166

Анонимен

преди 13 години

Значи там са взети 12 милиона, без нищо насреща, а когато лекар вземе 60000 за това, че се се скъсал от работа и е спасил човешки животи, те боли, а?

165

за 181

преди 13 години

Ела да си сложа един и да си отговориш на въпроса - си или не си гей.....ако ти хареса си , ако не- ще повторим докато ти хареса

164

Анонимен

преди 13 години

Ами спри им парите, нали има договор........

163

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов *** мутра ли е или обикновена мутра, докопала се до властта. Който е за първото да слага ПЛЮС, а който е за второто - МИНУС.

162

Анонимен

преди 13 години

Дърдоркото не му ли омръзна да се излага постоянно ?

161

замислен

преди 13 години

Много избори съм пропуснал просто политиката не ме интересува , а и смятам че политиците и партиите повечето са само интерсчии и крадци , но си мисля че Бойко Борисов е поел правилния път и започвам да си мисля че си струва да го подкрепя. Аналогия има между него и Путин. А Путин ако не бъркам е преизбиран 3 или 4 пъти. Времето ще покаже дали бъркам.

160

Якошиба Накушетка

преди 13 години

Бойко ще е първия преизбран и то няколко пъти, след 10-ти! Евалата Боко ли си... Мутра ли си... Деиствай баце всичко се вижда

159

ШИШО-БАКШИШО

преди 13 години

МАЛИ-И-И-Й ! КАК УМНО ГЛЕДА... НАПРАВО С ПОГЛЕД ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА!

158

Анонимен

преди 13 години

Тъпите гейберисти успокояват Боко Аууууу, колко ми жал за мутрата, пари бил дал. Ама не били негови, ама не знаел на кой! Ама цега щял да почне да работи като строителен контрол.С мутри-пожарникари НЕ СТАВА.

157

Анонимен

преди 13 години

Боко ако мислиш ,че само за люлин ще се ядосваш лъжеш се .другите отсечки ще са същите.но ти искаш всичко да е точно защото това остава и се вижда.ти друго не мажеш да правиш.

156

archi

преди 13 години

На министър председателя не му е това работата! Да ги проверяват ама който трябва!

155

307

преди 13 години

на мен започна да ми харесва Бойко,сега бих гласувал за него

154

Анонимен

преди 13 години

Точно така - проверявайте ги! Крайно време е да започне да се следи кой какво прави. Надявам се да има и санкции обаче, не само да отчитаме, че не си вършат ряаботата.

153

бай хуев

преди 13 години

що няма ток в слънчев бряг,що няма ваксини за бебета, що .........................., щото НЯМА МАГИСТРАЛИ ,АМЧИ ПРОВЕРЯВАЙ ГИ ПО ЧЕСТО ,ТА БЕЛКИМ РАЗБЕРЕШ ЗА КВО СТАВА ДУМА инспекторе,инспекторееееееееееееееее

152

nabludatel

преди 13 години

божей божей той немой да говори ще инспектира

151

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СТАНЕ, но за качеството съм категоричен, заяви Борисов.--- Ето това е приказка!

150

shrek

преди 13 години

То че съм руса- едно на ръка, ама вече и народът ме обърква. Като няма контрол- защо няма, като има- защо има, като не ловят престъпници- защо не ги ловят, като ги арестуват- полицейско било. Някой знае ли как точно трябва, да ме светне, че тъй ще си умра, без да разбера кое ТОЧНО КАК СЕ ПРАВИ! -----------------------------------------------------------------Ела пиленце при батко, аз ще ти ги обясня нещата. Е, нормално е после леко да те смъди дупенцето.

149

затвор

преди 13 години

Тая риза на райета много му прилича за затвора.Това ще е новата мода " есен- зима 2010 ,2011" за пандизчиите .

148

Спонги

преди 13 години

Фотографите на "Днес" са гении. Показват истината и само истината.

147

ufo

преди 13 години

Ей така лесно се лъже простия български народ - с подобни популистки глупости! Абре не разбрахте ли на-сетне, че най-добрият контрол е ФИНАНСОВИЯТ! И защо бат Гойко даде парите предварително, а? Не можа ли да почака малко с комисионата, поне докато се свърши работата?