9

Lindi

преди 13 години

Не се тревожете, ще се забърза :-)

8

Анонимен

преди 13 години

ами моята вече е направена, но не в Мутристан, разбира се... ти като имаш купувай, но какъв е смисъла в бедняшка държава да си купуваш жилище на цена като в държава където мин заплата е 10х повече?

7

даже не 1000 евро

преди 13 години

2000 ще ти я направят - само кажи кога я искаш ?ако нямаш пари-не купувай !-----------***.............всеки чака,мечтае и говори глупости а колелото се върти

6

Анонимен

преди 13 години

като направят мин. заплата 1000 евро ще си купя жилище на същите тия цени, иначе ще го направя в държава където ги дават!

5

gfgfg

преди 13 години

новите кооперации са строени некачествено, при едно земетресение ще рухнат със все гипскартона, старите соц блокове са по-здрави в това отношение, но да пази Господ от бедствия

4

merakliq

преди 13 години

Ще купувам ,но на цена 150лв/м2 !!!

3

ахахха

преди 13 години

хората които ти познаваш некупуват , има хора които си купуват не се притесняваи

2

Shark

преди 13 години

СТига с тези платени реклами. пазар на имоти няма, никой не купува жилища, хората които имаха пари вече ги вложиха. Край, свърши се. Квото и да рекламирате хората нямат вече пари. В Пловдив цели кооперации стоят непродадени.

1

Анонимен

преди 13 години

Алъш вериша замря навсякъде,пазар на имоти няма.Отворете сайтовете и вижте колко са наемите,умножете по 100 и ще разберете колко струва имота ви.