8

ререре

преди 13 години

Точно така, отменете всички ваксинации, след това нека шоуто с морбили, рубеола, хепатит, туберкулоза, тетанус, пертусис, дифтерия, полиомиелит и т.н. да започне! Големи разбирачи сте всички!

7

възнедоволен

преди 13 години

Какво са ти виновни докторите, да не би те да произвеждат ваксини, простакела такава! Аман от тикви!

6

недоволна

преди 13 години

алоооодоктори и управляващи,на експерименти ли си играете какво са за вас здравето и живота на обикновенните хора-нищо ли-така излиза ито не от вчераа от 20 години

5

Анонимен

преди 13 години

Не я ли забраниха тази ваксина на Запад!?Майките да влезнат в западните блогове и да се поинтересуват

4

Ели

преди 13 години

Ти недей да си толкова сигурен за 10те години. всъщност заразяването може да стане и по доста по банален начин от този с кръвопреливането. освен това бебето се кърми..ами ако майката е с хепатит Б? моля те, инфото в нета, далеч не е всичко...

3

Не сте прави

преди 13 години

Империята отвръща на удара.В случая - лекарите.

2

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя хепатит Б не се ли предава по полов и кръвен път само? bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82_BВ уикипедия можете да прочетете повече. Защо трябва да се ваксинират бебета, те по полов или кръвен път надали ще се заразят в първите 10 години. При кръвопреливане донорската кръв се изследва и тогава се прелива, за това няма страшно ако не се направи имунизация в ранна детска възраст!

1

vida

преди 13 години

kato njma za 2 i 3 vaksina, da ne pravjt i 1.6te vaksinirat decata po kasno, kato imat i trite.da ne se pravjt na tarikati.