638

Peter

преди 13 години

И какво стана ? Имаше ли или нямаше поредно посрамище ?Кучето си лае, керванът си върви (или по-скоро НАРОЧНО СЕ ДЪРПА от някои *** и безсрамни гадове) !Няма какво повече да се каже... Мога да цитирам само едногова клетника:"Народе????"...да се чуди човек, за чий.... са си дали Живота тези велики Българи ? Не! Не е зарад' вази... смотани *** и лесбийки :-/

637

Пламен

преди 13 години

Ти приятелю.., признай с колко условни и безусловни присъди си..? Ако още нямаш (което би ме учудило безкайно), с твоя пещерен манталитет много бързо ще наваксаш!

636

Пламен

преди 13 години

Щом ти е толкова акъла.. провокирай се. Все едно няма за какво друго да мислиш и какво друго да правиш. Озлобени безделници в нашата мила държава колко щеш.

635

Гнаско

преди 13 години

Бе вместо да ги натикат по психо диспансери и лудници,те на паради ги пускат.И много ме кефат като кажат "излезнахме да покажем че не ни е страх"Не ви е страх щото полицаите са повече от вас,иначе ви очаква това vbox7/play:39971015И другия път като си помислите да се излагате пред хората мили дами,бая ще се почудите.

634

Радко

преди 13 години

Тия с кафевите очи не виждам да парадират с това, не вкарвайте хората в шаблони, само заради непоносимостта си към *** шествия. Ако си гей, бъди си такъв на вашите места - гей-барове, дружинки, сбирщинки, коптори, оргии и т.н. Не пред носовете на въпросните нетолератни, това надявам се разбираш е евтина провокацийка.

633

Пламен

преди 13 години

Ако цяла Българиа е с кафеви очи и една група е със сини, това значи ли че трябва да мразим, линчуваме и отричаме тази група,или нека им извадим очите..?! Разберете бе хора..!!! Това не е вапрос на избор! За това се прави парада, за да може цялата некомпетентна *** да разбере. Тези, които го приемат да ходяат на парад, тези които не, да стоят настрани! Гей парад ще има УТРЕ, до година и следващата пак..и пак докато всичките селски мозъци не измрат и тогава толерантостта ще възтържествува.

632

Алекс

преди 13 години

Крайно време е милата ни татковина да спре да бъде средище на лицемерни , необразовани , тесногради и космати мачовци , който освен да се напият, да гледат чалга с родните ни елитни звезди ( *** ) и да се мислят за всезнаещи и всеопределящи друго не могат да прават !!! Краино време е тези същите да и ам баде затворена устата и да им бъде обяснено че освен тях съществуват и други хора ,който имат не по малки права !! Аргументите на тези "трибуни " на ценности и морал са просто смешни и жалки , Добре че го има този гей парад че да се събуди и родната царква че горката хич я няма напоследак ! Жалко е и е потресаващо !!УСПЕХ НА ПАРАДА !!!

631

никой

преди 13 години

Хахах страшна логика няма що.... Ами точно заради подобно отношение, те няма да се съобразяват с вас...А по твоята логика обществата в които хомосексуалността е нищо повече от сексуална ориентация, са болни и трябва да си лекуват гангрената така ли :D...Споко... и в Америка преди около 30-40 години са мислели като теб, но са се променили... Така, че рано или късно и тук ще се образовате...

630

някой

преди 13 години

Да болшинство сме и за това трябва да се съобразяват с нас. В противен случай, трябва да се лекуваме от тях по начина по който се лекува гангрена. Отрязва се крайника и....заразата не се разпостранява.

629

никой

преди 13 години

Ако питаш мен децата ти се разхождат по улицата покрай далеч по-опасни неща... Пък и ако си честен със себе си, едва ли ги пускаш сами да се разхождат... не за друго, а защото времената в които това можеше да се случи са безвъзратно отминали... Ааа... и за да е толерантен един човек, първо трябва да се научи да е толерантен със себе си...

628

никой

преди 13 години

Децата за съжаление винаги са били разменна монета на разни възрастни за да доказват нечий морал (да не забравяме как разни политици вкл. и чудовищни обичат да ги прегръщат, да плашат родителите им какво би станало с тях ако еди кой си направил еди какво си и т.н.)... Което е жалко за възрастните... и жалко за хората като цяло... Така, че хайде не ги намесвай и тях... За това дали ще бъдат опорочени или не отговорност имат най-вече родителите...

627

Толерантен

преди 13 години

Уважаеми хора, с различна сексуална ориентация! Бъдете си каквито щете! Познавам няколко като вас, а с двама дори сме работили заедно. Хора - като хора! Не ме интересува, кой с кого си го слага! Само много ви моля, не си развявайте епилираните *** с китка перушина в тях по улицата, дето се разхождат децата ми! Мускулести мацки с езици като шницели и рейнджърски дрехи да не точат лиги по 13-14 годишни момиченца ... Ще ми кипне келя и тогава ........

626

никой

преди 13 години

Това не е повод за гордост... Още повече, че претендирате за европейски ценности... И значи *** трябва да ви приемат такива каквито сте, а вие не трябва да ги приемате такива каквито са :) ... сигурно защото сте болшинство? ... Ами ето заради това правят паради... и колкото повече се тръшкате, толкова повече паради ще правят, ако и да не ви харесва...

625

Peter

преди 13 години

,но са и НАЙ-ВЕЛИКОТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА НЕВИННОСТТА, СРАМЕЖЛИВОСТТА, МАГНЕТИЗМА, НЕОПЕТНЕНОСТТА и ЧИСТОТАТА !Именно поради тези крещящи факти, Децата ТРЯБВА ДА СА Nо1 по отношение на опазването им ! Тук обаче навлизаме в света на Добродетелите, на правилното им Възпитание, говорим за опазването им от Опорочаване, Извращаване и придобиване на Негативни навици !А вие болни ***, не само че насила натрапвате отвратителни модели на подражание, ами на всичко отгоре и Деморализирате навред !!!

624

някой

преди 13 години

Да, такова общество сме. С ориенталска ориентация. Изнервят ни ненормалните неща. *** трябва да ни приемат такива каквито сме. Точно те нямат никакъв шанс да ни променят. И за да не им показваме страсти тип Биг Брадър, по-добре да си седят на....големите хралупи и да не ни напомнят за себе си. Ясно!

623

никой

преди 13 години

Обществото винаги се е "изнервяло" от нещата които не разбира и които са различни... Разбира се тук говорим за обществото с ориенталска ориентация като нашето... Където е съвсем нормално пред децата да се люшкат голи бюстове по улици, площади, телевизии..., да се показват "страсти" тип Биг Брадър и Планета Пайнер... но е абсолютно ненормално/неморално няколко *** да се направят на шутове за един ден... На това му се вика псевдо морал... А "каузата" на такива като теб априори е изгубена...

622

никой

преди 13 години

В едно съм сигурен... на теб каквото и доказателство да ти дадат е все тя... никога няма да си промениш мнението... Ненормалното в случая е, че имаш нужда от леко обогатяване на познанията ти по темата... Защото описвайки мъжете които се обличат като п*тки и т.н. всъщност говориш за травеститите... А пък ако случайно не знаеш голяма част от хомосексуалистите дори може и да не ги разпознаеш като такива... Света не е черно и бяло уважаеми...

621

Пазете децата ни!!!

преди 13 години

Излишно изнервят обществото.Ако се държат като нормални хора,без да се обличат откровено ***,гримират,умишлено променят гласа си към по изтънчен и т.н.Ако не се стремят да преличат на пед*ерасти няма да има толкова злоба към тях.

620

Пазете децата ни!!!

преди 13 години

Тея пед*расти да си седат у дома.Защо ние,нормалните хора не правим хетеро паради?Ако искат да са пед*расти нека бъдат такива,но да не показват извращенията си пред нормалните хора и малките деца!

619

До пед*растите

преди 13 години

Никой,явно и ти си пед*раст жалкото е,че каузата ти е загубена.Нито едно мнение нямаше на пед*раст,което да доказва,че да си *** е нормално."Жените" не вървят против природата като се обличат с къси поли,но мъж да се облича по женски,да ходи като п*тка изтънчено си е друга работа.Не е извращение жена да си показва гърдите или да се гримира.Извращение е когато мъж го прави,когато мъж се опитва да си придава женски глас и т.н. това са пед*растите.Гейове в България няма,има само пед*расти.