21

edna

преди 13 години

до:20Нещо бъркаш май:)))Чл. 3. Лицата и превозните средства, както и стоките, които се пренасят или превозват от тях, преминават държавната граница през граничните контролно-пропускателни пунктове и подлежат на митнически надзор и контрол, който се осъществява в определени за тази цел места. Редът, по който се извършват митническият надзор и контрол, се определя в правилника за прилагане на този закон, наричан по-нататък "правилника".

20

Защитник на BG

преди 13 години

Ако все още някой не е разбрал, в България, водачите на МПС не подлежат на митническа проверка! Задължително се преминава без изходящ митнически контрол! И ако някой митничар ви възпрепятства и иска да ви извърши проверка, моментално ще бъде глобен от Агенция "Митници" с парична глоба до 1000 лева. Само така ще ги стигнем хамериканците, че и надминем дори!

19

Зяпач

преди 13 години

И аз не разбрах, това новина ли е? Защо пишат вестници в днешно време!?

18

До Мимето

преди 13 години

Алооо, Мимето ли е, много се извинявам, че малко закъснях с отговора, но се надявам да го прочетеш и да ми пишеш за котенцето си: русо ли е, или черно, ако е кестеняво, направо си моя тип. Айде наздраве. Чакам те, искам те.

17

Putnik

преди 13 години

Nashite mitnichari se darjat naglo i neprofesionalno v poveche ot sluchaite. Prikrivat se zad slujebnite si zadaljenia i praviat horata na maimuni.Samnivam se ,ako sa iskali da izvarshat neobhodimata proverka i sa se otnasiali korektno,niakoi da im pravi skandali

16

Gacko

преди 13 години

Така е ! По-добре си останете добри непознати, отколкото кофти познати :)

15

Митничарка

преди 13 години

до: 10Колега...Калотина...не Калотино:))))

14

мимето

преди 13 години

Благодаря ти Митко,ама получавам обриви от това име...Да си останем непознати,благодаря!!!!

13

Dimiter USA

преди 13 години

Shto taka be Mime?:)Shto taka be Mime, maika ti shte e sardita?Tatko ti shte te pita?....Haide da se zapoznaeme Mime:)Priatno mi e , kazvam se Mitko:) :))

12

Митничар

преди 13 години

Що да ходи,българка си е нас ще си ни обижда!Искаме си нашите граждани,нас да си ни обиждат!Като е тръгнало,освен да "заловим" по 300грама кокаин и 1 кило марихуана...нищо друго не ни остана,малко разнообразие,че иначе си протрихме задниците от лежане!!!!!

11

Анонимен

преди 13 години

Да беше отишла да обижда гръцките или турски митничари, да видим какво щеше да се получи.

10

Митничар

преди 13 години

Претрепа ни 40 годишната жена,изви ръката на Г.Ц.,наплю П.Р.,настъпи по мазола бачо Т.С.,изобщо голям бой ни хвърли,изпотрепа ни -цяло Лесово....Ама трябваше и ние да влезем в новините,стига все Кулата и Калотино....

9

mimi61

преди 13 години

Тук не е сайт за запознанства...Не мога да ти кажа подробности,но 61 са скалповете на любопитните мишоци като теб,дето се чудят какво да кажат и като няма какво,ръсят просто плява!!!!!

8

До Мимето

преди 13 години

Абе Миме, ти 61 набор ли си, щото да не се окаже, че и ти си тьотка. Тьотка със сальотка, добре звучи, нали?

7

mimi61

преди 13 години

Пише ,сладък,че обиждала????,но не с какво,и заплашвала????,но не с какво!!!Може би четката за зъби??!!Горките обидени,уплашени и наакани митничарчета..Взела им е стараха една тьотка с иглите за плетене!!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Ми то си пише, ама за грамотните, които могат да четат.

5

mimi61

преди 13 години

И как точно ги е обидила-казала им е "Ей,крадливи и корумпирани мошеници"Това не трябва да се тълкува като обида,а като нормално обръщение към митничарите!

4

Бл.Благов

преди 13 години

Обикновено едно такова поведение е свързано с отвличане на внимание и митничарите знаят добре това! Ако са пропуснали контрабандния товар в друго средство значи не са си свьршили работата. Или имат оправдание, ако другите от другата дьржава са хванали товара! Различни изводи могат да се направят,дори и този че ги пробват! НИщо обаче не е случайно.

3

Анонимен

преди 13 години

прани или не прани

2

Анонимен

преди 13 години

Това е покъртителна новина! А пък аз вчера видях двама *** да се псуват на пазара. Веднага да напишете водеща новина!