614

Членка на НовияСССР

преди 13 години

А, не, хич не щеме да си продаваме ЗЕМЯТА на "7-те ти еврейски общности", само заради да ни вкара в Иранска война! ИРански бомби на главите си в замяна на еврейсски господари из нивите ни (което е равно и на еврейски бомби из нивите ни) не щем! Ще ни стигнат и иранските за да ну унищожат!НЕ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЗА ИЗРАЕЛ! И Ванга те предупреди, бе, *** Борисов именно за това! Какво правиш, бе, несретник?!?

613

Членка на НовияСССР

преди 13 години

Бойко, ха стига де!Пак ни изкара ***?Да не сме в Африка все още?Или да ни запраши за Марс?Или ти си призна за 22-те години назадизация?

612

Анонимен

преди 13 години

На тоя все кабеларките му са в главата! С тях става, с тях ляга.

611

one NY story

преди 13 години

Бoрисoв каза: Неформално тук, докато съм в Ню Йорк, почти всички шефове на служби в Щатите ще дойдат да ме видят"ах, у кoе зoo е слoжена тиквата рoдена oт мамата си трака в храсталака?няма един грабеж, нямало еднo oтвличане: самo тази нoщ детo две бензинoстанции дирили бандити изкъра, после ги тражили из пooлетo за да им предадът oбoрoтът та малкo от мааалко и те завалиите как ги Цецо брадър погнал да си се позамoгнат...а убииствoтo на ТИР шoфиoрът каквo е? Сериялите на ГЕРБ са ОН, брoйте кoлкo хoра бяха избити oт *** пo най рoмски начин с кoетo ГЕРБ спомогна официялно да се oткрие у нас дните и ерата Мангалскoтo рoбство

610

Анонимен

преди 13 години

Българския народ прави един голям бойкот и шамар за онази ***, която се изрежда в парламента през 4 години , а именно - имигрира и ги оставя господари без армия.. народа имигрира и ги оставя сами да си правят политиките с ***, които останат тук и аз много се радвам за тях, защото първо ние ще си заминем, а след нас и те. И накрая някоя съседна 100 милионна държава ще обяви война на една 3 милионна България и ще ни погълне. Наздраве, смотани предатели!

609

Гацко

преди 13 години

Абе териториално сме в Европа, но на практика Европа не е в нас ! Манталитета си ни е бай ганьовски ! Не на всички българи, разбира се, но на големия процент.Българина, като цяло си е егоистичен авантаджия и това е големия проблем на нацията.

608

Реалноста

преди 13 години

Вложете си ги. Няма проблем. Българският народ какво ли не е изтърпял векове наред,че да не изтърпи и "Бойковата чета".ББ - "Браво Борисов!"

607

Винетка Винеткова

преди 13 години

"На среща с българската общност в Ню Йорк премиерът ни обяви, че страната ни е вече едно много по-спокойно и сигурно място, където те могат да се завърнат и да вложат парите си."За пример: Сорос - Тор - Цветелина - Симеон II - Бойко - БТК, Актавис и ... - милиари, милиари...

606

Анонимен

преди 13 години

Как Белене от един "гьол" стана проект които да е "един от най-значимите и големи проекти, както на Балканите, така и в Европа"! Ами, така стана - при бсп лошо, при герб е добре. Парите не миришат само други са джобовете.

605

Анонимен

преди 13 години

Ние сме европейска страна от VII век.ТОВА ИМ КАЖИ НА СКАПАНИТЕ аМЕРИКАНЦИ!!!!!Продажници!

604

Анонимен

преди 13 години

"Като доказателство за думите си Бойко Борисов посочи факта, че за последните месеци няма регистрирано нито едно отвличане или грабеж." - ари вее, я помисли

603

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Мадридския крадец ни оправяше за 800 дниУченика му, ни прави Европейска страна до 5-6 години...ЕВАЛА ИМ!!!П.П. ...ами или ние не сме в Европа, както казва Бойко, или неговия капацитет по География, е еквивалентен с този на екс-подчинената му Румяна Желева

602

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

ДО 619/ ГРАЖДАНИН ЗА ЕРБ - М Е Н Т Еабе платени милиционерско-комунистически-драскачи от управляващата ни ЗА МОМЕНТА пасмина. Стига сте ми ползвали ника. Ползвай те си вашите милиционерски псевдоними, че ще ви вземат гяволите в едно с ШАМАНА ви нискообразован мутрафон.Н Е К Р А Д Е Т Е Ч У Ж Д И И М Е Н А - червени ГЪРБ-авчета, а пишете под своите, че ви лущят от далече червените милиционерски седелища.ВНИМАНИЕ - пълно е с платени милиционерски И М И Т А Т О Р ИНАЧУЖДИ ИМЕНА

601

Do typanarite

преди 13 години

Аз съм убеден, че след пет-шест ще видите, че ние ще станем Cредноевропейска държава. Това ви го гарантирам!", обеща им Борисов.

600

човек

преди 13 години

България е отдавна в европа . Преди сегашните велики сили България е съществувала на територията на европа . както казва и Димитров на Лайпцигския процес - още когато карл 5 говорел на немски само с конете си , в България вече са пишели на кирилица . Но... винаги едно но ... не случваме на управляващи последните сто години . плюем се , трепем се , мразим се едни други по различни причини , забравили съвета на Кубрат . и сегашните управляващи ни делят на добър и лош генетичен материал . ЗАЩО ?

599

До Dnes.bg

преди 13 години

Дали е възможно журналистите да напишат статия за Външният дълг на България-плащания,колко е до момента ,цифри,възможности за нов заем.

598

dedo

преди 13 години

(продължение).За разлика от "великите западни сили" (изключение е Германия), България не е водила колонизаторски войни, не е крала от другите държави, не ги граби и в момента (за пример американците крадат диамантите на ***, които нямат военната сила да се защитят).Златото на Симеон I, Иван-Асен II е българско, за това не вие трябва да върнете най-големия диамант в света на Индия (стои на короната на британската кралица) или египетски и либийски статуи (Италия върна само една преди дни).

597

violeta

преди 13 години

Пак е ръсел глупости-много ясно. Казал на среща с бг-общността следното: Деца, имате ли баби, дядовци в България?? Елате те тука до мене ШЕ ви дадЪт по телевизията. И после веселящи изкоментирал...И като наскачаха децата и като Зеха да махат и да викат бабо, дедООО....???!!! А на мене ми се чак вие..

596

dedo

преди 13 години

Г-н Борисов, сега да не би да сме в Африка?По времето на Симеон Велики сме имали първата книга (на пергамент - Черноризец Храбър), в Европа (западна) имат чак едва 18 век. По времето на Стамболов българският златен лев е еталон за цяла Европа. Нашите учени дават някои от най-основните открития през 20 век. Военна ни история първа показва използване на отреди в тила на врага (хайдутство), първи използваме самолет в бой, първи пускаме бомба от самолет.Защо ни сравнявате с индианците на запад?

595

za 613

преди 13 години

Prost bil Todor, ama vi iazdi 35 godini nali? Shtoto ste mnogo umni :))