489

Елизабет

преди 13 години

Това е съботаж срещу държавата и силата й в лицето на Бойко и Цецо.Така наречените"съдийки"по ирония на съдбата са работили против държавата.Втехния хор пее и неуспялата "вицепрезидентка"на Петър Стоянов,която хората не искаха,*** Куцкова.Пригласят им журналисти,Лазар Груев,затова не върви и после казваме-ама не върви.

488

Анонимен

преди 13 години

парадоксите на един пожарникар:Зар Дървояд ги направи Генерал.Преди изборите хунвейбините на Генералът нарекоха Станисхев СерГей.Комсомолците от БСП отговорих чевръсто: от СерГеи на ГейНерал.Герелът рече че чичо Йосич бил бързомокро поръчал килърите да му сменели памперсът .Комсомолците само това чакаха: рекоха и отсекоха "От ГейНерал та на ГейАнал.Генерал = ГейАнал! Азис издирва телефона за да се кацел на маркуча-тъпотии. Комунистически извращения са това. Бойко е горд че е пожарникар. Комунистите че е гей, таман си мислиме че и двамата са кауша единиат ще е левият гей на Султан Тиган другият десният гей. Ахмак Тиган се уреди с два милиона и два гея. Господи Боже а сега.иначе като си имаме посланник в София от САЩ защо Бойко прескача посланникът и не му предаде на него документите за Медузите от Чрният Кос и Уриниралите Онанирали. па посланникот е тук да представлява държаватя САЩ. Защо Боце прескача човеко? Посланникот усилено учи български, даже е чут да казва при вечрно посещение на Цъталина на некакв по спортни *** и футболна топка под мишница да иде да му варди колата...излиза че Борисов ама никога не е инструктиран от тоз посланник по въпросът за съдилищата и затова Боце и Цеце са пращат декюметъте чааак в усето.от което следва че или Боце незачите тоз посланник или че Посланникът наистина е одил по малките цасове извън посолството. аз лично невярвам на нито една теза. аз съм ***, гупак и ***. аз обичам да си пием ракията, да гледам новините и да си пишем глупостите.Народе, това с киларите ще го преживееме, ама със загубата на Шкумбата това на Бойко нема да му го простим. да остави нас тука бедните кратуни без Шкумба в ръцете на Трифонов си е чиста проба народно предателство и молим така да се кае, баш наи супер главният прокурор да погне до дупка Боце, Цеце и Никето Извъншеният престъпник за злоупотреба с културата на нашият народ бе.Ето как Комунистите изнесоха културното наследство на нацията в Чикаго. Нямаме Шкумба вече. Плачи народе.

487

za 507

преди 13 години

sydebnia systav se opravi.........zarabodiha za po edno hotel4e na moreto

486

Анонимен

преди 13 години

Dokazatelstvata sa 20 toma..........ama se e obadil shefa im Cytnoto i ...............

485

George

преди 13 години

Съдия Михова,Вие претендирате,че съдебната власт е част от държавата и "затова не сме съгласни, че държавата не може да се справи със съдебната власт. Съдебната власт е част от тази държава. Не само изпълнителната власт е държавата.". Смятам,че се опитвате да лъжете.Вие отдавна не сте част от държавата, а живеете в някакъв вир-туален,измислен от самите Вас свят.Съжалявам,но отдавна не смятам,че всички прокурори са някакви некадър -ници,които не могат да Ви представят качествени доказателства.Това просто не е истина.Събитията от края на май-средата на юли показаха,че Ваши колеги могат да заобикалят законите не по-лошо от изпечени престъпници, лако-мейки се за земи по черноморието.Процесът Борилски,който още не е завършен показа,че три инстанции си плюха в лицето,опитвайки се да отърват от справедлива присъда двама убийци. С процесите през последните няколко дни СГС и САС показаха,че каквито и доказателства да бъдат представени,съдебният състав,а може би съответният съд, реши ли да оневини арестуваните, непременно ще го направи.Вие произнесохте решения по последните две до-съдебни производства.Ако смятате,че сте работили съгласно закона,спазвайки така рекламирания за съдиите морал,халал ви вяра!Вече не ви вярваме.Остава да внесем съдии и прокурори от чужбина, а вие да гледате битови дела - кой заклал кокошката на съседа,кой напсувал жената му!Дано тогава борбата с престъпниците потръгне и повече магистратите да не се превръщат в медийни герои!

484

Митьо Теслата

преди 13 години

Бах мааму! Де го Васко Кръпката? Васко - комунизмът се завръща! Трябва нова песен да измислиш! Аре чао, че ше седаме а пийм рикиа!

483

Анонимен

преди 13 години

robski narod sme 6te tarpime da ni vlizat v ka6tite da ni biqt komunizma se zavarna 4estito

482

Анонимен

преди 13 години

po dokazatelstvata koito imat e sme6no da gi viknat za spravka daje kamo li da gi zaklu4at e tova e police darjava

481

kiti

преди 13 години

Vreme e da napravqt statistika kolko choveka sa zadarjani za poslednata godina i kolko ot tqh sa osadeni, dali shte imat 2% neznam, edva li!

480

perdahko

преди 13 години

Доказателство имам ,че нещо не е наред:много бедни и много богати,мутри в "Бентли",*** в "Мазерати"/рима ***/,ниски заплати,всеки те клати...Какво да доказвам егати.Ако има закони ,а няма справедливост за какъв... са ни тия закони?

479

за 499

преди 13 години

Не мъчи клавиатурата - 2 грешки в 4 думи :))

478

Анонимен

преди 13 години

Съдът пусна убийци на свобода. Имал е достатъчно доказателства, защото се знае на кого са СИМ картите и са засечени клетките ......... Позор! Съдът изпълнява политически поръчки

477

boyko

преди 13 години

Ходи се гръмни от мъка некаде. ГЕРБ умре.

476

Gabi

преди 13 години

Това е съдебната система да се ръководи от ВСС,съставен от магистрати-маши на БСП,ДПС и НДСВ!Тези наглеци не ги интересува намаляването на престъпността в страната,хората да не бъдат бити,пребивани,убивани; тях ги интерсуват имотите по черноморието,финикийските знаци и внасяне с всички средства на несигур-ност в страната!Дори с пускането на свобода на потенциални убийци! Това е печалната истина,СЪДИЯ МИХОВА!

475

George

преди 13 години

На 3-и август СЪДЕБНИЯТ СЪСТАВ ОТ СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД не "натри носа" на прокурорите и МВР, А СЕ ИЗПЛЮХА ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАР-ОД.Върхушката на съдебната с-*** показа,че може да се държи безочливо, наг-ло и вече не се опитва да ни прави на ***, а се държа вчера с нас като с ***! Да тръгнеш срещу народа си, да се държеш крайно провокативно, е нещо нечувано и "върхово постижение" на неуважаващите народа си обнаглели "съдии"! Генерале,г-н министър на МВР, г-жо председател на НС, или вземай-те незабавни мерке в отговор на тази наглост, или си отивайте и да идва Ив.Костов!

474

Кардашев

преди 13 години

СЪДИЯТА ---КОМУНИСТ.Престъпността намаля дори и в тази криза и глад.Спряха отвличанията и грабежите,които бяха изпълнени от професионалистите,въпреки това ги пускат.Сега ще съберат сили и пак ще започнат с отвличанията и клането на мутри.Вярно е ,че без доказателства не можеш да затвориш човек,но и от съда се *** с техните закони.

473

rusenka

преди 13 години

o 4udo - niamali dokazatelstva...... a kak sa gi zadarjali bez takiva? I sam saglasna napalno 4e se izlagat, mnogo se izlagat !!!!!!!!!!!!

472

за 493

преди 13 години

Ще ви се :) Магистралните грабежи спряха, отвличанията също, поръчковите убийства се разкриват за сефте ако не броим това на Луканов .Сравнително добре се справят, но не е и трудно на фона на безхаберниците от тройката. Е има пръти в колелото, но те са временни. Никой не очаква от хора купили си длъжности от Красю Черното да раздават правосъдие. Те търгуват с него.........БГ СЪД ООД

471

Анонимен

преди 13 години

Балона ГЕРБ се спука от всякъде.

470

Анонимен

преди 13 години

Той бг съдът вместо да осъди убийците на Борилски пак нямаше доказателства. Таз песен се изтърка, ами доста хора са за измитане от съдебната система........най- вече '''социално слабите'' магистрати