19

анонимен

преди 13 години

ей че проста жена бе братче...ужас...

18

м

преди 13 години

Ами не ти е заплатен болничния щото са ти глътнали паричките.Гледайте колко пари сме спестили и къде е сега спестеното? Заради това..Взимайте си болнични и си търсете полагаемото.Файда няма да сте изрядни.

17

Анонимен

преди 13 години

Моето дете беше оперирано през декември, болничния все още не е изплатен.

16

Анонимен

преди 13 години

Нищо не сме спестили на държавата! Просто сме и подарили парите от данъците, вместо да си гъ върнем под някакъв начин!

15

някой

преди 13 години

До: justice for allНикой не мрънка. Ще цитирам само факти. А фактите са, че детето ми беше в болница, никакви "антикризисни мерки" не му спестиха болницата, както и болничния на майка му, който разбира се беше малко орязан, за да допринесем и ние за икономиите в бюджета. Както се казва - "Советский больной - самый здоровый больной в мире"!!!

14

Калин

преди 13 години

хубаво го вище това социалистическо недорозумение с професия началник, невнесло от джоба си и лев за пенсия!на такива ще им изплащате пенсиите!

13

Анонимен

преди 13 години

Тази бабетка защо не се разкара! Някъде ще и падне ченето!Хората вземат болнични, защото не им плащат заплати! Кой да им гледа децата!!!!! За една година няма нито осъдени, нито приходи в хазната! И сега реват, че болничните били много! Който може да си взима, това не е държава!

12

EVALLAA

преди 13 години

samo parvanov naroda shte glasuva pak za nego badete obedeni shte se trashkate kato vi nakaje naroda i to zdravo naroda dava no i vzima vlast tova se kazva izbori do dupka ne moje da vdigat dvoino vsi4ko i pak da ne varvi da lapat samo a za naroda ku4eta go qli i samo sakrashteniq i biznesa e smazan i parite ot evropa nqma

11

Silviya

преди 13 години

Това заглавие изобщо не звучи сериозно! Какво точно сме спестили на държавата, след като удръжките от заплатите ни за здравни осигуровки са прекалено високи. Следователно приходът на НОИ само от това е в пъти по-висок от 11 млн. лева уж спестени?!??!

10

justice for all

преди 13 години

Добре де, защо винаги мрънкате! Докога българина ще знае само да е тарикат, и да *** системата!? 11 000 000 не са малко пари, и във време когато всеки лев е ценен, е важно да няма пилеене на средства. И ако някой трябва да се обвинява в тази ситуация, това са всички тези от нас, които злоупотребявали с и без това недобре измислената и обезпечена система на здравеопазването!

9

Анонимен

преди 13 години

Инфлуенцата на снимката ли измоли всичкш вируси?

8

Shark

преди 13 години

Тая баба какво се перчи с тъпите си статистики. Болничните са намалели защото много хора останаха без работа. Кого си мисли че заблуждава тая.

7

pege

преди 13 години

ако махнем тоя и другите като нея пенсионери ще спестим още повече

6

Анонимен

преди 13 години

Ееееееееее! Разгеле!11 милиона!!!Това е вече истинска добра новина! Свърши се кризата и мизерията! Сега ще цъфнем и ще вържем с толкова много пари! Да си жив и здрав, Бойко! Води ни към светлите бъднини! Само че....що си мисля, че като се увеличат безработните двойно, някак си нормално ми се струва болничните да намалеят със 7%....Ама нищо де!11 милиона са си 11 милиона! Да живей! Бий го, Бойко! Мачкай червената гад!

5

nypko

преди 13 години

кихали сме по-малко,а колко сме кашляли и колко сме пърдяли?

4

ДДС

преди 13 години

Поредна простотия!Това се дължи на намалелия брой заети по трудов договор.Иначе давайте положителни новини и Ц.Цветанов по няколко пъти/задължително в едър план за да няма съмнения,че има глава/.

3

doomchant

преди 13 години

Да отменят изобщо заплащането на работниците когато са в болнични, и разходите ще намалеят още повече! Бюджета направо ще цъфне!

2

Кихаме даже повече

преди 13 години

Не просто ни е шубе да ходим на "ДОКТОРИ" с купени дипломи родени за бизнесмени!

1

Икебана

преди 13 години

Койте е измислил заглавието, очевидно не страда от пролетните алергии!!!