328

Анонимен

преди 12 години

В класацията за "Технически ръководител на обект" за България е Бойко Борисов!Честито на победителя!!!!

327

Анонимен

преди 13 години

Нанай - мечтай си!!

326

до 374

преди 13 години

Ха ха" Гладна" кокошка избори сънува

325

Нанай си

преди 13 години

Интересна стъкмистика,но ще се види на предсрачните избори :))) !!!!

324

Анонимен

преди 13 години

Една година след победата на ГЕРБ на изборите:Живея много по-добре, а и страната се развива9%Не виждам особена промяна, ама поне не е по-зле37%Ужас е, разсипаха и малкото останало в тази държава41%Слава Богу, че не гласувах преди година5%Стига сте ме занимавали с тази политика8%Общо гласували: 19423Нещо статистиките се разминават мисля!

323

Хехе

преди 13 години

Единствената работа ,коята наистина вършат е да си пишат статистиката! Няма начин точно младите и разумни хора да подкрепят в такъв галям процент ,някой който се издъни и продължава да го прави всикидневно.

322

Тъпира

преди 13 години

Да бе дигнал той сам... Сега ще кажеш че и той прибира и парите за газа. :) Малко не си в час със случващото се в момента май май :Р

321

Дедка

преди 13 години

То е ясно, че избирателите на БСП са , така че техните оценки могат да бъдат просто игнорирани... не знам колко трябва да си зле, за да продължиш да стоиш зад хора, които се изложиха толкова грозно! Не съм особен фен и на ГЕРБ, но ми харесва как се опитват до момента и стискам палци да се справят с всичко, защото това е за доброто на ВСИЧКИ НИ!!

320

Анонимен

преди 13 години

Izob6to ne se penim,otkazahme se. 4upete si glavite s Boiko 6langadjiqta,slu6aite si 4algi4kata,az v Bg ne se vra6tam! Poumnql naroda.....lele maiko,Pacule,kakvi gi dranka6?

319

българин

преди 13 години

Че БСП и ДПС са недоволни от Борисов - ясно е. Сега плюскат неговите хора. Това обаче (ако е вярно), че 3/4 от младите под 30 г. и 2/3 от "заможните, висшистите, столичаните и жителите на областните градове" го подкрепят, е трагично. Трагично е, защото той в същност нищо хубаво не е направил, а направи една ГОЛЯМА беля - ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ГАЗ, ТОК И ПАРНО! Не е цитирано отношението на симпатизиращите на Синята коалиция.

318

Истината

преди 13 години

Турчина Калин нарича Борисов комунист и тръби,че само ДПС ще ни спаси,сещайте се коя партия мрази турчина ;) БСП е мразената партия от турците,но все така става,че българите гласуват за БСП,а турците за ДПС и после БСП е виновно,а турците се покриват.Б.Б. редовно си разговаря и докладва на американския посланник,така че въобще не го причислявайте към БСП.Той си е един,Бойко задната каквото му каже САЩ и намазания с фон дьо тен до гуша техен посланник,това прави.

317

днесбгбкп

преди 13 години

Да, да ама да. Според социологичните проучвания това е първия кабинет който има такъв висок рейтинг след първата година на управление.

316

Да,ама не

преди 13 години

Къде видяхте борба с корупцията и престъпноста?!?Всичко друго може,но това НЕ се случи.Даже средствата от митниците намалява в сравнение с миналата година,когато и кризата беше в пика си.Пълен популизъм щели да намалят корупцията и да вдигнат приходите от митниците,та те даже не можаха да задържат старите нива на събираемост.А американския посранник,които дава "съвети" и "предлага" допълнително усира нещата.

315

1

преди 13 години

Ееее аман от неграмотни учители "- изречнието се " ехоо

314

Скъсай си дипломата

преди 13 години

Ами такива вишисти като тебе - с лопата да ги ринеш!!! Нов Български, нали? Да ти кажа нещо - изречнието се започва с главна буква, накрая има точка. Емотиконите са символ на простащината, обладала цяло едно поколение. Честито!

313

ликтор

преди 13 години

Само Синята Коалиция качва малко проценти !Вярно с малко ,но все пак качва !Това е автентичната дясна партия .Какви АТАКА , какви ГЕРБ - видя се че нямат ресурс да управляват !

312

az

преди 13 години

Открит е форум във facebook - ,, НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА ГЕРБ,,

311

До 354

преди 13 години

Аз пък съм висшист и не съм бил симпатизант на ГЕРБ и Бойко.Жената също е висшистка ,синът също но те гласуваха за ГЕРБ .Отношението към ГЕРБ и Бойко за една година им стана като моето-отрицателно.

310

sidi

преди 13 години

Правилно така е,защота не се искат ,нито търсят знаещи.Университетите,като автономни, са се превърнали в комерсиални гнезда и гледат как повече пари да влизат в касите им.

309

МоРсКи

преди 13 години

Абе пацо с какво е поумнял народа?Какъв е примера за Габрово?Бойко ни разиграва както всички в последните 20г.Прави само цирк.Сутринта "ще направя еди какво си", а след обяд "а така ли бях казал сутринта".