262

улук

преди 13 години

да не свалят повече такива хора и ако се наложи някога да пътувам без билет да не ме хващат и всички Борянки и Цветелини и Цветанки и техните семейства и роднини.

261

нанси

преди 13 години

сори zasramen не съм съгласна с теб не ни е идиотска държавата а обитателите и управниците :) аз се гордея че съм българка но ме е срам че избираме сами тези управляващи които за 20 г е... мам... на държата ни

260

zasramen

преди 13 години

Edna idiotska controlyorka, v Edin idiotski grad, v Edna idiotska DurjavaPonyakoga e polezno da premulchish proizhoda si!!!!!!!!!!!!!!!Uveryavam viShhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhitZa takova neshto i v 3-ta Africa ne byah chuval da se e sliuchvalo nyakoga

259

кнамх

преди 13 години

В Плевен е !

258

Константин до 269

преди 13 години

Ти си много *** и явно не довиждаш, къде прочете, че случката е в София. *** злобар.

257

Константин до 273

преди 13 години

Съгласен с теб, Човек си!!!!

256

аграпи

преди 13 години

много си *** саше или както се казваш

255

Анонимен

преди 13 години

Много зоофили, а пък малко човеци останаха в тази държава. Кучкарите хич не ги интересува личната съдба на въпросния господин. Те просто на всеки ъгъл виждат недоброжелатели...Ми така ще е, хората пропищяха от вас. Обърнахте държавата на зверилник! Правилно ли забелязвам, че любовта и състраданието към животните са обратно пропорционални на любовта и състраданието към хората?

254

ytong

преди 13 години

Ако ги уволнят и осъдят за дискриминация ще им е малко. Плюс това да им завържат очите за 24 часа и да ги оставят на края на града

253

11

преди 13 години

Към 269...пише "В Плевен шофьор ......" ..не че има значение...в България всичко може.:(

252

Анонимен

преди 13 години

Такова нещо само в тъпата София може да стане. Иван Вазов го е написал още преди 100 години. Най големите *** са в шопландия

251

от нанси

преди 13 години

1во съм жена и не се хваля че живея в чужбина а сравнявах ,не съм *** на никого и каквото съм постигнала съм го постигнала с семейството си..а кой е селяка незнам ..какво ще кажеш по тоя въпрос?мога само да ти кажа че са по човеци от теб..ти кога ще поздравиш непознат на улицата и ще му се усмихнеш?май никога с тая злоба в теб....2ро всеки сам си избира как да живее ,3то като те гледам ти към хората нямаш обноски да не говорим за животните .4 то вземи стани човек и си оправи възпитанието

250

147

преди 13 години

147

249

Cool

преди 13 години

Имаше една кампания,където агитираха да отгледаш малко кученце,което в последствие да стане куче водач.позаинтересувах се и оттам зная.И аз ти благодаря,че оцени мнението ми.Лека нощ!

248

коки коол

преди 13 години

Първо, благодаря за възпитаното отношение. И откъде знаеш, че в България кучета минават някакво обучение и то се вижда за кучетата. Иначе е кофти това с човека.

247

Cool

преди 13 години

Колега,забравящ,че тези кучета са преминали специален курс на обучение,имат и маркировка,показваща,че са ВОДАЧИ НА НЕЗРЯЩ ЧОВЕК.Единствено незрящи са се оказали шофьорът и контрол'ора,да ме прощават за сравнението.Грехота е такова отношение към хора с недъзи,не са виновни,че са пострадали така.Нека бъдем по-човечни,стига сме се хапали едни-други.

246

коки

преди 13 години

Докато не се оправи проблема с безтопанствените хищници и опасните дамашни кучета, ще има такива случки, контролите и водачът на автобуса, може да са погледнали от тази страна на нещата /кучетата колко хора убиха и нахапаха в Бг/. Ако това куче беше ухапало возещ се в автобуса, пак шофьора и контролите щаха да са виновни. И вв е *** човекомразец.

245

Ей 2

преди 13 години

Съгласен с 246 и 250 коментар!! Браво за коментарите.

244

коки

преди 13 години

Потресаваща история. Дано стои на първа страница поне 2 седмици. Маловажни, като " 2 годишно дете изядено от кучета", изчезва след 2 часа. Съгласе с теб Ей.

243

147

преди 13 години

А сега бай модераторе да те питам аз, защо ми изхвърли поста (147) по същия начин както са изхвърлили човека от тролейбуса след като преди 12 часа бяха гласували 60 човека с (+). И вземи да драснеш два реда да дадеш обяснение и на всичките тези 60 човека. Нали има свобода на словото????