223

ranik56

преди 13 години

Абе ,направо не знам ,какво да напиша - тези отначало ни връткаха с разни помпички ,жила ,по -малък цолаж гуми , какво ли не . Сега се самоизбиват с лопати /за сега/ измислиха си ценоразпис - лев на километър ,че и повече . Това са Мародери - мамка им . Като питаш някой ,колко му гори колата - ще се спука да лъже ,а като се качиш - леле , бензина е скъп . Колко гори на километър една кола ?!ХАЙДЕ ДА Е 10 /100 И ,колко пари на километър

222

Анонимен

преди 13 години

Бакшишите са една клоака!...навсякъде по света са сбирщайн но тук в БГ е странно ,че се мислят за големи бабаити и тарикати.... палячовци...и те като барманите мразят да връщат ресто....Това го има само тук и още една две държави в Европа. А инжидент като този е показателен!

221

lolz

преди 13 години

това се нарич да убиеш човек за 5 лева

220

Bavardum

преди 13 години

Бит и култура.Битът и културата им се определя най-вече от основната им дейност - превозване на случайни жертви от точка А до точка Б по възможно най-заобиколен маршрут. Жертвите биват подлагани на всякакъв вид мъчения като най-разпространени са: Чалгата, Рапът, Поп-фолкът (За нетренираното ухо той не се различава от Чалгата), всякакъв вид екзотични миризми и др. В крайната точка жертвата бива ритуално ограбена и в някои случаи изпроводена с благословии.

219

geno

преди 13 години

ti mai im zavijdash,mi nie nikoi ne karame nasila da sa ka4a,puk kat iskash da ta voza she plaashtash ,az za kvo sam q razsipal taq kola ,aman ot razbira4i

218

storgo crew

преди 13 години

тва таксиджийте са най-голямата *** на обществото.до нас има стоянка и като се махнат колите под тях е цяло сметище,чаши от кафе,цигари и секви ***.а пък да не говорим колко са нагли

217

Джери

преди 13 години

Ех, какво отношение....жалко за някои от вас.Простотията ходи по хората.Колкото и да се коментира този случай,няма да върне живота на човека,както и живота на този ,който му го е отнел.Да живееш с мисълта,че си отнел човешки живот и си лишил ближните на убития от неговото съществувание е голямо наказание.А вие, коментаторите, като чета постовете ви се радвам,че не сте един срещу друг,че туко виж се е пръкнало още едно нежелателно убийство.Лека му пръст на човека!

216

Rakela

преди 13 години

Не ме учудват вече такива работи. Убил го - убил го негова си преценка,но... вкарай го в кафеза за 50 години и да се спасява. И така за всяко убийство по 50 години минимална присъда и да видим какво ще стане.Ама не нормалните хора да ги издържат мизерниците,ами да си изработват прехраната в пандиза.Който не бачка няма да яде и ще седи на тъмно.

215

Bavardum

преди 13 години

БАКШИШ: Бакшишът е особен вид разпространен предимно в големите градове и мегаполиси. Представител е на класа homo mobilis в който влизат също и шофьор на автобус, шофьор на маршрутка, тираджия, шофьор на камион - преки наследници на простия каруцар. Макар бакшиши да има и в най-малките градчета, в големите градове той придобива пълна сила и може да разцъфти с пълната си красота.Бакшишът е пряк наследник на файтонджията и простия каруцар. От тях той наследява основните си черти.

214

............

преди 13 години

Какво значение има селяни или гражданиаз съм Софианка! Тук професията не играе роля, а човека! Както има лекари шофьори, така и лекари пианици, които се грижат за здравето Ви! Моят баща е таксиметров шофьор, той е толкова добър, даже понякога наивен! Тези хора по цял ден са в столичото движение, на припек, на студ и пълно с опасни шофьори, а колко печелят, колко ги псуват само защото са таксите и всички от малките градове без опит стават шофжори, ето това е проблема!

213

Роскоу

преди 13 години

*** народ ей!

212

pepi

преди 13 години

А може ли да пишете малко по-грамотно, моля! Мьекащи, според правилата на българския език!

211

Реалист

преди 13 години

убиеца трябва да е бил в наркотичен глад.... няма друго разумно обяснение за постъпката. всички таксиджии трябва да минават периодично на тестове за употреба на наркотици и упойващи вещества, ще видите колко от тях ще лъснат... а ние се возим и мислим, че разумни хора управляват такситата...

210

РРР

преди 13 години

Забелязвате ли, че има много мйекащи в форума? Слагат минусчета на гражданите.

209

Селянин в града

преди 13 години

Ама с каква городст се наричате граждани направо усмивка ми докарвате. О и аз искам да стана гражданин - необходимо ли е дъщеря ми да е *** (да се е дефлорирала на 11-12 сама, с четка за коса), синчето ми да е наркоманче (да диша лепило по градските мазета), а аз за всяка работа да обвинявам правителството, ***, селяните и всички останали освен себе си. О да, мога и да пиша полуграмотни коментари по сайтовете, ако това трябва де?

208

пловдив

преди 13 години

Като отидат на големия град, селяните се возят само по таксита, защото се правят на граждани. Нормалните хора ползват градски транспорт, защото не избиват комплекси.

207

Анонимен

преди 13 години

хаха българските картофи за ядене не стават, щото са прости като теб и другите ти съселяни.

206

Carcer Simplicimus

преди 13 години

Избийте се, бакшиши мизерни. Защо сега не блокирате София и не протестирате пред ПарламентО? Протестирайте да се забрани носенето на лопатки, крикове, пожарогасители и тем подобни смъртоносни оръжия в колите. И радиостанции да не се слагат, че някой може да се обеси на тях.

205

Анонимен

преди 13 години

Добре ,ама тези дето се давят в собствената си злоба от одеве и постоянно обиждат такс,шофьори и тн,т. са много далече от думата хора ,,, вероятно са душевно болни ,но нека да разкажат виденията си във форума може някой лекар да чете и да им препоръча нещо ,като за техния случай ,,,,

204

32-годишен

преди 13 години

Мили братя българи, бъдете по-добри, обичайте се! Не позволявайте на дявола, който се крие във всеки един от нас, да вземе връх над разума. Последствията са ужасни както за близките на убития, така и за убиеца. Чукам на дърво да не попадна нито в едната, нито в другата ситуация...