18

дългоушко

преди 13 години

Все сме очаквали мед и масло да потече,но вино - това вече е изненада.

17

бай Петко

преди 13 години

Я па съм приготвил 100 л. бидони и чекам у BG да се спукат големи цистерни с ракия

16

Тв шоп

преди 13 години

Край на монопола на пияните вишни.Позванете сега и ще получите килограм пияни тикви и тоже килограм пияни сливи на цената на обикновенни такива.Първите сто клиента получават бонус ято пияни винарки.

15

хахахахахаха.......

преди 13 години

*** ги отнесло вино , миризмата сигурно е благодат за тях.Много яки простотии правят горките но какво ги правиш като са глупави.Да варят виното на ракия , кво чакат ***.Тва ако е тук няма да се спи и всичко да е прибрано и изварено на момета.***... :)

14

%

преди 13 години

Там и мухите са станали "ценители" на виното..."по улицата летят на облаци" :))))

13

9

преди 13 години

Такива изпълнения много.В "Тихият Дон" пък даже има случка с локане на формалин.А Шолохов, може да е всякакъв, си е познавал народа "не по наслышке" и в битовите детайли е до болка автентичен.

12

Maraba

преди 13 години

Какъв кошмар!!!Каква загуба!

11

za 9

преди 13 години

Ama ne 4etat.........a 4e taburetkovata e naj-dobra spor niama:) a v '' Rusia v kryv umita''' ima edna zabelejitelna stranica- 4ervenata armia prevzema Odessa i se otpravia vednaga kym spirtovarnata - pie se denonoshtno- edin pada i se idavia v rezervoara, drugite oba4e ne go vadiat, a prodyljavat da grebat i kyrkat............

10

Nas

преди 13 години

НАЗДРАВЕ !

9

Чети бе!

преди 13 години

.....село Таирово в Одеска област беше залята от вино от близкия завод...Още преди 75 години другарите Иля Илф и Евгени Петров са обяснили работата.Над 100 рецепри за домашен първак. Включая табуретовка.И за изключителните производствени възможности на Одеса. Най-вече базираните на улица "Малая Арнаутская" производства.

8

mind twist

преди 13 години

някои туроператори, не организират ли екскурзии до там. Бонус сламка, при плащане веднага на екскрзията, "море вино до колене".

7

valeri

преди 13 години

Какви джибри и каква ферментация по това време?

6

Гошо Тъпото

преди 13 години

И в Кривунделово имахме такъв....случай миналата есен;на една от моите бъчви и изби....чопа и наводни половината....село.Никой не се....оплака,само ме благославяха,че съм направил шантонето много....ароматно и всички си държахапрозорците отворени,защото обикновено това не става,поради вонята от прасетаи други....благородни животни.

5

Дядо Мраз

преди 13 години

Има, и ми се къса сърцето....

4

Анонимен

преди 13 години

Комсомолская правда в Украине.. :>

3

Анонимен

преди 13 години

Имали алкохолици да четът статията ???

2

Тъй, тъй ...

преди 13 години

Това, че са протекли цистерните с виното го вярвам.Това, че много вино е изтекло също.Но това, че екссавецките хора са го оставили да ги залее и да се разлее по земята из някакви си градини не го вярвам. Излокват си го одма всичкото още от първата протекла капчица независимо от количеството. :)

1

6+

преди 13 години

През тази седмица горещините в Одеска област ще продължат. Средните температури са от 34 до 39 градуса. НЯМА КАК ДА СТАНЕ СРЕДНИТЕ ДА СА ТОЛКОВА - МАХ. ДА ;)))))))))))))))))))))