121

подкрепям Прусли

преди 13 години

Сенека е казал:"Че по дърво без плодове никой не хвърля камък"Така че лечно за мен бурните изказвания против политиката на Премиера е знаково за Добро качество...........

120

подкрепям Прусли

преди 13 години

Къде е различното от предишните питаш ?ами всеки го вижда къде е, само ти неЗапочнаха масови проверки за плащане на данъци, спряха заменките на гори и земи по морето, спря източването на еврофондовете за което има положителен доклад, има осъдени по знакови дела, спряха отвличанията, по магазините се появи салам от месо, магистрали и дунав мост 2 се строят, спестяванията в банките се увеличават, износа расте вече 3-то поредно тримесечие...и т.н.

119

nakato

преди 13 години

Доверието е като кредитната карта. Идва време да се плаща!

118

Кара М`Бол

преди 13 години

Бъди спокоен, нищо няма да се случи. Титанът ще оправи нещата...

117

nakato

преди 13 години

Този път няма да са само лякарите. Май тая есен и заима ще има много много стачки. Ама ще поживеем ще видим !

116

ехо

преди 13 години

хайде дай да ти видим телк-а, щом пишеш това съм убедена, че е фалшив

115

аз

преди 13 години

наистина си много, много ***

114

az

преди 13 години

много си ***- ама наистина

113

УСИН

преди 13 години

Какво здравеопазване бре хора,когато един от ръководителите на комисията за изработване на правилата,има за приоритет неща като например/дъщерята да стане доцент,да се вкарат клинични пътеки с които работи собствената и клиника за да се точи бюджета/.

112

Добавка от Бореца

преди 13 години

НО.. Плана Ран-Ът има много хубави неща, признания за нашите успехи в иконокиката,общественото здравеопазване, образованието че ситуацията тогава не е била толкова страшна както ни го представят сега някои демократи! НО там е записано че държавата ще осигурява минимално количество здраве т.е. почти нищо! и колкото да няма бунтове! А като гледам каква икономика градим тя е за не-повече 5-5,5 млн. човека така че това е целта, а ако не вярвате попитайте Костов, В. Димитров, Т.Вълчев, И. Ангелов!!!!

111

Руми

преди 13 години

Дори и да изнася продукти ,стоки ,това не означава ,че икономиката е добре . Няма вътрешно потребление ,няма свежи пари ,просто ИМА едно ГОЛЯМО НИЩО.Защото няма стабилно правителство ,няма ясни цели ,а само празни приказки и говорене наизуст. Нестабилност е ключавата дума и несигурност. Кой луд ще си вкара парите тук или кой луд ще тръгне сега да прави бизнес . Никой!!!!!!

110

Бореца

преди 13 години

Значи има една истина в целия този свят здравеопазването струва много пари и много доходоносен бизнес! Ние трябва да изберем един от двата варианта - обществено скъпо здравеопазване или бизнеса и в никакъв случай нещо средно защото нищо няма да се получи т.е. нашенско здравеопазване обществено за *** и бизнес т.е. за данъкоплатците платено! Така че трябва да се натиснат нашите управници да кажат какво ще правим! А колкото до плана Ран-Ът до колкото съм чел в интернет е нещо хубаво НО.......

109

Друг икономист

преди 13 години

Колега, не искам да спорим. Моята фабрика "чиракува" на ишлеме повече от 10 години на чужда фирма. Работим изделието за 2,5 долара, а неговата цена на пазара е 35 долара. Ние изнасяме това изделие на цената която получаваме. За това става дума. Хайде, като порабош нещо от това което си учил тогава да си пишеме. Иначе оставам с впечатлението , че си завършил икомика в Хасково или Ловеч. Приказката за паяжината и магарето остава валидна.

108

Вера

преди 13 години

Само ще кажа, че и в момента няма опазване на здравето. Има обирджилък - то не бяха такси, то не бяха направления, то не бяха чакания пред кабинети на намръщени специалисти, сякаш сме им седнали на масата в хола у дома. За личните лекари - просто чиновници. Но - богати и няма при тях съкращения!

107

Икономист

преди 13 години

"България не изнася готов продукт а само труд ( ишлеме), който е от 4 до 7 % от цената на продукта"колега не се излагай :))

106

Елф

преди 13 години

Германското правителство и Германското министерство на здравеопазването разбира необходимоста от допълнително езиково обучение на желаещите медици от България да работят в Република Германия.За целтта се осигурява 6 месечно обучение на кандидатите във Фолкхохшуле-училища към общините,които са напълно безплатни.Осигурява се и работа на по-ниски нива/Асистент-лекар/,до завършване на езиковия курс.Признават се мед.диплома и придобитите квалификации в България.Заповядайте български лекари!

105

Друг икономист

преди 13 години

Износът няма как да не формира БВП. Но България не изнася готов продукт а само труд ( ишлеме), който е от 4 до 7 % от цената на продукта. Вероятно си забелязъл, че въпреки ръста на износа БВП е на минус 1,5 %. Това е все едно с паяжина магарешки *** да връзваш.

104

Анонимен

преди 13 години

Ти знаеш ли какво е БВП и мислиш ли ,че с такъв си дребен износ ще излезем от кризата.От какво се формира той и какъв е растежа на икономиката. А мислиш ли ,че безработицата е 10% . Защо се заблужавате и вярвате на розовата пантера . Защо не прочете внимателно доклада от ЕС .....

103

Анонимен

преди 13 години

Милен Хотелчев. Добро беше!)))))

102

Икономист

преди 13 години

"Износът не повишава БВП за сведение "така ли ? виж ти как не съм знаел досега! това е ново за мен