82

Гражданин

преди 13 години

Права е Верка - вината е в самите нас, защото сме много, ама много лошокачествен материал.Той Боко хубаво го каза при посещението си в САЩ, че в България останали само *** и лошокачественият материал.И същият този материал го избра и го сложи начело на държавата...Ами тогава на кого да се сърдим?!

81

Savelina

преди 13 години

Има ли още хора,които да вярват на синдикатите?Спомнете си учителската стачкаКак ги предадоха?.Някои се подиграваха с Живков,че векувал,а сега като хванаха кокала не го пускат вече 20 години и отгоре.Толкова млади и кадърни има ,ама не ги допускат.Явно ще векуват и те.

80

По-дългия

преди 13 години

Пиш я се скрий някъде и не се обаждай. Човека е прав, това милиционерско правителство само ни тъпче и иска да ни изступа като брашнен чувал, но с такива герболетки като теб няма как да се оправим, виж истината и истината ще те освободи. Това правителство е най-некъдърното от създаването на българската държава, дори ивайло един обикновен свинар се е справял по-добре.

79

Graf

преди 13 години

Гледам, бориш се да ги образоваш. Безнадеждна работа е шъ знайш. Местната фауна не се интересува от аргументи. Местната фауна се интересува от лозунги. Ако охлосът подвизаващ се из форумите имаше грам мозък в крайника си наречен глава, та дори и костен, щеше да е на улицата. Охлосът обаче е зад клавиатурата и се опитва да докаже липсата на мозъчно вещество у черепната кутия. Охлос, нема смисъл. Доказателства за липсата - бол. Само трябва да се прочетат наличните мнения и картинката става ясна.

78

Анонимен

преди 13 години

от догодина Кодекс на крепостника ще има.

77

дългия

преди 13 години

Тоз дъртия комунист с брадата, е един от най-големите виновници за сегашното лошо положение на българите.Фалшив сендикат.

76

Анонимен

преди 13 години

В тая държава пенсии получават само държавните служители,а хората които изкарват парите на държ.служител са подложени на мизерия и унижение от работодатели,управляващи и синдикати.Да сте чули някой в производството или в търговията,да е осигуряван на реална заработка или на пълен работен ден...

75

Анонимен

преди 13 години

Ами ще ви предадът ами.... Тогавашната ви водачка се оказа че има общ бизнес с тоя дето ви "нави грамофончето" - сегашния възлюбен премиер.. Тогава Боко си извлече дивидентите и повече не му трябвахте...

74

Анонимен

преди 13 години

Ами отидоха по-морето - превърнаха се в хотели, в джипове, яхти, там отидоха... е една част се пръврна във фекалии защото и не малко се оплюска... А другото е цинизъм - държавата не може или по скоро не иска да накара "бизнеса" да внася реалните осигуровки и за това прекарва.... тея дето са ги внасяли..

73

мария

преди 13 години

До 63 - точно така е. Под 73 писах на този синдикалист, дето си мисли, че хората не виждат какво става и не разбират. По време на стачките, вътре, тайно, на маса с управляващите, се подиграваха на стачкуващите, а целия народ си гледаше сеира, вместо всички да скочат и да ни подкрепят. Тогава да видим как щеше да издържи правителството, а не сега да се надпяват кой е по-крадлив от другия. Никога няма да се оправим с този *** мозък дето носим. Ей така ще си ни изядат управляващите бълхи.

72

До 72

преди 13 години

Какви глупости плещиш, айде спри се. Аз съм учител - предадоха ни, сключиха споразумение с правителството, защото още един ден и щеше да падне. Накарахте, т.е. подкупихте студентските преподаватели да не се включат в стачката. За какво говориш? Това го знам, защото по това време сестра ми работеше в едно от министерствата и е пряк свидетел на срамотиите ви, на гаврата ви с хората. *** заблуждавай някъде на др място. Ние тогава стояхме 3 месеца без заплати, а вие се налапахте до ушите. Айде марш!

71

синдикалист

преди 13 години

до 39:КНСБ има 300 000 членове,Подкрепа 100 000.50% от членския внос влиза в централите.Смятай ,ако можеш.Ако ни нямаше,сега вече щеше да е факт 65 години възраст за пенсиониране,безбройни временни договори за работа,клас квалификация отдавна да сте го забравили.Да ви припомна - когато протестирахме с/у своеволията на тройната коалиция вие пак само мрънкахте по форумите,а софянци ни псуваха ,че им объркваме движенето.Стачки и протести се прават с ХОРА не сЪс саирджии и плямпала като теб.

70

Българин

преди 13 години

Как може животозастраховането (бизнесът в който работя) да е печеливш и почтен бизнес в цял свят от над сто години, а здравното и социалното осигуряване, което работят на същият принцип, да са пълен провал, макар държавите да ги спонсорират? Социалните и здравните системи са в трагично положение и в страни много по-развити от България - защо ?!? ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ, защото администрацията става все по-тежка и алчна, защото тия дето ползват услуги без да плащат се плодят като бълхи !!!

69

Ядосан

преди 13 години

Цитат: "Те напуснаха заседанието на тристранния съвет, което продължава само с представители на бизнеса и на правителството" . Какво става тука?! Вместо да останат и да се борят със зъби и нокти, те си фръцнали дупенцата и напуснали!!! Тия мутри ги гледаме от години и никога нищо не са защитили, за да си оправдаят парите, които цоцат. Като има проблеми вкарават малко демагогия, после се правят на обидени и в крайна сметка ние го духаме.

68

Българин

преди 13 години

Някога, в епохата на дивият капитализъм, работещите хора са били експлоатирани само и единствено от работодателите си. Сега работещият човек е яхан по малко от работодателя, който е принуден да му плаща над минималната заплата, осигуровки, не може да го накара да работи 16 часа и т.н., но към него са се присъединили нови крадци - държавния чиновник, хитреца с фалшивия ТЕЛК, мързеливия и крадлив *** с 18-те чаавета и докато капиталистът поне ти дава работа, другите само ти смучат кръвта !!!

67

Българин

преди 13 години

Самата система е тотално объркана - не само тук, а и навсякъде по светът. ВСЯКА система, налагаща взаимоспомагателството като основен принцип, ВИНАГИ се срива, защото покрай плащащите винаги се промъкват такива, които само ползват без да плащат, започват да се увеличават в геометрическа прогресия и сриват системата !!! Така и в здравеопазването - 1 800 000 плащат осигуровки, а всички останали ползват здравни услуги на техен гръб - е, КАК да издържи системата?

66

На дали

преди 13 години

ПРОСТО,СМЕНЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!

65

Богоявлена

преди 13 години

къде отидоха парите от пенсионните фондове преди 1989г, та сега нашите родители получават мизерни пенсии и ние предстоящи за пенсия изобщо дали ще се пенсионираме. След като повечето хора работят в сивата икономика и несе внасят осигуровки, няма и средства за фондовете на ДОО, и от там вече търсим начини да отнемем възможността хората да се пенсионират когато имдойде времето. Т.е ще измираме преди пенсия и няма разходи за пенсии. ОКда живее държавата.

64

Мъдьо

преди 13 години

А кога ще почнат и *** да плащат данъци и осигуровки, а да спрат да вземата соц. помощи на готово!!!

63

възмутена

преди 13 години

За жизненоважен въпрос като пенсионирането задължително да се попитат хората, които внасят цял живот осигуровки. Не може над 30 год. да си се осигурявал и да нямаш право на пенсия само, защото някой е решил да са 37 и 40 год.. България не е нито Германия , нито Франция и т.н. Стандартът ни няма нищо общо с нормалните държави. Не може едно и също поколение да изнесе на плещите си две т. н. реформи. . Не може бивши провали ли се като Нейков, Шулева ,Христозков да дават мнение.Хората умират преди