,всичкото злато ще изкопаете ама вода в буркани ще затваряте

68

Скоро

преди 13 години

Мамините софийски синчета и дъщерички няма да отидат до пчелички. А *** миришеще и мързеливи, то пчеличките работливи ще ги жилят до припадък. От кошера мед да откраднат - могат, но да си го произведат - немога. А от буркана е къде по сладко.

67

offline

преди 13 години

Albert Einstein once said: If the bee disappears from the surface of the earth, man would have no more than four years to live. No more bees, no more pollination no more men!

66

ДО N63

преди 13 години

Твоите 'пчели' да не бяха жълти на раета?-Да?Оси се казват и не носят мед! Имат челюсти с коите могат да разкъсат обвивката на плодовете. Пчелите това не умеят.

65

123

преди 13 години

Ако изчезнат пчелите ...мамата ще ни се разкатае ...

64

Провадийския

преди 13 години

Че ти за какви ни мислеше до сега бе

63

До 45

преди 13 години

По-големи глупости не съм чел.

62

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали ще изчезнат пчелите. Преди седмица имах неудоволствието да бера грозде в голямо насаждение. Пълно е, няма отърване. По 5-6 пъти ме хапеха на ден.

61

пчелар

преди 13 години

Един съвет от мен-купувайте си мед от производители, които пчеларстват в райони, където няма конвенционално земеделие и индустрия ;)Поздрави на всички!

60

причината

преди 13 години

Напоследък, една нова теория набира скорост - като основна причина за измирането на пчелите се сочи нарастването в прогресия по цял свят на броя телевизионни, радио, комуникационни и ретранслационни излъчватели. Излъчването им влияе върху ежедневното нормално ориентирене на пчелите в търсене на паша и връщането им до кошерите. Та - изключете временно ГСМ, спасете пчела ...

59

до 39

преди 13 години

А дали илюминантите не слагат по нещичко в нечии коментари? Със същия замисъл най-малко поне!

58

Аl

преди 13 години

"хранели пчелите със захар" това да не е крава бре? С лопатата ли ги хранят? Чул недочул за смески за подсилване и коментира балканският умник

57

Рачкур

преди 13 години

имам около 10 кг :( иначе с удоволствие