48

Данчо

преди 13 години

Всички коментари отразяват истината!Зорлем гюзелък олмаз!/На сила хубост не става/!Народа най пасле трябва да се осъзнае!Тая пасмина е ОПАСНА ЗА БЪЛГАРИЯ!

47

Ринго

преди 13 години

едиствен шанс за *** да се избелят е тока .Пипат жицата горят яко и после ги белят като печен кестен .

46

doc. N. Kaloyanov

преди 13 години

MNOGO DOBRE SA SI GO POLUCHILI ***! TIA BOKLUCI IZOBSTO NE TRIABVA DA GI LEKUVAT I DA HARCHAT PARITE NA DANAKOPLATCITE!

45

Анонимен

преди 13 години

Защо дъртите циганье на са предупредили чаветата,че ще крадат жица,та ги панира айшето?????

44

aerts

преди 13 години

Ееееееееееееееей искам *** да стана,ще си живея безплатно на тоя свят.

43

Анонимен

преди 13 години

И да се надяваме, че един ден българската инжинерна мисъл ще изработи такъв ток, че като *** пипне жичката, така да се усили, че ташаците да му светнат като новогодишни лампи, ярко, премигващо и му опекът ромското семе на пуканки, а га вагинална ромка пипне жичката, токът така да се усили че да ий светнат яйчниците като фенерчета на разузнавачи от полицията...Пирогов мирише на скара

42

555

преди 13 години

При такова изгаряне е опечено живо а къде е полицията да провери кой ги е изпратил да крадат не стига че не плащат ток , жиците крадат а само за това ще се говори колко са пострадали.Да бе мирно седяло не би чудо видяло.п.п Тъй като полицията тях ги пази те да им дават цвете

41

gtf

преди 13 години

а за нас няма направления ..щото касата плаща да лекува крадливите *** - браво г-да управляващи - браво ....

40

Евала

преди 13 години

Колко ли здрави осигуровки са платили родителите им, че да заслужат подобно лечение? Ако моето дето бръкне в контакта и му се случи същото ще получи ли същото отношение за без пари въпреки че всеки месец стотици левове данъци и осигуровки?

39

ЕДИН 2

преди 13 години

90 %всеки ден са само за ***.*** държава *** новини.Такава огън да я гори от четирите края...

38

Анонимен

преди 13 години

Защо са ги оперирали, бе , те дали са здравно осигурени?Публикувайте ЕГН-тата да види народа, дискриминиран от манггали за кого отиват здравните му вноски.

37

ангел

преди 13 години

докога тая случка ще бъде описвана така сърцераздирателно? "двете ДЕЦА" "пострадалите ДЕЦА".... все едно са били под кабела, за да помагат на старици и да коват къщички за птици, и прочее добри дела, а лошия кабел ги е нападнал и изгорил. но истината е една - опитвали са се да крадат кабел, затова са се изпекли. а едното "дете" е 17 г. *** с две чавета - така пише по нормалните новинарски сайтове.

36

Анонимен

преди 13 години

Интересно ми е защо не съобщават истината в такива ситуации. Няма какво да се лъжем - не съм чул човек с 90% изгаряния да е оживял, камо ли дете.За съжаление това дете е пътник и лекарите няма какво да направят. Смъртта му ще лежи на съвестта на родителите му, които са го подучили да краде кабели. Ако въобще те имат съвест

35

Бореца

преди 13 години

А че *** са виновни две мнения по въпроса няма! Обаче хайде да си зададем и един друг въпрос кой изкупува металните отпадъци без да спазва някакви правила, без да се интересува от произхода им и като държавата не иска да сложи ред в този бизнес така ще бъде *** ще режат кабели, ние балъците ще ги плащаме на монополите а някой друг прави добри пари. В този бизнес са замесени и политици. Така че това е истината,защото ако този бизнес не се толерира от държавата няма да има такива случаи!

34

Анонимен

преди 13 години

Еми ти бе,ще им го платиш както им плащаш и всичко друго.

33

Анонимен

преди 13 години

ай сега тия двамата Тока и Волта да си понесят наказанието за посегателство срещу малцинството, как така ще ги удрят безпричинно

32

...

преди 13 години

Интересни новини, в България само за *** и *** проблеми се говори, явно ние, ентическите българи, сме малцинство. Не ме интересуват ***!! Интересно е кой ще плати лечението им?

31

манго

преди 13 години

Нема страшно Айшето,заредил съм вече другото,това *** щом не може да краде качествено не става за нищо.

30

tulski

преди 13 години

Хубав виц.Макар, че прилепите са полезни животни.

29

Лекар

преди 13 години

Не мога да им помогна. В тъмното съм и не мога да стигна до болницата, а и там е тъмно. Да си ходят в къщи да се лекуват. И да проверат имат ли здравни застраховки, защото не трябва да ги лекувам на вересия. Трябва да си купя хляб за довечера.