39

Да

преди 13 години

До Кондуктор Ето това уточнение чаках,за да се изясни всичко!

38

konduktor

преди 13 години

elenovo e slivensko selo, a ne yambolsko.

37

Ужас

преди 13 години

На тоя пиян ***-овчаря,трябва да му съдерат *** от бой и от глоби!Ами ако новината бе-23 пътници от автобуса са мъртви,а овцете невредими!!!

36

no name

преди 13 години

1. Виновни са и двамата-овчарят е трябвало да има фенер или нещо с което да сигнализира в тъмното при пресичането на стадото, шофьорът на автобуса 99% е карал с превишена скорост и не е могъл да реагира навреме. 2. Някой умник по-долу писа за европейските страни че нямало такова нещо като пресичащи стада на пътя - хахаха, не сте ли гледали по филмите в английската или френската провинция как кола се оказва насред стадо овце и ги чака да преминат и тогава продължава? Просто трябва да се внимава!

35

Анонимен

преди 13 години

Ей сега голям курбан ще падне :))

34

Илиян

преди 13 години

шофьора е ром, аз го познавам

33

Анонимен

преди 13 години

СЕЛСКА, БЕЗОТГОВОРНА ПРОСТАЩИНА! Пътните настилки са направени за МПС-та /МОТОРНИ прев средства/, а не за животни и ППС-та /ПЪТНО превозно средство/, каквито са каруците. Завой, храсти, малка видимост, караш, зад или в завоя пред теб каруца движеща се с 5 км/ч. срещу теб кола.. ситуация.Караш на къси, вечерно време.. стадо *** на пътя и един *** овчар...пак ситуация.Може ли да попитам, защо нас шофьорите ни задължиха да имаме светлоотразителни жилетки? да сложат и на овцете по една!!

32

Анонимен

преди 13 години

инцидента е станал по тъмно/21.20/,да е 1-2 да ги заобиколиш ама то цяло стадо виновен е овчаря защото не ги е прибрал по светло а най вероятно се е натряскал и заспал аналогична е картинката и с каруците нямат светлоотразителни знаци,нито са боядисани в жълто и по тъмно имаш 1-2 секунди след като ги видиш да реагираш,но ако срещу теб идва друга кола и те заслепява е почти сигурно че ще я удариш,понеже няма и къде да мърдаш много много

31

Курец

преди 13 години

Няма нормална европейска държава, в която домашни животни да пресичат групово улици и да не са санкционирани собствениците сурово, пътното платно е направено за превозни средства, тротоарите за пешеходци, а ливадите за ***.

30

ЗЪБ ЗА ЗЪБ

преди 13 години

Колко предвиждаше закона за убито куче, което хапе хората? Да се умножи по 23 и да се изплати и излежи!

29

Сърна

преди 13 години

Боже,каква новина?!!!Като гледам заглавието,добре че не е-"Премазани 23 елена край село Овцерово!"То ,че щеше да е същото...ама нейсе!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Новината е за рубриката Хумор, не за крими.

27

do donika

преди 13 години

uvajaema grajdanko niakoi neshta ne ti se iasni kogato ti stanat iasni togava pishi tuk ima si zakoni a ti izobshto ne gi znaesh i dori da imash shofiorska knijka ti niama da znaesh dali si vinovna i bonev ti gi napisa 4eti i se u4i

26

месарче

преди 13 години

Ако удариш кон, пастърмата ще е от тебе.

25

...

преди 13 години

Има правилник,не той да кара с 20,а да кара внимателно и по правилник,*** такъв,Кво прави колегата ти *** с 20 овце на пътя а?...Дай да се съобразява и с кравари и овчари на пътя,и без това малко са ми такива,и то в коли...Като има овце,чобанина да си ги държи в полето,кво майка си търси на пътя с тях? Аз ще си карам и зад всеки завой ще се моля да не излезе някой,я с крава,я с овца или коза...ти в кой век живееш бре,ще карам не ами ще мачкам и пъстърма ще правя.МАРШ от пътя и това е........

24

Анонимен

преди 13 години

аз като гледам снимката ми се струва че от КАТ са сложили регулировчик.....за овце ,ще се назначават само мвр-кадри тип овча глава

23

Опечален

преди 13 години

23 избирателя в по-малко!Срамота!

22

Анонимен

преди 13 години

Всяка овца със светлоотразителна жилетка!

21

Боян

преди 13 години

И шофъора е виновен, трябва да кара с такава скорост, че да може да спре ако има препятствие на пътя, не да кара в завойте с 80 . А представете си вместо овце да бяха деца с колелета.

20

наблюдател

преди 13 години

Най-често овчарите(говедари, козари, свинари) са селските мунчовци.Нито приемат, нито предават.Бях свидетел как един на околовръството в София подгони стадо крави да пресичат, 5-6 останаха на пътя полуразмазани. Да не ви разправям как изглеждаха колите. Печална история, а той избяга.Има един принципен изход от подобни и други ситуации - пасеш си животните само на СВОЯ ЗЕМЯ, ЗАГРАДЕНА И ЗАЩИТЕНА.