984

Анонимен

преди 13 години

Поръчването на *** НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ според НПК! Престъпление е сводничеството, т.е. склоняване към просититуция. А случая, ако въобще е имало поръчка на ***, не е такъв! така че оправданието на Цецко е тъпо.

983

ченге

преди 13 години

така е полицията е пребила грешния човек а ако беше претрепала от бой правилния човек въобще нямаше да има репортажи. така че си пейте извратената песен на Веско Маринов" Родната полиция ни пази..."

982

skin

преди 13 години

do komentar 603 : vladqli ste tova e minalo sega 6te vi klecame i 6te vi pliuem m**eti takiva , samo na 6ampoan stavat takiva kato teb smy4at k**a i se molqt da priklu4i *** takava kvi zatvori trqbva policiq da doide u vas da vidi6 kak biqt da ti pikaqt na liceto i da ti zapalat doma

981

cveta

преди 13 години

Всичко е ясно!Приятелите на Кадир/дето живеят в техния блок ,а пред блока има и пиаца за такси/,му се обаждат/за по-лесно/,той да им извика таксито,което все него си викали,т.е.поръчват си ***,които шофьорът-сводник Джем им осигурява,след като Кадир му се обади.Хитро,а така й Кадирчо е "невинен"

980

Анонимен

преди 13 години

Кърджалийската атака е законна, твърд е Цветанов.Кърджалийската атака е твърде КОННА.Цъцул се оля.ето даже Цеца от Плевел и ФедоскЪ от МунтиНяма, двете юристки та дрънкат, си траят, А? оти бе Цецке-Фъске нали сте дружки у Парламенто? Оти? Оти некаете нещу юридическо бе?Не му е лесно на Цъцко, няма образование за министър, няма визия за политик, и нема подкрепата на ГЕРБ защото той съсипва имиджът на герберите. Мирише.Пребройте дружина колко "маркови" акции е провел милиционерът Цъцко. колко. неговите яничери пукнаха главата на едно момиче, а на Маргините-нищо. това ли са му на Цъцко законните акции? да не забравяме Цъцковите милиционери са АДЕКВАТНИТЕ. те ще стоят със скръстени ръце докато *** убиват с лопати хора.

979

anonimen

преди 13 години

ta nacshata policia ne prebiva ta i pribira po grecshka vsichkite ni bandugi ot dobrich sa po ulicite zacsho cvetanov ne pribere sopola cshe go pribere ama koi chs plati sledvacshite izbori na gerb

978

tulski

преди 13 години

Аре, недей да си толкова остроумен ! Не си интересен. Философствай в селската кръчма !

977

Анонимен

преди 13 години

Хес-чо, нали не си мислиш, че от подобни "грешки" не е застрахован никой, включително и твоята елементарна личност?

976

Анонимен

преди 13 години

Предписание от Страсбург:"При следващата акция полицаите да носят цветя на сводниците."

975

Асен или Хасан

преди 13 години

Aма ти беше ли там че да видиш дали има заповед или не !? Изобщо знаеш ли кой ги определя тези работи и с какви заповеди става ? Примерно че състава на тази 'група' се назначава конкретно за всяка акция в отделна заповед и само 2-3 знаят кой ще участва и няма никакви случайности и грешки и знаеш ли какво е да се използват помощни средства заради неподчинение на заповед ?! Май само си пишеш, типичен *** беден и ***, ама с поне 2 лоши кредита - обаче вечно разбирач по всички въпроси.. ***

974

Анонимен

преди 13 години

Синът на семейство Мустафови, в чийто дом полицията нахлу на 23 юли Кадир Мустафов, е подпомагал и посредничил на следения за сводничество таксиметров шофьор от Кърджали Джем Мустафа.Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на изслушването му в парламента по случая.По думите му в нощта на 23 юли е установено, че от таксиметровия шофьор са поръчани две ***, които трябвало да бъдат за приятели на Кадир Мустафов.Самият Кадир е казал при разпита, че е поръчал проститутките.

973

Тъп Иво

преди 13 години

Достатъчно е само "башибузушкото" нахлуване в 23,15 ч, без заповед на прокурор, без легитимиране, абе .......бандитска работа... "Хубава работа, ама герберска"

972

Пиарчо

преди 13 години

Когато караш с превишена скорост и целта ти е само ПИ АР, не си си подготвил и реформирал машината, а и не обръщаш внимание на нефелните спирачки, е лошо и се вижда до къде се стига..... За сега е добре, че само изкърцаха спирачките, но най вероятно скоро и камиона ще се обърне, ако така се кара.... лошото е че и ние сме в него....

971

Бат Бойко

преди 13 години

Абе колега ти чуваш ли се какво говориш!За убит човек от мечка в с.Кутела роднините получиха 1600лв., ти за една шамара 20000лв искаш. Би било добре, ама няма да стане.То си е казано:"По добре куче в Германия, отколкото човек в България!"Никога управата не е била загрижена за хората!Това е истината!

970

dedo

преди 13 години

1068, или Иво: къде видя професионализъм в насочения пистолет в главата на едно момиче? А после към баща му? Това е башибозущина. Явно в онова РПУ доста *** се е насъбрала.

969

dedo

преди 13 години

Предлагам сега да им дадат по 20 000 лева на бит човек и по възможност да ги удържат като разходи на местното МВР. Ако искат да ги удържат от заплатите на тия, дето са направили грешката, дали заповедта и т.н. А може и от заплатите на всички офицери в МВР, които се оказа, че били в ДС преди това.

968

Иво

преди 13 години

*** народ отвсякъде. Точно защото може и да е невинен, може и да е сериен убиец, полицията има право да прилага сила само в определени случаи. А при това семейство полицаите са действали професионално. Не са спукали никого от бой, не са стреляли. Неутрализирали са ги и са ги отвели в полицията. А тука си води смешна дискусия ама как е възможно да са сбъркали адреса. Ами стават и такива неща. По-важното е че няма физически пострадали. А за психическите си трвми, има съд, да съдят полицаите.

967

Американ

преди 13 години

В Америка на това му викат "Приятелски огън". Що за американците да може , а за нас не ! Не е професионално издържано , но едва ли е продиктувано от лоши и преднамерени чувства , към съответното семейство !

966

KOCTOB 17a

преди 13 години

Мило момиче,аз съм афторът, КОСТОВ 17, Ако си бях в България, щях да дойда и да те прегърна, да ти подаря един хубав шал от чист памук и после щях да седна пред вашата къща и да помълча с татко ти.имам сълзи в очите когато гледам снимката ти.не е ракията която дави мъката. Мъка нетрябва изобщо да има. Бъди силна и обичай Родината, Родителите и човеците. Тези които са ви били са едни обикновенни ЕГНета.

965

Анонимен

преди 13 години

А,"мишок"не е обида? Браво! Отсега нататък ще те наричам "мишок". Не за друго-понеже ти приляга, като определение каква душа носиш- миша.