106

Mery

преди 13 години

Дайте делото на Лада Паунова или Чочкова,която оправда зам.министъра Раиф Мустафа за подкуп 150 хил.лв. и Станишев дори няма да го викат в съда - Лада ще преспи една нощ и убеждението й във виновността на Серж ще падне на ниво "нула", след което ще го оправдае по всички точки, ще продължи спокойно да си спи и ще тръби,че съвестта й е чиста.Съдия Чочкова не само че ще го оправдае, но и ще поднесе благодарности на БСП, че е откърмила такова умно и хубаво чедо за премиер.

105

до 127

преди 13 години

Трябва в килията да са петима: Гоце, Серьожата, Доганоглу и Сакскобурга да играят карти, а Р.Овч. в розово да им сервира питиетата. За такъв сеир може и 25 евро да бъде билета

104

чакам

преди 13 години

Стига с тия новини на порции 1.започва 2.подготвя се 3.намерени още доказателства 4.събират се 5.до дни ще е готово 6.внася се 7. насрочва се 8.отлага се 9.пак се отлага 10.съди се 11.обжалва се 12.отлага се ....накрая мандата на ББ свършва и малко след това: 13.серьогата е невинен - правдата възтържествува. Тоя херсонски плъх заедно с Р.Овч. и Гоце от Сирищник трябва в една килия да живеят поне 10 години и да пускат туристи да ги гледат за сеир срещу 15 EURO- вервайте ми, ще оправим бюджета

103

SYR'GEi

преди 13 години

kak izglejda samo toiq kato gei sled erekciq :D

102

анонимен

преди 13 години

че то в България виновни политици няма бе...доказва го 20 годишния преход който тук никога няма да има край...другите дръпнаха от давна на пред...а тук нещата си вървят на самотек...размахват някакви измислени програми политиците и си мислят че им вярваме...да ама не...това беше от началото...но какво от това...

101

fory

преди 13 години

nevinen e kato deva marija --- spored prokoraTURATA izlishno e da se nadjavate edni i sashti badzanaci da si se sadjat i nakazvat a i toi ima imunitet minimum 1g sled napuskane na ministerskijat post sled tova kato deputat taka che ... Gubene na vreme pari i vsjakakvi bomaggiiiiiiii

100

до118

преди 13 години

Добре че нямаме ядрено оръжие и куфарче с което да го задействаме иначе досега нашите заспали управници да са унищожили света по непредпазливост.

99

Язе

преди 13 години

Като се земе предвид, че за убит човек на пътя, на пияндето му се налага условна присъда от 1-2 години... То глобата значи, че Станишев е виновен от секъде.

98

Анонимен

преди 13 години

PUTETO

97

Анонимен

преди 13 години

Така се почва- глоба, пробация,ефективна присъда, доживот ! Поживьом-увидем,таварищ Станишев!

96

мляс

преди 13 години

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ !!! Прав си беше човека тогава, а цирка и сега е пълен като гледам форумите.

95

Анонимен

преди 13 години

Какво означава-ПО НЕВНИМАНИЕ да изгубиш държавна тайна когато си ПРЕМИЕР на тази държава?????!!!!!!! ПО-НЕВНИМАНИЕ можеш да сбъркаш крема за бръснене с пастата за зъби ....или комшийката с жена си .....За подобно НЕВНИМАНИЕ някога са ги пращали в Сибир!

94

vazhiten

преди 13 години

Ot koia svineferma e tazi unikalna snimka...?

93

zert

преди 13 години

е, пък що си още тука, а не в америката?

92

Анонимен

преди 13 години

Е, не стана ли, както си мислехме в началто на разследванията срещу Станишев- много шум за нищо!? И наистина, не е ли време да престанат бойковците с всички циркове? Да седнат, да си починат малко, а Веско Маринов да им попее за разтуха :)))

91

?!

преди 13 години

Този да не е в главната роля на българския сериал "НЕЗАБРАВИМ" ?!!

90

невероятно!

преди 13 години

КОЙ Е ФОТОГРАФА ? ИСКАМ ДА ГО ЧЕРПЯ !!

89

Заинтригуван

преди 13 години

Е, и какво значение може да има всичко това ,за човек, който не е на себеси ?

88

Анонимен

преди 13 години

Защо ли само се трошат народни пари за разследвания като това? Че то няма българин, на когото още в самото начало да не му беше ясно какво ще последва. Закрийте прокуратури, съдилища и направо отсичайте: "Този е наш човек, за прегрешенията му - мъмрене и глобичка, онзи е ничий - марш в затвора!" Бързо и лесно! Пък и по-евтино, в тази криза!

87

м

преди 13 години

Ми то и друго не сме очаквали де.За големите има само порицание и глоба.За дребните има арести.Всички си знаем урока.Жалко е..наистина.Така няма как да ви вярва народа на обещанията.