132

ЛОВЕЦА777

преди 13 години

КРАДЕТЕ ПАРИ , ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И НАРОДА! ***

131

ловеца777

преди 13 години

Като искате толкова много... вие от здружения Балкани и прочие хванете десетките мечки, които са в излишак и ги пуснете на някое друго безлюдно планниско място. Обаче не го правите това. ЕДИНСТВЕНО КРАДЕТЕ БЕЗБРОЙ ПАРИ от всичко ( и от европейските фондове) ... . А в същото време и биологията на едно животно не знаете... *** сте, многооооо

130

ловеца777

преди 13 години

По долу из научните умозаключителни кометари на професори еколози видях един ,, ловец''. Той е ловец на мухи. Никакъв ловец не е !!! А в Родопите трябва да се позволи определен брой мечки за отстрелване и реголиране! Мечките там са много. И горките хора , които живеят по тия места. Заради вас. ,,еко защитниците на крадливи организацйи'' стават такива инциденти.! И продължавате да ревте. Вие сте зган , която пречи на България!!!!

129

ловеца777

преди 13 години

И както винаги се наслушах на безброй неграмотни коментари... Деца или каквито сте псевдо- еколози ,безориентирани женички. КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ ЗА ПРИРОДАТА ОСВЕН ДА РЕВЕТЕ ПО ФОРУМИ?? !!!В Родопите са се размножили много мечки!!!! Това е била мечка стравница!!! Как няма да я отстрелят? То такава тъпня се излива тука, че човек да припадне от затъпяване! И много ясно ,че като и вземат проби ще видят дали е тя мечката стравница! За всичко си има решение! Обаче вие сте неразбирателството!!!!

128

Гацко

преди 13 години

Хасан: Ако ме нападне мечка какво да правя бе бате ?Иван: Ако те нападне мечка, бягаш и я замеряш с ***.Хасан: А откъде *** бе ?Иван: Ооо, спокойно, *** ще има !

127

Анонимен

преди 13 години

кво кълнеш бе, да ти се върне тройно

126

jdr

преди 13 години

За това трябва да позволим на мечките да ни ядат ли?

125

Шморц

преди 13 години

На всички мечкозащитници и песоглавци ...Мечка целия ви род да затрие, таралежи да раждат жените ви, децата ви кучета да ги ядът.*** празноглавци.

124

Анонимен

преди 13 години

За какво ми слагате минус на фактите 133 коментар.

123

до jdr

преди 13 години

А тук кой говори за унищожение на всичко живо /растения и животни/, тук говорим за хищник мечка стъвница, убила човек и тя е отстреляна, според мен правилно. Имаше преди време една история, за скиорка в италия ли беше или австрия, беше я разкъсала мечка и постъпиха по същия начин с мечката, убиха я.

122

Анонимен

преди 13 години

всички трябва да сме природозащитници, защото без животните, растенията и чистата природа и ние загиваме....

121

jdr

преди 13 години

А защо не я приспахте и приместихте вие природозащиниците. Само давате акъл и нищо не правите нито за хората нито за мечките.

120

Обективен

преди 13 години

Голяма необятна простотия ги тресе тези дето искат някой друг да убива всичко живо, а може би е страх?

119

BRE!!!

преди 13 години

do:Potresavashto!!!A koi TI kaza,ce chovekwt e nai-VISSHETO swshtestvo.....?

118

jenifer

преди 13 години

И как са разбрали, че точно това е мечката?

117

ал бънди

преди 13 години

Виждайки коментарите установявам че кучетата и мечките са по важни от хората в България...ей затова сме най-измъчената страна, защото всяка твар била тя и *** или червей стои по-нависоко в йерархията от нормалния трудещ се българин....P.S - Всички зоофили, бива простотия ама вашата е необятна...

116

Bobi

преди 13 години

А защо не я приспаха просто и не я пратиха във фондация 4 лапи в гр.Белица,В ПААРКА ЗА МЕЧКИ???????НЕКАДЪРНИЦИ...ЛОВЦИ...ДА БЕ ДА ЛЕГТИНИРАНИ убиици..но все някога някои и тях ще накаже....а ДАНО

115

Анонимен

преди 13 години

Айде сега бабите - юруш пак в гората!Естествено със забрадка, за да не се чува, ако има нещо около теб.Естествено с 3 патерици, за да има с какво да избягаш.Естествено доста навътре в гората, за да не би случайно да вземем се метнем с пограничните гъби

114

ал бънди

преди 13 години

Мечката, която преди седмици нападна жена в смолянското село Малка Арда, е убита. Eто това е важното, ние можем да си пишем колкото искаме.

113

Анонимен

преди 13 години

Това, че човека е най-висшето същество на земята не му дава право да елиминира мечките от горите.