22

Георги Динков,СофияО

преди 13 години

Добре,че се прави анонс,та да знаем кой си живурка по нашите курорти и му е добре.Ако ние не си платим тока в определеният срок,ни го спират,нали?Може би има усложнения при плащането на ДАНЪК ЖИЛИЩЕ,защото съм редовен данъкоплатец.Тогава,защо със закъснение сте се задействували?

21

chovek ot naroda

преди 13 години

Takavanie darjavata zatova se slychva tova,v Angliia taka li si zabraviat da si placntat danacite.

20

Румен Кашилски

преди 13 години

Хм.Предполагам че са големи сиромаси.Горкичките.

19

Анонимен

преди 13 години

Боко, къде си бе Акция "Англичаните" по БТ *** няма да има, а...Стиска ли ти?

18

mag

преди 13 години

Ха, я каква изненада! Ами каквато държавата ни, такива ни и англичаните! Ние имахме едни познати от острова. Живяха 2 години тук и като видяха как могат да им минават номерата, караха кола без застраховка, по месеци не си плащаха вода и ток, а къщата им беше истинска ***. Само ядяха и пиеха. Ние им казвахме английски джипсита, досуш бяха като нашите *** като поведение. Разбираха много добре, обаче, че тук закони няма.

17

SD

преди 13 години

Ау каква изненада. Нима не беше ясно докато се търсеха баламурници?

16

miro

преди 13 години

ultimatum pla6tate v skok ot 1 mesez ili apartamentite se konfiskuvat da vidime kakvo 6te stane

15

сара

преди 13 години

ако си бяха на Острова вече да са в пандиза, за какво недоразумейване иде реч...просто не са изрядни платци това е ,защото - знаят за лабавщината на законите ,тук......................

14

Анонимен

преди 13 години

no ako ne platish danaci v anglia i taksa za smet hodiat i ti opisvat kakvoto imash v kashti i te goniat do dupka tova sa nai otvratitelnata nacia i gledat vsi4ko do stotinka nikoga niama da ti pomognat za nishto-gadni angli4ani

13

Анонимен

преди 13 години

Смешен несмешен,в случая е абсолютно прав човека.

12

Анонимен

преди 13 години

А кво ги траем тия прошляци?!

11

Анонимен

преди 13 години

Данъчните да постъпят така, както биха постъпили с Българин в Англия за такова нарушение !!И стига с тази простотия и нихилизъм. Управляващи, търсете грамотните из народа....не из братовчедите си.

10

СЛАВЯНИН

преди 13 години

Британците са най-нечистоплътната нация и духовно, и физически,нямат абсолютно никакви скрупули спрямо другите човешки същества и сеят само омраза и меркантилност.Ненапразно Господ е осеял миризливият им остров само със недъзи,мъгли и гарвани.Да живеят Русия и България!

9

Джери

преди 13 години

А сигурно превода на английски изглежда точно така:Imate da pla]ate smetki.Molia da se javite v ..... dneven srok da opravime smetkite.Виждал съм табели надписвани от държавни,чиновнически служби.Много яки преводи.Моето предложение към г-н Георги Пепеланов е да покани Американци.Хем да заздравиме "проститутските" си отношения с тях,хем да не им се сърдиме , когато не си плащат.Дори може и ние да се нагърбиме да им плащаме."Нема" да ни е единствения дълг, който изплащаме , нали?

8

Веселинчо

преди 13 години

Горките хорица от Англия ! Дойдоха тук при аборигените да си живеят евтинко а пък аборигените сега ще ги карат и данъци да плащат ! Това на нищо не прилича ! Това си е чиста расова дискриминация. Оплачете се на Хелзингския комитет - те ще ви помогнат.

7

Голям зор

преди 13 години

Представям си какво усилие е представлявало на местната администрация да изпрати писмата на английски език! Сигурно цял отдел, преминал курсовете на Никито Василев, се е зорил над тях....

6

мкс

преди 13 години

може и масова лоботомия....тя е забранена,но за БГ може да се направи изключение :)

5

ДЪБЛИН

преди 13 години

Толкова е ясно защо англичаните не плащат данъците-защо не правят същото в Британия?Те просто копират родните мутри и са прави.

4

Анонимен

преди 13 години

Ами нали ввсички им се кланят до земята на англичаните. Щом са *** подлизурковци и немогат да се държат на положене нека ги работят картофите. Докато не се научат, че правата и задълженията са едни и същи за най-богатия и известен човек и клошара. Всеки за чужденеца или властимащия е готов на всичко с идеята, че утре може нещо да си уреди. Нагаждачите ще бъдат все поразочаровани и дано се усетят колко губят.

3

омбре

преди 13 години

Интересно ако са в Англия ще забравят ли ?Разбра ли са ,че у нас държавата е с корумпирани служители и мафиотско управление.