92

Анонимен

преди 10 години

Най-после добра новина! :)

91

Анонимен

преди 11 години

БРАВО!!! Най-накрая малко трезво мислене в проядена от разврат и морално падение Европа!

90

Анонимен

преди 13 години

aleluq

89

Анонимен

преди 13 години

kat ne ostane za iznasilvanei hop gotovo

88

?

преди 13 години

Странно.....там нямат ли си Хелзинкски комитет? От БХК трябва спешно да отидат на семинар в Полша, за да проверят всичко. Както е тръгнало, скоро там дори и на *** ще почнат да дават присъди. :)

87

Honorik

преди 13 години

A tuk koga 6te vzemat podobni merki?

86

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛА на тия поляци! ЕВАЛА!!! Жестоко, но...така трябва! ЕВАЛА!

85

отвратена

преди 13 години

Браво, добър пример за цял свят - очистване на нацията от извратено болни и гаранция че ДНК-то им няма да се разпространява

84

до 81

преди 13 години

За да въведат такъв закона трябва да научат ромите и "по-палавите" ученици, че нормалната възраст за начало на сексуалният живот на младите хора не е 10-12 години, а след 15-16. Дори тогава организмът им не е готов за такива "емоционални висоти".

83

Коментар

преди 13 години

За това нещо се говори от години и поляците взеха правилното решение. Това е адекватно наказание за такива действия, а не само затвор за няколко години и после пак да рушат детският живот и детското бъдеще. Ако и у нас въведат химическа кастрация за подобни ***, хората ще бъдат много по-спокойни за децата си.

82

Do 73

преди 13 години

АМи идеята е да се научат ВСИЧКИ да си го/я държат в гащите! 19-годишните са достатъчно големи за да разбират заплахата и ако рискуват въпреки това, значи са преценили, че оная им работа повече неим трябва. И че точно това е*не с точно тая 14 годишна девойка ще е толкова невероятно, че ще им стига за цял живот. Пък ако не мислят така - ми да не е*ат! Тъкмо ще се научат на самоконтрол.

81

UP

преди 13 години

Защо бре, Косе? Нека всички пожелаем на законотворците ни от сърце подобни инциденти в семействата им! Само тогава нещо може би ще се помръдне в изпадналата в блажена кома държава!

80

konstantin

преди 13 години

брадви, скалпели, ножове... затвор по над 20 години ... мен ми е мн интересно "законодателите" ако някой ненормалник им набара детето ( не го пожелавам ) и му стори сякви извращения, дали ще се задоволят с тая присъда от 3 години лишавана от свобода.............................................................

79

Анонимен

преди 13 години

Браво!

78

Българин

преди 13 години

Кога и у нас ще се въведе този закон, което ще означава незабавна кастрация на поне 30% от гнусните ***?

77

velofan

преди 13 години

Браво на Полша!!!И у нас трябва да се приеме и ПРИЛАГА такъв закон.

76

Анонимен

преди 13 години

ne himicheska, naprawo fizicheska kastracija trjabwa!

75

Z-12

преди 13 години

Драги мой съкоментатори,в последните години повече от 50% от бебетата се раждат от непълнолетни.Не само ромите се кръвосмесват и чукат непълнолетниТази епидемия е жестока и как ще се спре!??Имате ли представа колко БОЛНИима във ВИПА?Кастрация за манияци-педофили,които преднамерено и системно осеменяват деца и то не химическа,а със скалпела.Справедливо е ,нали?

74

Анонимен

преди 13 години

Мисля, че всеки българин трябва да вземе едно такова прахче и да го смеси с храна, която да даде на ***. Така ще допринесе за запазване на българския етнос и намаляване на маймунската популация по нашите земи.

73

tulski

преди 13 години

Поляците хубаво ги правят тези сметки, но не се знае, какво ще каже Европа. Освен това е доста спорен момента, в който всеки имал отношения с втората си братовчедка, при условие че и двамата са пълнолетни, да бъде кастриран насилствено.