9

коки до несофия

преди 13 години

Вчера си се разходих с удоволствие на Витоша и поздравих много хора. И какво против имаш срещу Софиянци, аз тук съм роден и това е моя град, той не беше такъв преди да дойдат провинциалистите /не всички са простаци, но голяма част да/.

8

коки

преди 13 години

Съгласен с Драгунов, но може да се измисли да отделят мечките, не да ги избиват /освен тези вкусили човешко, тях със сигурност трябва да ги избият/. И не ви ли прави впечатление, че се правят програми само за кучета, мечки и ***, кога ще направят програма за всички. Май никога и аз искам да ми дадат дом и храна на корем и образувание няма да откажа, ама май няма да ми дадат.

7

драгунов

преди 13 години

Простотии на кубик.Кви брошури , кви електропастири - вместо да раздадат на хората мощно нарезно огнестрелно оръжие и да ги учат как да ги отстрелват брошури ще раздават.Ама то простотията няма край , за хората не се мисли - тръгнали да мислят за мечките.

6

Дядо Петър

преди 13 години

Гоце да вземе пушката и да отиде да помогне на хората.

5

някой от неСофия

преди 13 години

Ама преди това, ще трябва да изселят половината София от БАШ софиянци - *** (пояснявам - *** - не означава човек от село), а 40% от останалите да ги научат на ЧОВЕШКИ ОБНОСКИ и ВЪЗПИТАНИЕ и КУЛТУРА и за щастие има едни 10%, които са ХОРА с главни букви и заслужават уважение. Така, че не съдете, кои от къде идва, а КАКЪВ е!!!!!

4

123

преди 13 години

Добрата мечка е мъртвата мечка

3

Анонимен

преди 13 години

нека да обучат и мечката как се трепат ***

2

Крум

преди 13 години

Кой кого ще учи - дървените философи от "природозащитните" организации ще учат хората, на които животът е свързан с природата - гората, земеделието ?Що за извращения - явно някои не много разсъдителни чиновници са решили да вдигнат пушилка и да симулират работа.Що се отнася до екземпляра оакал се с 1-вия коментар ще му кажа едно-кестенче- пари да ми дават в прехвалената ви панелена сбирщина няма да дойда да живея и пари да ми дават!!!

1

с.

преди 13 години

Чудесно начинание!Да дойдат и в София за да обучават новодошлите селски навлеци как да съжителстват с хора!Че е страшно положението!