398

sas

преди 13 години

Тази теория е създадена, за да оневини Доган, че е взел милион и четвърт за консултации по хидро-енергийни проекти. Ами че то излиза, че Доган от нищото е станал геолог, хидроинженер и строителен инженер. Баф маа му!

397

12-45

преди 13 години

В "научната" теория за "разумния дизайн" на сътворението ума една огромна логическа дупка .... "Кое е Дизайнера на Дизайнера?"Щото ако няма Първоначален Дизайнер, Хокинг е прав! Илиза че Дизайнера се е пръкнал от ... нищото! Т.е. възникнал е спонтанно!

396

тъй, тъй.

преди 13 години

Да говее ли? Ако е *** - да.

395

:(

преди 13 години

Аааа, значи гравитацията е виновна, че от моето нищо и на жена ми нищото, спонтанно е възникнало нещо което след 7 години тръгна на училище :)))

394

Жо

преди 13 години

" НАЙ-ВИСШЕТО ЩАСТИЕ за мислещия човек е да изследва онова, което подлежи на изследване, а пред неизследваемото да благоговее смирено"- Гьоте.

393

#

преди 13 години

И всъщност този британски физик не е стигнал до никъде... Заради закона за гравитация Вселената се е появила от нищото... А в това нищо би трябвало да е имало нещо подвластно на гравитацията... Спонтанното възникване е причината нещо да съществува.... Това обяснение може да го даде и човек който не си е губил времето в писане на книги недоказващи нищо... Тръгнал е от нищото и е "стигнал" до нищото...

392

fire

преди 13 години

Izvinqvam se za latinicata.. kolkoto i da se mu4ime da razbereme tezi ne6ta, tova nikoga nqma da stane. Vsi4ki tezi izkazvaniq sa prosto hipotezi i ni6to pove4e! A ot kude sa se pruknali tezi zakoni na fizikata? ot samoto ni6to !? pff gluposti.. ot kude sa se vzeli 2te 4astici za koito se smqta 4e sa se sbluskali i sa sutvorili vselenata? tezi 4astici ot kude sa do6li? ot samoto ni6to? ima li takova ne6to? spored men ne. Nie sme 4ast ot ne6to po golqmo, koeto ne ni e pisano da razbereme,,,

391

Анонимен

преди 13 години

хокинг голям и истински мъж ичовек, дано не си последният звездоброец

390

Анонимен

преди 13 години

Най-гплямото чудо - това е духът,диханието ни,енергията ,която е пламнала тук във всички нас и не се знае как е дошла,как се задържа в тялото ни и как и къде си отива след нас....Чудо е и разбира се това ,че само ние ,хората ,сме свидетели как умира наш подобен ,и пак си живеем с мисълта за безсмъртие,без паника -е,може би когато нещастието ни споходи сме малко стресирани но всичко отминава...

389

12-45

преди 13 години

В крайна сметка, някой се е презастраховал - дали Бог или Природата, също няма никакво значение! Нали нас, хората, с нашата планетка ще ни има или не, няма никакво значение за безкрайността на времето и пространството. също като в джунглата е - една антилопа се ражда, с друга тигърчетата закусват, но но това с нищо не променя нещата - животът си продължава!Изядената антилопа продължава съществуването си чрез игрите на малките тигърчета!

388

12-45

преди 13 години

Всъщност, законите - божиите или физичните, няма значение, казват нещо успокоително!Не само нашето слънце ще "умре" - цялата вселена, барабар с всичките и галактики ще се спомине! С други думи ще изстине, ще се превърне в съвкупност от студели камъняци. Тъй че няма смисъл да търсим други светове - всички те ще умрат рано или късно.Но споко - има някаква надежда! Май тези номера с раждането и умирането на вселените са ... непрекъснат цикъл! И понеже всички сме звезден прах със 100% сигурност сме обречени да се прераждаме непрекъснато!Баси и романтиката, нали! Излиза че всъщност сме безсмъртни, като боговете само дето все още не го знаем!

387

Анонимен

преди 13 години

Нищо подобно няма да се случи. Никой не знае какво ще стане.

386

12-45

преди 13 години

Всъщност кой ни е набутал в системата а някакво си мижаво Жълто Слънце, което дори не е достатъчно голямо за да гръмне като супернова? Вместо това със сигурност след някакви си мижави 4,5 милиарда години същото това Слънце ще се раздуе няколко пъти като балон и ще ни изгори хубавата планетка, след това ще се свие до размерите на звездно джудже и ще ни осветява замръзналите остатъци още няколко милиарда години.За тез 4,5 млрд. год. на кого да се надяваме? На нечий спасителен План или на неволята

385

?!?

преди 13 години

Как кой - Станишев - кой...

384

12-45

преди 13 години

Към момента са известни по около ... 50 галактики на човек от земното население! Средно по около 200 милиарда звезди в галактика - смятайте по колко се падат на всеки от вас! Само в нашата галактика има около 400 милиарда звезди - тя е от по-големичките! Повечето звезди са в т.н. двойни системи - нашето самотно Слънчице е един вид изключение! Всъщност ние населяваме един забутан спирален ръкав на Млечния път и в действителност се падаме в дълбоката Галактическа провинция!Кой ни е набутал тук?

383

производител

преди 13 години

Аз съм Създателя. В Битие пише кой съм Аз - Аз съм този, който Съм.Точка.

382

Жо

преди 13 години

До 399 TheMadHatter : Аз не отричам заслугите на откривателите, но те не са създатели на законите. Законите са си съществували и преди тях. Правиш ли разлика? Тогава, кой е Създателя?

381

Жо

преди 13 години

НАСКОРО Стивън Хокинг призова: "Човечеството да напусне Земята". Тази безумна идея поражда два простички, но фундаментални въпроси: Къде да отидем, след като засега не е открита планета с условия за живот на човешки същества и как ще се транспортират 7,5 милиарда земни жители?

380

TheMadHatter

преди 13 години

Къде в това което казваш ние запознатите с науката трябва да открием твоя силен аргумент, че бог съществува? Точно на имената на откривателите си трябва да бъдат кръстени, защото благодарение на хора като тях ти днес живееш в сравнителен комфорт, който твоя създател никога няма да ти даде, поради простия факт, че ти си създател на своя създател :D

379

Тенекеджия

преди 13 години

Айдеее, пак опряхме до завода и до майстора...