168

ЛИЛИ

преди 13 години

ще бъда груба да ...родена съм в ямбол от години проблем с роми дааа че как когато на нормалните хора по онова време бяха тръшвани врати защото нямат лихвоточки да си купят дом *** мръсни ги настаниха в тогава чисто новичкия блок евалааа.бързо превърнаха блока в катун разкъртиха стените извлякоха дограмите а паркета изгориха а конете си ги гледаха в кухните .УОРИК вземи ги интегрирай на запад явно там ще им е по добре.

167

Българин

преди 13 години

Явно им плащат за положеният труд - да разрушат държавна собственост.Абсурд, който може да се случи само в тая "държава" - да се плаща на вандалите с парите на данъкоплатците за извършеното от тях престъпление, вместо да бъдат подведени под съдебна отговорност.

166

известен

преди 13 години

Хубаво е,че ще накарат по тоя начин *** да си извадят нови лични документи,защото половината от тях нямат.А блока го снимайте и го пазете документално,да си спомняте на какво ще направят жилищата,които бихте им дали в бъдеще.И стига експерименти,Тодор Живков ви показа как трябва да се държат с ***,тогава не смееха да гъкнат много-много.......И недейте писа глупости-*** и др.не са виновни,че не са ги вкарали в пътя,вижте тези,които са се интегрирали-и ние доволни и те самите....

165

до 124

преди 13 години

Какви помощи за домове за сираци? В тези домове пак са ***. Българчета НЯМА в домовете за сираци.

164

13

преди 13 години

За какво им дават наготово тези пари на ***? Бойко Борисов да си преведе заплатата на тях ако иска.

163

...

преди 13 години

Алооооо...братята българи! Айде спрете се! Във всяка нормална д-ва като се случи нещо подобно на секундата се вдигат хил.човеци и си казват думата, а ние тука все като мишоци-дайте да си пишем па дано някой ни чуе!ТИК-ТАК,ТИК-ТАК времето изтича и нас все си ни Е.АТ!

162

Христова

преди 13 години

Апелирам всички българи в нужда да получат по 325 лв. без да се налага да къртят желязо, да раждат без мярка, да просят по кръстовищата и да проституират!...и забравих - безплатни мобилни медицински пунктове.....ние данъкоплатците, от чиито заплати отиват за родното здравеопазване трябва да сме приоритетни на управляващите, а не тези, които се чудят как да скатаят от всичко ангажиращо в живота.

161

------------

преди 13 години

Катуните да се изгорят. *** да се кастрират.Помощите да се спрат.Направете им гета с огради и охрана.За най малкото провинение максимална присъда.Който не му харесва вън от България.

160

майка

преди 13 години

ЗАЩО?????? На мен кой ми дава, когато съм изпаднала във финансова криза??? О да забравих - аз съм българка, не ромка и нямам никакви прави :(

159

Pax Vobiscum

преди 13 години

Егати , дават им пари да си посрещнат нуждите хахахаххаха.Малеле таз държава на мен не ми е дала нито лев за какъвто и проблем да съм имал и не само че не ми е дала ами даже ми е взимала пари за да си реша проблема .Ще се откажа скоро време от Българско гражданство.

158

123

преди 13 години

Атуално е ! Във Фейсбук има повече инфо.

157

спите ли?

преди 13 години

Вчера тук прочетох призив за 13 часа, събота пред НДК. Какво става с това?

156

БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЙСКИ

преди 13 години

НАЙ-ДОБРЕ *** да се изпратят в Индия, българите -- в Таджикистан /нали от там били дошли/, а в тази хубава земя да бъдат заселени качествени хора от Европа.

155

Бибит

преди 13 години

Дори теоритично не трябва да същаствува такава възможност - соц.помощ защото те изхвърлят от жилище, в което си се самонастанил. За лудницата - до някъде си прав. По-скоро е някакъв хаос в информационния поток. Всеки си говори каквото му скимне и ако е журналист го споделя чрез медиите.

154

Анонимен

преди 13 години

Всички *** в пещите в кремиковци

153

Контра - Атака

преди 13 години

Господа-Другари български "националисти"Сидеров, Каракачанов, Расате и т.н.ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ КАТО -УТКИ, БЕ ?Сидеров, за това ли 400 000 българи, те пратиха в парламента ?Вярно ли е, че си си купил имотец на Лазурния бряг ?Вярно ли е че Капка, не пропуска ревютата с продажби в Париж ?И ... кога ще ставаш партизанин ? Нали се закани да хващаш гората ?!

152

Амон РА

преди 13 години

Призовавам всички българи на всеобщ протест. всички да спрем да плащаме данъци, ток, вода, кредити и каквото там и да е държавно и да пуснем молби за помощи. Турция е критикувана от ЕС за дискриминация и непризнаване на Кипър, а нас ни тупат по рамото за прилагания геноцид срещу собственото ни българско население. Къде е европейската правда и логика. Смърт на ***. Неправителствени организации - СЪБУДЕТЕ СЕ от летаргията си.

151

ДОБРЕ ЛИ СТЕ

преди 13 години

ЖИВЯЛ В ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ - НАЕМ ДА Е ПЛАЩАЛ ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ ИЛИ КОНСУМАТИВИ. ПОТРОШИЛ БЛОКА , А СЕГА И 325 ЛЕВА. НА НЯКОЙ СТАРЕЦ АКО МУ ИЗГОРИ КЪЩАТА НА СЕЛО - ЩЕ МУ КАЖЕТЕ МИ ДА СИ Я ЗАСТРАХОВАЛ - АЙДЕ МАРШ. А НА ТИЯ ПО 325 ЛЕВА. ЕЙ СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ДА НЕ НАЛИВА ПОВЕЧЕ МАСЛО В ОГЪНЯ, ЧЕ И БЕЗ ДРУГО ХОРАТА ОБЕДНЯХА И СА НА ПЪТ И ДА ОЗВЕРЕЯТ. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО НОРМАЛНИ ХОРА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ВРЪЩАТ КРЕДИТИТЕ, ТЪРСЯТ НОВИ НО НЯМА С КАКВО ДА ГИ ОБЕЗПЕЧАТ

150

5555

преди 13 години

мамка и *** държава. напускам вече, махам се. тук не се живее

149

me4o

преди 13 години

malko sa 325 levam, za koe po napred, pone 1000 leva da sa