24

galabovo

преди 13 години

До ouuuА ,бе *** мръсен!!! В Гълъбово ,където има три ТЕЦ - а ,да няма топлофикация във вашето скапано село ли трябва да има.***!

23

миньор

преди 13 години

прависте братя миньори но не разчитаите на токмакчиев

22

Shark

преди 13 години

А ти миньор ли си та се изказваш така компетентно?

21

човек

преди 13 години

до 13 - що сравняваш доходите в гърция с нашите . това което му спират на гръка за месец , малко го получават тука за тодина . защо да не си търсят правата миньорите ? ти виждал ли си 60 годишен миньор ? точно сега е момента за протест , когато ти отнемат малкото останали социални придобивки . миньорите мислят за оцеляване , не за политика .

20

vini

преди 13 години

Синдикатите да не лъжат и подвеждат хората защото който се е хванал с тях на хорото е изгорял.Миньорите ще се пенсионират като всички останали за трудната работа получават отпуски дрехи храна и по високи заплати.

19

ouuu

преди 13 години

"Топлофикация" Гълъбово - ключово предприятеи за републиката. Ще рече че в Гълъбово имат парно ли? Мога да си представя колко пари наливаме от републиканския бюджет, за да издържаме топлофикация, която сигурно има 4-500 абоната...

18

Васо

преди 13 години

Той народа беше и с Тато и БКП. Света ще свърши, *** не.

17

13

преди 13 години

ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ОТ БСП И ОТ БАНДАТА НА СЕРГЕЙ.ЗНАМ ЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ТОВА, НО ГО ПИША ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ СЪМНЯВАТ.УМИШЛЕННО СЕ ПРЕЧИ НА ГЕРБ ДА РАБОТИ.УМИШЛЕННО СЕ ПРЕЧИ НА БГ. ДА СЕ РАЗВИВА...НАРОДА Е С БОЙКО И ГЕРБ---ТОВА Е ВАЖНОТО

16

Уилма

преди 13 години

О Фред,отлично се оправям сама.Имам си собствен бизнес от 20 год.Тука работата опира до това,че няма яснота и сигурност в законите.Не става въпрос за сравнение с Гърция - там 20 години лапаха,а сега не им харесва.Ние не лапахме,а се борихме да оцеляваме.Не може безропотно да ни обиждат /лош генетичен материал,*** народ /.Не може и не е допустимо дете да умира от апандисит.Не може да разкарваш човек до 2-3 болници,докато не умре накрая.Не може да си играем всеки ден "на тука има,тука нема".

15

Анонимен

преди 13 години

Ми то и простаци има много по форумите, ама какво да се прави:)Никой не и виновен,че семействата са ги изоставили и са имали нещастно детство, а са останали незабелязани и от обществото:) Защо ли?:)Явно са влюбени в себе си некадърници:)

14

Анонимен

преди 13 години

Прави са си миньорите да протестират.Тотю да го вкарат за един ден в забоя и ще трябва веднага да го пенсионират по болест, ама той го намислил те да бачкат три години повече.

13

Фред

преди 13 години

Ама недей спа, протестирай си, кой ти пречито и в Гърция протестираха, протестираха...*** протестиращи има навсякъде, все нещо не им харесва, някой им крив, че са некадърни да се оправят сами....и си протестират.

12

Анонимен

преди 13 години

положението е следното -всички протестират и искат пари.пари няма.стачките -могат да си ги вдигат колкото искат -пари няма кой даде на България,като на Гърция дават.Бпрочем -там много протестират-но гръцкото правителство ще си направу реформите/за съкрашаване на държавните разходи/Трябваше през изминалите 20г да протестират.Прехода -свърши,който се накраде-накраде.Сега и с протести и без протести - все тая-пари няма-действайте.

11

Уилма

преди 13 години

"Плашат"???Кого плашат??Айде стига сме се плашили.Миньорите - плашат,лекарите - и те плашат,КНСБ - плаши с палатка.Станахме с извинение "***".Като ще се протестира - да се протестира.Ама яко!!Крайно време е да си потърсим правата.Като плащам здравна вноска е задължително,като ще ме лекуват е пожелателно.Като се осигурявам за пенсия е задължително,като ще се пенсионирам ще сменят закона 120 пъти.Да не изброявам,че съм бясна.Синдикатите спят,организацийте на бизнеса спят,НИЕ също спим!!!

10

Анонимен

преди 13 години

Боже! Имало все още и достойни хора в тази държава!

9

Анонимен

преди 13 години

СЕГА ПРОФСЪЮЗИТЕ ТРЯБВА ДА ОРГАНИЗИРАТ ВСИЧКИ БРАНШОВЕ ,А НЕ ДА СЕ КРИЯТ КАТ МИШОЦИ

8

Анонимен

преди 13 години

и сас БРИКЕЛ че стане като със рудник ИВАН РУСЕВ "синдикатите " ще помогнат да го затворат

7

Боби

преди 13 години

Ама нека си протестират, демокрация смеАз съм "ЗА" реформата, защото смятам, че е наложителна, също имам право на мнение нали.

6

Женя

преди 13 години

Чудно ми е как някои не могат да проумеят, че реформа означава свиване на разходи и подобряване събираемостта на приходитете искат точно обратното, хем рано да се пенсионират, хем вноски да не плащат, хем големи пенсии да взематтова може да стане само в "Страната на чудесата"

5

аватар

преди 13 години

БОКО ЧУЙ НАРОДА КАКВО ГОВОРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!