16

:(

преди 13 години

Всъщност, хората използват фреон предимно в северното полукълбо.Защо тогава дупката е в южното!?! Имат ли връзка 2-те неща?Имало ли е дупка и преди фреона?Има ли живот след смъртта? :)

15

dupka!

преди 13 години

"преди появата на озоновата дупка"Каква поява бе?! От как са я ОТКРИЛИ не се е разширила и сантиметър .. само си мени формата! Ако се беше избушила преди 30 или 60 години, вече не трябваше ли да е значително по-голяма? Даже и някога да я е нямало, това е било преди мнооого мнооого време и хората нямат нищо общо с нея.

14

edi koi si

преди 13 години

do асдфахахахахах, е ти разказа направо

13

Анонимен

преди 13 години

и в крайна сметка леда продължава да се топи. това не е новина

12

shithit

преди 13 години

Известно е от много години, че когато при единия полюс се топят ледовете, на другия се образуват нови. Има си някакъв цикъл на слънцето, при който нещата се обръщат през даден период. Фреонът и връзката му с озоновия слой е болна фантазия на самовлюбени псевдоучени. А медиите съобщават каквото продава, така че да си прави изводи човек по медиите е напълно ненадеждно.

11

Анонимен

преди 13 години

Ти изби рибата! хахахаха

10

Gaskoing

преди 13 години

Господ ни има за компютърна игра, създал е двама човека и после ние се размножаваме, на едно място сложил бели хора на дурги места черни, на едно място водя на друго пустиня.. и т.н. всичко е движение като нас хората, един път сме добре после не сме, после пак сме добре, такава е природата с течението на вреемто се променя после се оправя, но няма да умрем бъдете спокойни!

9

pado

преди 13 години

abe s dupka i bes dupka nie sami se uni6tozavame

8

Vulkanoff

преди 13 години

С две думи, какво си мислят, че са открили учените:Озоновата дупка увеличава ледниците, но ако в близко бъдеще тя започне да се свива (малко верочтно), леда ще започне да се топи, както е правел преди 60 години да кажем. Тоест имало е процес на намаляване на леда преди дупката да се появи, а тя го е обърнала, уж.

7

Хахахаха

преди 13 години

Доста двусмислено звучи тази статия- имам чувството, че изследването на озоновата дупка е направено от екипа на сайта!

6

444

преди 13 години

Нищо не разбрах - сега ледовете стопяват ли се или се увеличават? Как едновременно озоновата дупка има охлаждащ и затоплящ ефект????

5

Анонимен

преди 13 години

Някой разбра ли нещо от статията?

4

:D

преди 13 години

hehe. Ili si igraqt sys spekulacii za klimata ili procesite ne mogat da bydat analizirani i predskazani prawilno na tozi etap na naukata.

3

ПОР

преди 13 години

Ей форумджиичета, угодия нямате!Да вземете да излезте малко на слънце, че ще станете прозрачни, хехехехех

2

ivan

преди 13 години

vereli ne kipeli pak. freona e obqwen za wreden malko predi da mu izteche patentai dupont da wawede now ohlajdasht gaz. ozonowi dupki, parnikow efekt, topqsti se ledowe, wsichko e izmislici premislici.

1

капитан

преди 13 години

Айде ново 20. Нали досега всички реваха, че ледовете се топели!?