210

иван иванов

преди 13 години

песен за българската полицияв трудни времена живевем.народът иска мирни дни.дейността ни ще успееза по-светли бъднини.мисия имаме голямада пазим народът свой.убийства и мафия да няма,крадци и обири безброй.народът мирно да живее,спокоен за своя труд,живот,крадецът да не посмее да грбиденем чужд имот.заклели сме се ний пред богая,да бъдем на народа страж.силата на властта нио строгада му вдъхва тя кураж.припев:навсякъде ние бдим-по улици и площади.мафията ще сразим./2не и

209

fffff

преди 13 години

BRAVO NA POLICAITE TOZI PUT,TAKA TRQBVA DA SE DEISTVA S NARKODILARITE,DORI E MALKO,TRQBVA6E DA IM IZPO4UPQT GLAVITE,DA NE MOGAT DA HODQTEDIN PUT I VIE DA SI SVUR6ITE RABOTATA GOSPODA POLICAI,NO NE SPIRAITE DO TUK A PRODULJAVAITEUSPEH!

208

Дичо

преди 13 години

На Българското общество се поднесоха два варианата.Предстои арест на криминално проявени,пуска се Веско Маринов,а полицията танцува-между другото танцуващите полицаи бяха убийствени,криминално проявения получава задушаване от смях и изненада.Този вариант се предлага за хора боледуващи често,но имащи притенции за бандити.Сега идва ред на стандартния вид,но има възможност да се направи микс от двата вида арести-танцуващи и насочващи оръжие с качулки.И жалби-няма.

207

mddd.ddd

преди 13 години

NEKA DA GI BOLI ,AMA MNOGO DA GI BOLI , SMURT ZA NARKODILARI .

206

един полицай

преди 13 години

В България има под 27 000 служители в МВР с полицейски правомощия - охранителна, криминална, гранична полиция и вътрешна сигурност. От тях поне една четвърт са началници, които никога не упражняват дадените им по закон правомощия. Вярно е, че полицията не работи ефективно. Щатовете и структурата на полицията са от преди 40 и повече години. Няма политическа воля за промяна. Не търсете вината в полицаите на улицата, отговорно за състоянието на полицията са ръководителите на държавата!

205

Анонимен

преди 13 години

Как защо? Нали ще останат без публика ***-престъпници! А те са родени артисти.

204

ще боли

преди 13 години

Когато *** посекат с брадви семействата на милиционерите (не искам да злоупотребявам с престижната дума "полицаи"), ще боли много, ама много.

203

Анонимен

преди 13 години

От снимката струи интелект......Кога България ще възприеме нормите на страните от ЕС и ще изисква задължително ниво на образование поне бакалавър за полицаите?

202

Анонимен

преди 13 години

Много им са меки китките на тези полицаи.

201

Анонимен

преди 13 години

и за кофражисти не стават

200

сс

преди 13 години

негодни куки , даже родителите им са видяли зор докато ги научат ,че като се ходи до тоалетна трябва да си вадят оная работа

199

А.С.А.В.

преди 13 години

Родната милиция бездушна зган от страхливи еничери в униформи. Отдавна им нямам доверие, два пъти през живота ми се е налагало да ги потърся за помощ и двата пъти се изгавриха. Но какво искаме от най мощната организирана престъпна група в България мвр. Те служат на кукловодите и на себе си. ПОСЛЕДНОТО ИМ ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРЕЛЯ ЧАШАТА. ДОКАТО БЪЛГАРИ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ТЪЛПА *** (***) ТЕЗИ УНИФОРМЕНИ *** ДОПРИНЕСОХА ЗА УБИЙСТВОТО НА ОЩЕ ЕДИН НАШ БРАТ!!!

198

Анонимен

преди 13 години

Полицаите са българи както и депутатите, жуурналистите, шофьорите, пешеходците, лекарите, съдиите, прокурорите, спортистите, военните, мутритре, учителите, студентите, учениците, ..............................Просто всеки има някаква професия. Българите сме всичко това, и акол не върви някъде то причината е във всеки един от нас.

197

Анонимен

преди 13 години

По тоя начин ( с много щете боли) и ти може да си признаеш убииството на Кенеди...

196

Tova e HIMN za mvr

преди 13 години

i piaha li piaha li piahaa samo dva dni predi tiah *** edno mom4e zaklaha, zaklaha zaklaha

195

7

преди 13 години

Няма лошо че ще го боли!!!

194

sram

преди 13 години

policiqta - SRAM za BULGARIQ!

193

.

преди 13 години

ahahaha policeiski prostitutki

192

киро

преди 13 години

требе да се научат на танца куките и да го играят преди смяната и след смяната ,щото тва им е химна на системата,.педераска работа

191

Гражданин

преди 13 години

От песента ли те е срам ?! Божеее ... то да е само песента. Нас ни е срам от полицаите ни.