27

rincewind

преди 13 години

добри утругоре е станало селски мегданзатова гледам да избягвам пиринто не е само тамлифта до 7-те езера позволи на куцо и сакато да се качва! да ме извиняват, но който иска нека да повърви малко

26

kolekcionera

преди 13 години

не е ли на Симеон Кобурка чудно

25

Горския

преди 13 години

до 24 Като сечахме ( крадяхме) от гората? ***, ако не бяха горските, какво гори щяхте да имате? По старите снимки около Банско и РАзлог на километри няма нито едно дърво. не съм видял до сега един човек който краде, да ходи да спасява краденотоот пожар. Толкова за любовта Ви към гората и планината.

24

Вальо

преди 13 години

Когато нямахме пари да си купим хляб и сечахме гората-къде бяхте тогава бе вие видни природозащитници!? Когато Пирин горя и ние го гасихме-къде се бяхте изпокрили?!. Мило ви е за планината, но да я гледате на картичка...Никой не мисли за хората там-те хората да умират-ние нали си живеем добре. Но този път ще гори до камък- и няма да има кой да гаси отново, защото "природозащитниците" ще си стоят вкъщи!

23

мен

преди 13 години

Пак ще го застроят, пак ще секат, пак ще замърсяват, пак ще бръмчат АТВ-та. Това е България. В щатски парк от този тип колата се оставя на подстъпа, строителство- никакво. Къмпингуване е разрешено на определени места. Някои местности се влиза след като ти запишат името. На много места е забранено да се внасят стъклени бутилки. И елате да видите как си пазят природата тъпите американци. Дивечът се разхожда буквално около теб- сърни, елени, дори мечки. Ако откършиш клонче директно отиваш на съд.

22

до 8

преди 13 години

"Пази Боже сляпо да прогледа".

21

?

преди 13 години

За това ли Пирин гори?

20

MI2

преди 13 години

Пирин се намира в пределите на България. Това на кой език какво означава няма никакво значение. И Мусаллат (Мусала) означава "тревожещ" на турски, но това не прави Рила по-малко българска, г-не Еврипидис. Защо не ни разкажете защо фамилното ви име носи името на континента ни?

19

Анонимен

преди 13 години

Перинтос означава скала - справка пак знаеш къде. Това, че не си знаеш езика е друг въпрос.

18

Анонимен

преди 13 години

Кой наш арх.резерват не е застроен, опошлен, напълно видоизменен и загубил идентичността си? Арбанаси ли, който вече прилича на Слънчев бряг, Банско ли, който вече е едно бетонно недоразумение, Несебър и Созопол ли, които представляват евтини сергийници за китайски стоки и нямат нищо общо с онова, което бяха през 60-те, разбитият Боженци ли, където музеите изгниват, но къщите за гости за по 1000 лв. на вечер процъфтяват или рушащите се, бедни Трявна и Жеравна, оставени на произвола на съдбата?

17

Тимотеос Еврипидис

преди 13 години

глагола пирос технос пиротехника -''ЗАПАЛИТЕЛЕН'' от тук идва-пак от еллада зоо логиа,биомиханика - само еллада

16

Спонги

преди 13 години

Ха ха ха . ББ в края на зимата откри нов лифт. Няма да спре строителството. Новината е добра, но няма да стане докато ГЕРБ е на власт.

15

KU4E

преди 13 години

Браво! Една добра новина! Дано да бъде озаптено незаконното ски строителство!!!!

14

Анонимен

преди 13 години

Пирин идва от бог Перун - справка знаеш къде!

13

заколи кравата

преди 13 години

Кратуно празна като заколиш кравата, на следващата година пак ще стоиш гладен бре миндилино. Да не мислиш, че чужденците ти идват за еднокилометровите ски писти със влекове по 2о евро. Празна кратуно гладен ще си умреш, ако не краднеш! Ама тъй са те научили мама и тате партийни секретари.

12

Тимотеос Еврипидис

преди 13 години

Пиринос значи на гръцки език ''ОГНЕН'' това е хелленистична планина земя..ПАН ХЕЛЛЕНИК РЕПУБЛИК, както има Епир,и имената Пиррос - ОГНЕНОЧЕРВЕН, и СпиросМАКЕДОНОС.......ке стон макро хтониа ине пара мега патрида тис еллас...

11

blackgreen

преди 13 години

Аз ще се радвам ако кмета на Банско - другаря Краваров, който от отявлен комунист и се пребоядиса в Гербаджия, бъде разследван за връзки и подкрепа на офшорни и мутренски фирми като Юлен. А също и подстрекателство към местните банскалии за масово бракониерство и сеч.

10

НАЙ-ПОСЛЕ

преди 13 години

Корупцията в ЕС най-после и в БГ.Инвестициите в хотели си избра законен начин да елеминира конкуренцията.

9

Метла

преди 13 години

Всичките ни управници за двадесет години докараха България на този хал -цялата природа-море,плажове,планини."Лакомия до шия". "След нас и потоп".Тия последните ГЕРБери пък най големите мутри -чухме какво готвят за плажовете които са НАЦИОНАЛНИ.Дано народа най-после се вразуми и да си отвоюваме държавата от мутрите.

8

Tina

преди 13 години

Трабваше ли на "бизнесмените-българи" да им се казва от чужденци, че природата на България е по-важна от парите и печелбарството?Пази, Боже, от такива "българи"!