154

дългоушко

преди 13 години

Добър сюжет за крими постановка.

153

Анонимен

преди 13 години

Алкохолиците са най- противното племе!

152

Анонимен

преди 13 години

така се прави

151

мф

преди 13 години

браво на момичето!

150

Анонимен

преди 13 години

Не се засягай."Малко китно селце" си е умилително, добронамерено литературно клише още от дядо ти Вазова и Славейкова :)4 300 души си е доста. Но сигурно и кръчмата не е само една.Така че оставам на мнението си, че надали правят оборот над 1 000 лева.Но патаклами за да се принудят да си сложат паник бутон - сигурно :)

149

Николай Х

преди 13 години

Селцето не е от малките и китни. Мало Конаре е с над 4 300 население. Винаги са ми харесвали дворовете им - рядко някой е под 1 дка, а доста са и по 2. Така че само редовните чашкоползватели да дойдат и кръчмата ще се препълни ;] . Много е хубаво и живо селото, малко са като него.

148

АНДРИЯНА

преди 13 години

НА ПРАВОЗАЩИТНИКА - АМИ ТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЪДИМ НЕ ТОЗИ КОЙТО Е ВДИГНАЛ ПИЩОВА АМИ ТОЗИ КОЙТО ГО Е ЦАПАРДОСАЛ ПО ГЛАВАТА?????

147

Мародер

преди 13 години

къде си бре другарю президент- на такива хора се присъжда орден'' Стара Планина'' - герои в ежедневието а не на съмнителни интелектуалци

146

Bells

преди 13 години

Браво на мацката само така! Бой докат мърда :D

145

Ерген

преди 13 години

А мама ми викаше "вземи си жена от село ако искаш да ти гледа къщата".Таз мацка и ще я пази.

144

Божидар Димитров

преди 13 години

Бе що ме карате да повтарям само не знам

143

ивони

преди 13 години

луда мацка.

142

Анонимен

преди 13 години

45 - 45! Ама само мускул и хъс! :)Те в тая селска кръчма щом са си сложили паник бутон явно често "тренират" :)

141

45 кг

преди 13 години

Аплодисменти за момичато,да е живо и здраво!

140

читател

преди 13 години

Долу ръцете, не мърдай! и алкохоликът вдигнал ръце :D

139

Анонимен

преди 13 години

Мила родна картинка.Забелязахте ли тънката подробност, че в китното селце кръчмата си има паник бутон?Надали правят повече от 1000 лева оборот или имат кой знае каква стока да пазят от грабежи.Ерго, пазят се от друго.Какво ли може да е то?Ами явно там често стават "веселби" подобни на гореописаната :)

138

Анонимен

преди 13 години

Мила родна картинка.Оттепката запива, но си мъкне и пищова. Нали е юнак и пич! Къде без ютията, която му е и образованието, и авторитета? Накрая го вади и размахва. Нали е голямата работа и как така някой си без пищов ще му разваля кефа? Кви са тия без пищови?Остават и въпросите.За това, че някой е разрешил не само да притежава, но и да носи пищов. Нали за това по закон трябва психотест? И тоя как го е минал? И колко още такива юнаци се размотават с пищови на кръста? Надали еди или двама.

137

djulaana

преди 13 години

Долу ръцете, не мърдай!, отсякло безстрашното момиче, което тежало не повече от 45 килограма. Алкохоликът вдигнал ръце,а персоналът подал сигнал с паникбутона зад бара. ................................:Д

136

Б.Д.

преди 13 години

Как няма да сме "*** народ".................................................

135

д-р Хаус

преди 13 години

Интересно как хем е алкохолик, хем се черпил с часове, а и притежава законно оръжие, което размахва с треперещите си ръце? И обикновено хората казват "Горе ръцете!", а тук - Долу ръцете, не мърдай! и в отговор - "Алкохоликът вдигнал ръце"... Авторът на тази дописка явно се подготвя за в-к "Стършел". Лошо няма. Важното е весело да става :)