58

Съд

преди 13 години

Не оставка, съд за такива родоотстъпници на високи постове!

57

БЪЛГАРОБЪЛГАРИН

преди 13 години

КОСОВО нищо ли не говори на нашите велики управляващи? Как ще караш хората да се пишат "българомохамедани"? Тук има или турци, или българи. Абе, Бойко???? Напомня ми за ситуацията след 9 септ. 1944 г., когато караха насила хората у нас да се пишат "македонец", въпреки съпротивата им и настояването им, че са си българи. Няма друга толкова *** държава като нашата!

56

Физиономист

преди 13 години

Тази голяма специалистка има такъв *** вид, че е много съмнително да притежава и капка интелигентност. Виж хитрост- да! Наглост- да! По очите и цялото й излъчване и поведение си личи.

55

Анонимен

преди 13 години

Няма край простотията у нас. Коцева била "специалист с доказани умения" и "с авторитет в Европа"-казва Б.Борисов. Ако специалистите у нас са такива невежи или още по-зле- предатели, нищо добро не ни очаква. Ако не беше ВМРО, "българомохамедани" щеше да си остане в анкетите и на кой знае колко други места. Абе, глупави политици на тази нещастна страна, не разбирате ли, че всичко това не е грешка, не е случайно? Крачка по крачка се подготвя разпадът на държавата, толкова ли е трудно да осъзнаете?

54

Фройд от ВМРО

преди 13 години

Няма ли кой да из-анализира бате ни Бойко, вероятно не са го кърмили като малък, та се обгражда с такива *** лелки на старини. Сигурно на техния фон си личи мъжеството му по добре. Поне тая *** /доцент??!/ наследство от БКП-БСП що не я изхвърли? За такава изцепка аз бих ликвидирал цялото НСИ /не с ***, както ми се иска/ начело лелката и първата и ***-заместник. До последната чистачка да кандидатстват с конкурс отново за досега заеманите длъжности!

53

Шизофреник

преди 13 години

Много правилно-след като ще има ЕТНИЧЕСКА принадлежност мохамеданин,аз ще се самоопределя ЕТНИЧЕСКИ като "Почитател на Христос и Аллах със светена Гроздова ракия,мезе и хубава компания със съзерцаване на Светлия Лик на Фидосова".

52

шебек

преди 13 години

Професионалните умения и качества са едно, а да си ръководител е съвсем друго нещо. А трето пък е умението да се нагаждаш според това накъде духа вятъра. Б.Б. отново доказва лоялност към тройната коалиция.

51

Pirinski

преди 13 години

Vseki ima pravo da se samoopredeli,kakav etnos e.Razbira se,che vsichki sme Bulgarski grajdani. Malcinstva ima v Bulgaria i v tova niama nishto losho. Bulgari,makedonci,armenci,evrei,turci,*** i t.n.Ne zapochvaite samo otnovo ,che Makedonec i Ludogorec e edno i sashto. Ne stavaite smeshni

50

СМЯХ

преди 13 години

Кой иначе ще стакми така СТАКМИСТИКАТА на Борисов,че да излезе,че рейтингът му расте,цените падат народът благоденства...изобщо кой ще му нагоди цифричките-както той желае!!!

49

До 47

преди 13 години

Бойко отново демонстрира, че прави всичко на ИНАТ!Според него и партии и хора могат да не я искат, но него това не го интересува, след като може да си прави каквото си иска.Има израз: "Я съм си у наше село и шъ си прая кот си знам"!С две думи вашето искане, вашето желание няма никакво значение.Ами с *** български народ не беше ли същото?"Празна тиква от дума не разбира"!!!

48

Анонимен

преди 13 години

Тази охранена свинка, явно добре е замезвала след всяка добре стъкмена справка!Ха да видим дали ще има чест и достоинство да се оттегли, въпреки режисираното напускане и "неочаквания" отказ.

47

Анонимен

преди 13 години

До Буревестников "Доц. Коцева е специалист с доказани умения и професионални качества в своята област, с авторитет в Европа и партньорските институции", заяви премиерът.незнам СТА ли *** ли ама Бойко що м казва че става значи СТАВА.

46

До Буревестников

преди 13 години

Не му обръщай внимание на СТА,ВЧЕРА БЕШЕ СТАТ!!!Той е служител на НСИ,тайно влюбен в шефката си,запознат с мерките и теглилките и,образованието и,номера на сутиена,цената на гащите и -изобщо-втори ден доказва на всички,че това е най-хубавата и най-умната жена в държавата!!!!!

45

Анонимен

преди 13 години

Кой може да ми каже коя е компетентната институция в България която може да посочи КОИ СА АВТЕНТИЧНИТЕ ЕТНОСИ В ЦЯЛ СВЯТ? АМИ НЯМА ТАКАВА ! СИГУРНО И ПО ДРУГИТЕ СТРАНИ НЯМА - ЗАЩОТО ЗАТОВА СЕ КАЗВА САМООПРЕДЕЛНИЕ НА ЕТНОС, ЕЗИК И РЕЛИГИЯ - КАКТО В САЩ ИМА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ДЖЕДАЙТЕ И ДРУГИ ФИЛМОВИ ГЕРОИ ТАКА И В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА САМООПРЕДЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВОБОДНО! ТОВА ЧЕ В БГ СА ДАДЕНИ ИЗБРАНИТЕ ВАРИАНТИ НА ПРЕДНО ПРЕБРОЯВАНЕ ЩЕ СПРЕ ЛИ ТЕЗИ ХОРА ДА СЕ ОПРЕДЛЯТ КАТО МАРСИАНЦИ АКО РЕШАТ НА ПЪЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ, АКО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕБРОЯТ КАКТО РЕШАТ ЕЛЕТРОННО, КАКВО ИМ ПРЕЧИ ДА ИЗЧАКАТ ПРЕБРОИТЕЛ В ДОМА СИ И ДА СЕ НАПИШАТ СОБСТВЕНОРЪЧНО БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ КАКТО СА ГО НАПРАВИЛИ НА ПРЕДНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ! А ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК Е ЗА ПО МАЛКО ОТ 15000 ДУШИ КОИТО СА СЕ САМООПРЕДЕЛИЛИ РАЗЛИЧНО ОТ БЪЛГАРИ, ТУРЦИ И ***!

44

123

преди 13 години

Кой може да ми каже коя е компетентната институция в България която може да посочи КОИ СА АВТЕНТИЧНИТЕ ЕТНОСИ В ЦЯЛ СВЯТ? АМИ НЯМА ТАКАВА ! СИГУРНО И ПО ДРУГИТЕ СТРАНИ НЯМА - ЗАЩОТО ЗАТОВА СЕ КАЗВА САМООПРЕДЕЛНИЕ НА ЕТНОС, ЕЗИК И РЕЛИГИЯ - КАКТО В САЩ ИМА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ДЖЕДАЙТЕ И ДРУГИ ФИЛМОВИ ГЕРОИ ТАКА И В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА САМООПРЕДЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВОБОДНО! ТОВА ЧЕ В БГ СА ДАДЕНИ ИЗБРАНИТЕ ВАРИАНТИ НА ПРЕДНО ПРЕБРОЯВАНЕ ЩЕ СПРЕ ЛИ ТЕЗИ ХОРА ДА СЕ ОПРЕДЛЯТ КАТО МАРСИАНЦИ АКО

43

Атака

преди 13 години

А таз трябва да си ходи, не може да си специалист с такъв гаф! Какъв специалист е тогава???СИгурен съм, че има и по-достойни от нея!

42

morfei

преди 13 години

И как няма да я остави като тя е шеф на неговата лична СТЪКМИСТИКА която така надлежно му лъска имиджа и се грижи да не би да им спадне рейтинга на нашите скъпи и високо компетентни управници. Все трябва да има някой послушко който да отчита нивото на величието МУ. ДА ЖИВЕЕ ВИСОКИЯ РЕЙТИНГ. А колкото до преброяването то винаги е било такова каквото е най-удобно на хората от върха. Жалко, че май никой не го осъзнава и все още има заблудени хора който си въобразяват, че има и 1% истина.

41

Атака

преди 13 години

Абе първо тук ставаме както при комунизма - над 40 000 българи са заведени по концлагери, защото не са искали в паспорта под националност да им пише МАКЕДОНЕЦ, имало е същото деление и с помаците!Трябва да се знае, че няма такива, а има само българи, турци, ***, евреи и арменци!Другото е все едно да се делим на шопи, търакиици, добруджанци, македонци, родопчани и т.н.т.

40

130 Г.

преди 13 години

ТУКА ЯВНО ИМА МНОГО РАЗБИРАЧИ! ЗА ВСИЧКИТЕ 130 ГОДИНИ ОТ КАК ИМА СТАТИСТИКА В БЪЛГАРИЯ СА ПРАВЕНИ 16 ПРЕБРОЯВАНИЯ ВСИЧКИ ТЕ СА БИЛИ ПРЕДШЕСТВАНИ ОТ ПРОБНИ ПРЕБРОЯВАНИЯ, ВЪВ ВСИЧКИ ТЯХ СЪЩО Е ИМАЛО ГРЕШКИ, КОИТО СА БИЛИ ОТСТРАНЯВАНИ НА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ ПРЕБРОЯВАНИЯ!

39

Буревестников

преди 13 години

:) Като гледам колко сме запознати кой какво прави в статистиката да не би 'СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО" да си служител или служителка точно на това държавно учреждение?!? а? :) На такова ми мирише :) И да се явяваш 'адвоката" и "защитника" на турчеляка , водещ се за някакъв шеф там а? :) Страх ни е за службицата или.... ? :) или може Зинал ви е като "втори баща" по там? :) Не си мисли че хората са балами.... Много добре се усещат вече за какво става дума и как ги правят точно на балъци! АМАН ОТ ПОЛИТ ИГРИ!