26

Анонимен

преди 13 години

Полицаите хващат само "невинни" хора, защото няма виновни в България. Плащаш си и ставаш невинен. Първо плюете Боко и Цоцо, че имало кражби и престъпност, после ги плюете, че хващали само невинни и пускали кьор фишеци . И вие не знаете какво искате.

25

Mery

преди 13 години

Дано да ги съди пловдивският окръжен съд, иначе попаднат ли в Софийския градски съд, Паунова и Чочкова чакат да си повишат финансовото благосъстояние - за съдийките финикийските знаци,за Леяр-ите - свободата и намаляване на авоарите.Доказателствата няма да бъдат убедителни, арестуваните не са виновни - ами намерили са тези кюлчета сребро,оказало се,че има и Pt и Pd, но леярите не са учили добре уроците си по Химия и не знаят,че такива метали има. Ами за това са Паунова и Чочкова - да им обяснят.Ако се наложи, и Триото Михови от САС ще се включи.Те групата Всичко коз и Килърите за 2-3 часа освободиха,та едни Леяри няма да уредят. Нали за това мотото на софийските съдилища е Стоим и бдим! Няма да дадат на други парите по акция Освобождаване, я!

24

ХИТЛЕР

преди 13 години

Цветанов кога ще има АКЦИЯ *** ,ама вас не ви интересува нали не крадат вас . . Хубавото на демокрацията е че има избори там ще ви кажем какво мислим

23

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

... по време на Тато, милиционерите прибираха криминалетата, биеха ги и тикаха задрешетките без каквата и показност,за да не разберат на запад че и ние имаме крими контингент....по времето на пожарникаря Бойко, милиционерите на сол-ташака му Цецо прибрират кримиконтингента, бият по-погрешка невинни граждани, немогат да съберат свестни доказателства за да задържат криминалетата зад решетките и бият тъпана пред европа колко голяма е престъпността в България......е, на това здраве му кажи.

22

Анонимен

преди 13 години

edin ma4 ne dadoha po tv ebahti ne6tasnicite sigurno boko triabva6e da sviri ma4a

21

Монов

преди 13 години

Цяла година гледаме акциите на Цоцо. Не съм запомнил нещо да се е случило след тях. От него и от началника му само кьорфишеци. Двамата не разбраха , че тези хватки за два лева работа не вършат.

20

Анонимен

преди 13 години

По точно 3 дни ;)Ще се окаже че човека си е златар и че леярната му е ателие !

19

Сашето

преди 13 години

СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ГИ ПУСНАТ.ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!!

18

Павел Николаев

преди 13 години

Блажени са невежите :) Не съм за никоя партия, аз съм против *** хора като Вас тук.Пишете коментари без лично мнение.С Уважение : П.Николаев

17

Коки

преди 13 години

*** комунист

16

Павел Николаев

преди 13 години

А ти защо не си напишеш жалкото име като пишеш коментари.

15

Д С

преди 13 години

Николаев, що не се скриеш? Дървен философ...

14

Павел Николаев

преди 13 години

"Задържан е Радослав Балджиев от Пловдив, който, според полицията, е организатор на групата. Той е заловен, след като декларирал 369 килограма сребро за износ за Турция" ... Нямам коментар за простотията на Цецко :) Все пак то не е да ловиш избягали ученички от физ.салона.Утре "чираците" ще бъдат пуснати на свобода ;)С Уважение : П.Николаев

13

мемет

преди 13 години

До3Още нищо не си видял!:)

12

Анонимен

преди 13 години

прочети пак статията, ако пак не я разбереш, не знам какво може да ти помогне

11

za 5

преди 13 години

Neeeeee.... ''съветниците'' на Гоце се обаждат на красю църното....той казва - щом е за шефа - няма проблем

10

Анонимен

преди 13 години

Скрий се бе, ***

9

axaxxax

преди 13 години

"Той е заловен, след като декларирал 369 килограма сребро за износ за Турция"JHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHO4akvam MVR zalovi IZNASILVACH ka4il klip4eta v *** sait :)))))))))))))))))))))))))

8

anonimen

преди 13 години

добре че ги хванахте ,сега ще почнат да леят кюлчета за БНБ че нещо много оредяха напоследък

7

IND

преди 13 години

Palladium е на английски а те са го побългарили грешно. На български е Паладий.