314

Анонимен

преди 12 години

Един немец преди много години каза,че и за *** не стават/много се оскъпява продукцията/-само на абажури/не избледнява със времето/!За справка полковник Адолф Айхман

313

Груьо от Чифлик

преди 13 години

Те нашите *** заминаа сите у Френско.У село останааме само българи.

312

ЧОВЕК

преди 13 години

С ГОЛЕМИТЕ ИСКАНИЯ ДА СИ ХОДЯТ В ИНДИЯ.НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ. САМО РАЗРУШАВАТ И НИЩО НЕ СЪЗДАВАТ,ОСВЕН ПОВЕЧЕ КЪРЛЕЖИ КАТО ТЯХ,КОИТО СМУЧАТ.

311

Митака

преди 13 години

Мръсни ***.Кои са тия български държавници, които изобщо са пуснали тези по българските земи.Сега вече изпусната работа - ежедневен тормоз оказват *** на българите и ще става много по-зле

310

ТОВА Е

преди 13 години

ЕВАЛА НА САРКОЗИ, ТОВА Е ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯ ИЗБОР. НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ - В КОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ИМА КАТУНИ ИЛИ АЙДЕ ДА НЕ СА КАТУНИ, ДА ОБИКАЛЯТ С КАРУЦИ ПО КОНТЕЙНЕРИ И СМЕТИЩА ? БОЙКОО - ВИЖ БЕ ВИЖ САРКОЗИ КАКВО НАПРАВИ - ДАВАЙ И ТИ -ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ, АМА НАИСТИНА ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС ДА ОСТАНЕШ НА ВЛАСТ А МОЖЕ БИ И ВТОРИ МАНДАТ

309

Сив

преди 13 години

Къде си Сидеров? Защо не си кажеш мнението СЕГА. Когато образува партииката си обещаваше РАВЕНСТВО ЗА БЪЛГАРИТЕ,на *** - да се сложи ред в тяхната само КОНСУМАТОРСКА дейност на гърба на БЪЛГАРИТЕ? НЯМА ТЕ! Сега си кюташ наровно с Бат Бойковата и сие Дянкова дружинка, защото ако изпаднеш от властта никой няма да гласува за теб, защото си предател.

308

Сам

преди 13 години

Не да ги връщат в България или Румъния, а направо да ги карат в джунграта, при лъвове и хиени.Дано там сред дивата природа да се " интегрират". А и да правят и раждат дечица за храна на зверовете. Омръзна ми да слушам ежедневно за тяхното"бедствено" положение!За това колко са беднички/ а защо не се изучат, да се цивилизоват, да спазват законите/.И крайно време е да не ги наричаме наши сънародници, а ***.Българин е тоз, който спазва ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

307

Анонимен

преди 13 години

След като за 700-600 години откак са в Европа *** не са се интегрирали, нима някой е още толкова наивен да смята, че ще стори това за 20? И кой ще плати тази интеграция? След като *** дошъл от Екваториална Африка услява да се вгради в западното общество за няколко години, а *** не могат вече столетия, значи всякакви отпити за тяхната интеграция е безсмислена и даването на какви да е пари за такава е безсмислено. Те не желаят! За столетията си прекарани в Европа те не са създали нищо, нито един културен паметник, няма нито един *** архитект построил красива сграда, нито един *** художник, нито един *** учен. И докато евреи, араби, турци, всички които са били в Европа са последните 2000 години са оставили някаква култура, наука, литература, *** за всички столетия в Европа само са крали и рушили. Време е тоя цирк с "интеграцията" да приключи! След като явно *** не се спогаждат с нито един народ с който са живели, е време да се качат на няколко кораба и да се засилят за Индия, Бангладеш или от където са се пръкнали, нека там си крадат и убиват на воля. В противен случай да се заселят в лагери, а там вътре да правят каквото желаят, но да са далеч от цивилизованото общество щом не могат да приемат неговите ценности и морал.

306

Анонимен

преди 13 години

Двама ловци oбикалят полята, по едно време единия вижда *** да крачи из полето. Вдига пушката, ба-а-ам, *** пада. Другия учудено го пита: - Брат, що го застреля тоя? - Лова на *** вече е официално разрешен, вчера се видех с горския, той ми каза! - казал стрелецът. Решили да си тръгват и както си пътуват с колата, гледат край пътя един контейнер за ***, около него 15-20 ***... и като почнала една стрелба. Ба-ам, ба-ам, ба-ам... След малко горският изскочил отнякъде и крещи Абе-е ей ***, какво правите, бе? Ловците чудено: - Нали е разрешен вече отстрела горски? - Той, че е разрешен, разрешен е, ама не и около хранилките!

305

Анонимен

преди 13 години

Щом не искат и пари, хубаво е франсетата да не се харчат излишно, а да ги товарят направо така без пари и да ги връщат :))

304

margo

преди 13 години

sas 6utove trqbva6e da gi izgonqt,ne s 300 evra v djoba

303

Анонимен

преди 13 години

Не разбраха ли че никъде не са желани

302

групенфюрер

преди 13 години

Грозни,миризливи ***!

301

анонимен

преди 13 години

Скапаняци! Да съберем по 300 евро и да се махат от БГ

300

Анонимен

преди 13 години

"не искат подкупа от 300 евро."???Тези дето ги интервюираха, като слизаха на летището във Варна съвсем друга песен пееха - че точно заради 300-те евро се връщат:)

299

Мародер

преди 13 години

до318; ти като си толкова смел *** защо още чакаш дясната маратонка от Станишев и Доган от изборите ами не отидеш да си я потърсиш да ти станат чифт- ''интилигент'' та дзънка

298

КАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ ..

преди 13 години

НЯМА НИКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ И СТАЧКИ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ,ЛЕКАРИТЕ И ЧИНОВНИЦИТЕ!КОЙТО СТАЧКУВА.....СИ ОТИВА!УВОЛНЯВАТ ГО ПЪРВО, НЕГО!*** ,МОГАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ....ДО БЕЗКРАЙ!!!НИЩО НЕ РАБОТЯТ...САМО ПЕЧЕЛЯТ,КАТО ИМ СЕ ПЛАЩА ДА СТАЧКУВАТ!СТАР, КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕР-----ТАКА СА ГИ СЪБРАЛИ ,ПРЕД ФРЕНСКОТО ПОСОЛСТВО!ТАКА И ТРЕНЧЕВ ГИ СЪБИРАШЕ ЗА .....КОЗЛОДУЙ!!!!ТАКА ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ И МЕДИЦИТЕ/СЕСТРИ И ЧИСТАЧКИ/......ЗА ПАРИ!

297

...................

преди 13 години

Братле,организация му е майката.

296

poohy

преди 13 години

до 300 - Don Jovani, Eвропа е имала късмет, че Хитлер изпреварва с две седмици готовата да нахлуе в Европа Съветска армия - естествено като "освободителка". Е, тогава щеше да стане страшно! Прочети "Ледоразбивач" от Виктор Суворов.

295

гарван

преди 13 години

Тези на снимката лидери ромски са едни от най-големите намазани мошеници. Работа през живота си не са видели, но много са им сладки европейските пари. Разполагаха с милиони. Никой от ромите в градовете, от които идват не ги уважава, защото са оядени търтеи - крали на гърба на обикновените ***. Тези, които водят са от тяхното обкръжениие и са облагодетелствани от тях. Защо не вземе прокуратурата да се самосезира и започне проверки на тези НПО-та за изчезналите европейски пари за интеграция.